Νέα

"Touring St.ones"-Γκρούπ για τουρίστριες πόλεων,μουσική & χαβαλέ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα therion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για YORGOS  :grin:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Για τον φιλο THERION

" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
και για παρτυ μου κατι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
και για ολους  μας μαζι.Απο μια στο καθενα!Εγω την ξανθια με τον κοτσο!παω για υπνο

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Το ημερολόγιο ενός τρελλού μπουρδιελάρη.
"Αγαπητό μου ημερολόγιο.
Το Σαββατοκύριακο στο site επικρατεί νηνεμία. Λίγο οι "οικογενειακές" υποχρεώσεις, λίγο η αργή σύνδεση του σπιτιού στο internet σε σχέση με αυτήν στη δουλειά, λίγο η απαραίτητη ξεκούραση και πολύ οι Τουρίστριες που επιλέγουν για τη διαμονή τους τα Σ/Κ, κρατούν μακρυά τα μέλη της κοινότητας.
Πάντως στο site περνάω καλά.Γνωρίζεις νέες ιδέες και απόψεις, ανταλλάσσεις πληροφορίες για τον τουρισμό, τον έρωτα (ιεραποστολικό κ' οθωμανικό), την επικαιρότητα, τη μουσική κ.α.Και τώρα που είπα για μουσική θυμήθηκα ότι ακόμη η
Krystal, η Karolina (από τη Σουηδική Αρμονία) και η Kamilla δεν έχουν επιστρέψει τον ΒΑΒΥ.Ελπίζω να περνάει καλά σε όποιο ξενοδοχείο και αν είναι...
Καληνύχτα ημερολόγιο"

The Ramones- The KKK Took My Baby Away
[youtube=425,350]iTrmms9nZhM&feature=related[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Που σε ρε THERI?Κανε παιγνιδι σημερα οπως γουσταρεις!Εχθες επαιξα μπαλα μονος οπως ειδες...

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα στην ομορφη παρεα με την οποια περναμε καλα καθε βραδακυ.Συμφωνω με τον theri με την σημερινη μουσικη διαθεση λογω βροχης.Αργοτερα θα ηθελα να ασχοληθουμε με τις μουναρες τραγουδιστριες και τα ομορφα τραγουδια τους.Επισης θα μπορουσαμε να καθιερωσουμε μουσικες βραδυες με διαφορα μουσικα θεματα ετσι και για ποικιλια.ολες οι ιδεες γενικοτερα ειναι δεκτες,αρκει να συμφωνει και ο ιδρυτης αυτου του θρεντ!Παω να ξαπλωσω κανα δυωρακι και επανερχομαι να δοξασω τις θεες του καλλιτεχνικου χωρου!!

Lalukaki Ανώτερε, η ιδέα σου είναι δυνατή.Μουσικές θεματικές βραδιές, κουβεντούλα για πουτάνες και μη κτλ. Το μόνο που απομένει είναι να καθιερώσουμε συγκεκριμένη ώρα μια τουλάχιστον μέρα της εβδομάδας και όσο είναι εφικτό αυτό για να αποφεύγονται αδιέξοδοι μονόλογοι. :cool2:
Τέλος, υπογραμμίζω το αυτονόητο, ότι δηλ. δεν υπάρχει ιδρυτής αλλά μια μπάντα που γαμεί και παίζει τα πάντα.  :grouphug:
Και επειδή I need nobody but thats no good for me, πάρε ένα τραγουδάκι για πάρτη σου και θέλω να το χορέψεις έξαλλα πριν σε ρουφήξει η σημερινή νύχτα...

[youtube=425,350]iMwxR50vzU8[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Lalukaki Ανώτερε, η ιδέα σου είναι δυνατή.Μουσικές θεματικές βραδιές, κουβεντούλα για πουτάνες και μη κτλ. Το μόνο που απομένει είναι να καθιερώσουμε συγκεκριμένη ώρα μια τουλάχιστον μέρα της εβδομάδας και όσο είναι εφικτό αυτό για να αποφεύγονται αδιέξοδοι μονόλογοι.
Τέλος, υπογραμμίζω το αυτονόητο, ότι δηλ. δεν υπάρχει ιδρυτής αλλά μια μπάντα που γαμεί και παίζει τα πάντα. 
Και επειδή I need nobody but thats no good for me, πάρε ένα τραγουδάκι για πάρτη σου και θέλω να το χορέψεις έξαλλα πριν σε ρουφήξει η σημερινή νύχτα...

[youtube=425,350]iMwxR50vzU8[/youtube]

Επισκέπτης
Μεσα ειμαι εγω αρκει να μας το επιτρεπει ο χρονος.Πολυ δυνατο το κοματι για μενα ειδικα μετα απο δυωρι προπονηση μπασκετ φιλε Theri.Λιγο στη ντισκο θα επικεντρωθω σημερα.Aλλες εποχες

Επισκέπτης
Μεγας χορευτης ο τυπος.

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Με έστειλαν έξω στο διάστημα να βρω μια άλλη φυλή και βρήκα αυτό το site στη Φυλής....

[youtube=425,350]l2Px2aQ36ls&feature=related[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.084
Πόντοι
42.697
για πάμε λίγο να ανάψουνε τα αίματα...!
το ιδανικό μέρος για εμένα τον ΝITRO και τον ΒΑΒΥ...
δώστε βάση

[youtube=425,350]KW3aEimWW10[/youtube]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μπορώ να έρθω μαζί και να ακούω τη μουσική μόνο? Δεν θα ενοχλήσω, σε μία γωνιά θα κάτσω και θα jamάρω.  :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Επειδή κάποιος (μάλλον κάποιοι) πάτησε(αν) το γαλλικό κουμπί μου, βάζω και μερικά γαλλικά κομμάτια που σίγουρα γνωρίζετε και θεωρώ ότι λείπουν από το πάρτυ μέχρι τώρα.

Ναι έχω και τέτοιο κουμπί ρε γμτ, τελικά, μόνο με ελληνίδες δεν έχω μπλεχτεί (συναισθηματικά).

-n8kGW16RYs[/MEDIA]] MC Solaar "Nouveau Western"

(έχουν κάνει disable το embedding οι μαλάκες....)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
1988 αγαπητοί, 20 χρόνια πριν, Oh yes...και μία Vanessa τραγουδάει!!!

[youtube=425,350]WPFeWNy3hlo[/youtube]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
No comment!

[youtube=425,350]dDwKPGUIVME[/youtube]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και της επιτρέπουμε να τραγουδήσει και αυτό της μικρής (στις μικρές όλα τα συγχωρούμε)

[youtube=425,350]Ik5Nh94v7EQ[/youtube]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και μία κοκκινομάλλα γαλλίδα!

[youtube=425,350]AGxPrIhs4Lo[/youtube]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Κάνοντας κουβεντούλα με τους κολλητούς @ home, πήγαμε πολλά χρόνια πίσω σε κάτι διακοπές στη Μύκονο και σε μερικά αξέχαστα μπλεξίματα με Ιταλίδες, καμπυλάτες, κυριλάτες, καθολικές αλλά ξυρισμένες!

[youtube=425,350]Jg-DCIhnl8s[/youtube]

Σερενάτα άμα λάχει ναούμ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom