giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δυναμική επάνοδος της γνωστής στριπτηζέζ Paola, σε παιχνίδι στον ΑΝΤ1.
Τούμπανο το βυζί, και ωραιόταο κολί...
τωρα ξερει και το νικ σου.... χεχεχε..φιλάρα δεν έχεις δει τίποτα...είναι νοικάρα μου εδώ και 4 χρόνια.
Φανταζομαι τι θα εχεις δει εσυ.χεχεχεφιλάρα δεν έχεις δει τίποτα...είναι νοικάρα μου εδώ και 4 χρόνια.
και να θες να γιάσεις...μπορεις σύντροφε??????τωρα ξερει και το νικ σου.... χεχεχε..
Πόσο της χρεώνεις το νοίκι;;;φιλάρα δεν έχεις δει τίποτα...είναι νοικάρα μου εδώ και 4 χρόνια.
και να θες να γιάσεις...μπορεις σύντροφε??????
η δικιά της(γκαρσονιερα) οχι, γιατι είναι μοναχική.μενει μαζι με ενα αλλο αλογο καταξανθο.το μονο που θελω να καταθεσω αφορα το μεγεθος της γενικοτερα.ειναι τρομερα κοντη,γυρω στο 1.58-1.60 και γενικως πολυ μικροκαμωμενη.οπως και να'χει(για να μην εχω παρατραγουδα)γουσταρω πολυ να ξεσκισω την εταιρη νοικαρα.σημειωση:της πηγαινοφερνει mercedes τεραστιων διαστασεων παντα μεταμεσονυκτια.που τις παει αραγε?Εχει καμιά γκαρσονιερίτσα παραδίπλα???
σημειωση:της πηγαινοφερνει mercedes τεραστιων διαστασεων παντα μεταμεσονυκτια.που τις παει αραγε?
δε πολυ πλησιαζω γιατι απ'οτι εχω παρει πρεφα συνοδευεται.τα λεφτα στη τραπεζα.Πόσο της χρεώνεις το νοίκι;;;
βγαινουν δυσκολα τα γαμιδια τα λεφτα.στη φάμπρικα..
βγαινουν δυσκολα τα γαμιδια τα λεφτα.
βγαινουν δυσκολα τα γαμιδια τα λεφτα.
Δυναμική επάνοδος της γνωστής στριπτηζέζ Paola, σε παιχνίδι στον ΑΝΤ1.
εεε.. αφου ειναι φιρμα τωρα, δεν κανει φραπε..παιδια ας της πει καποιος να παει απο κει που ρθε η ρουμανα!μας το παιζει και κατιτις ...η μη πω τι!
εεε.. αφου ειναι φιρμα τωρα, δεν κανει φραπε..
παιδια ας της πει καποιος να παει απο κει που ρθε η ρουμανα!μας το παιζει και κατιτις ...η μη πω τι!
εμενα τα λες ??και αλλες ειναι φιρμες και πολυ πιο μουναρες απο δαυτην,αλλα ειναι σταθερες αξιες σε ολα τους!και πανω απο ολα στη συμπεριφορα τους απεναντι στον πελατη!