Νέα

"Touring St.ones"-Γκρούπ για τουρίστριες πόλεων,μουσική & χαβαλέ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα therion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κάτσε να το γυρίσουμε λίγο σε πιο funky nigger κατάσταση γιατί ο lalakukakis έχει βαλθεί να μας εξοντώσει... :2funny:
Και δεν έχουν πιάσει οι Αυγουστιάτικες ζέστες ακόμη.Μπω μπω μπω...

[youtube=425,350]XvIw5ZqC1ms&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Μολις κανονισα meeting με ELITE MILENAγια σημερα.Βαλε κατι δυνατο ρε theri να παω φτιαγμενος!Επισης για λογους συντομιας λεγε με lala

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κάνεις μπανάκι, ξύρισμα πάνω - κάτω....βάζεις κολώνια παντού..την καλή έτσι όχι το rexona :2funny: πιες και κανά ποτάκι για χαλάρωμα, βάζεις το πουκαμισάκι το σένιο, ζελεδάκι στο μαλλί, δυο στροφές στον καθρέφτι και είσαι έτοιμος να πιστέψεις σε ένα θαύμα?
Χτυπάς την πόρτα και της λές: Whats up you sexy thing?

[youtube=425,350]nWOucHFZdB4&feature=related[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μετά το ντουζάκι, για το ξεκάρφωμα, και ενώ θα έχει μείνει με το στριγκάκι και το σουτιέν που μετά βίας θα κρατάει τα χυμώδη καλοσχηματισμένα βυζιά της και θα αρχίσεις τα dfk και το gfe χαμούρεμα και θα είσαι μέσα στη γκάβλα, θα της ψυθιρίσεις:  You Are So Beautiful to me

[youtube=425,350]00M1BDtC-jo&feature=related[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα άμα σου βγει ο ελληνάρας από μέσα σου και τι δεις λίγο πιο λαϊκά, ενδείκνυται και η εξής ατάκα και ότι καταλάβει, κατάλαβε... :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]j3hNIsdA50U&feature=related[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Όπως και ναχει καλό βόλι lalakukakis (έτσι σε ξέρω έτσι θα σε λέω) και ελπίζω να πέσει σφυροκόπημα, να σε κεραυνοβολήσει και μετά να είσαι τέρμα τα γκάζια....

[youtube=425,350]X80Qjh9Yivs[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :boobies:

Επισκέπτης
Επιστροφη απο  παμελα αντερσον,Συγνωμη, Μilena ηθελα να πω!Απιστευτη ομοιοτητα.κορμαρα απο τις λιγες.Οφειλω να παω ενα μεγαλο ευχαριστω στον THERI που πριν παω στο meeting μου αναβασε την ψυχολογια μου με τις μουσικαρες του.Απο δω και στο εξης οποτε εχω meeting ξανα δεν φευγω χωρις το απαραιτητο μουσικοοπτικο καυλωμα απο τον Theri.Του το αφιερωνω αυτο το meeting!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Το ξέρω συνάδελφε lalakukaki.Το ξέρω. Πάρε και ένα  γκαβλοστάλακτο κοντοσβούρι που λες και εσύ εν έτει 1986. Όταν η Ελ.λάς χοροπηδούσε για τις εύστοχες βολές του Τίμιου Γίγαντα.

Ιουνιος του 87 ηταν οι βολες του Καμπουρη βρε!Και σ εκοβα για μπασκετοφατσα λογω του αβατάρ  και του ύψους σου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα dudes!

Σας έχω μια ακόμη Milena δυσανάλογα ωραία όμως, βέβαια γούστα είναι αυτά...
Χριστέ μου τι άλλο θα δούμε... :new_shocked:

[youtube=425,350]gn_va9mgs5Q[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κάπως έτσι είναι από χθες ο lalakukakis...κατόπιν milenas...

[youtube=425,350]gvmyTZEqlo8&feature=related[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
και κάτι ακόμα για τους γερόλυκους της Rock εδώ μέσα...
Ο παρουσιαστής στην αρχή απλώς είναι για φίλημα.
70s λιτά και απέριττα και πάνω απ' όλα αισθησιακά...

[youtube=425,350]xikQ0c5KdZE[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τέλος, ζητώ την κατανόησή σας για την κάτωθι παράκληση.
Μαζεύω λεφτά για τη moni κάνοντας ένα χορευτικό κάθε μέρα στη γωνία Πανεπιστημίου και Ομήρου. Το έχω εμπνευστεί από το παρακάτω βίντεο.
Το ξέρω ότι είναι παράλογο αλλά η αγάπη όλα τα νικάει...Και εγώ την αγαπώ τη Moni.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας.

[youtube=425,350]9EHhYKm21Us&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Εγω νομιζω οτι αυτο τραγουδαει απο χτες και μετα.
EVEN BETTER THAN THE REAL THING

[youtube=425,350]EjRapZVwpgs[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Η λογοκρισία καλά κρατεί...
Πάρε να χτυπηθείς λίγο και εσύ ΒΑΒΥ γιατί σήμερα μας έφαγε η δουλειά απ' ότι βλέπω  :2funny:

[youtube=425,350]YnM8WcIe8eE&feature=related[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ιουνιος του 87 ηταν οι βολες του Καμπουρη βρε!Και σ εκοβα για μπασκετοφατσα λογω του αβατάρ  και του ύψους σου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να θυμηθώ να σημειώσω στο ημερολόγιο ότι πρέπει να σταματήσω επιτέλους τα μπυρόνια σε συνδυασμό με τις ασπιρίνες το πρωί....Με πήρανε χαμπάρι...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η λογοκρισία καλά κρατεί...
Πάρε να χτυπηθείς λίγο και εσύ ΒΑΒΥ γιατί σήμερα μας έφαγε η δουλειά απ' ότι βλέπω  :2funny:

[youtube=425,350]YnM8WcIe8eE&feature=related[/youtube]

Δεν έχει τρομερή πλάκα που το κοινό δεν κουνιέται καν αλλά drummer Κλπ κοπανιούνται?? (βλέπε εκεί στο 0:54 και 2:22 περίπου). xaxaxa

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχει τρομερή πλάκα που το κοινό δεν κουνιέται καν αλλά drummer Κλπ κοπανιούνται?? (βλέπε εκεί στο 0:54 και 2:22 περίπου). xaxaxa

Απευθύνεται σε μοναχικούς τύπους το τραγούδι και μαζεύτηκαν όλοι από περιέργεια...
Σωστή παρατήρηση και μιλάμε για ένα διαχρονικά πλέον ξεσηκωτικό τραγούδι...

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή σε άλλο θρεντ έκανα μια ερώτηση που έμεινε αναπάντητη και η σιωπή με προβληματίζει ότι η απάντηση είναι "είσαι σε λάθος γραφείο, να φύγεις",θα ήθελα να πω ότι στο site με έστειλε ο θείος μου κ. Osterberg. Δηλαδή, είμαι με "μέσο" εδώ.Βύσμα....
Αλλά απλώς I WANNA BE YOUR THERION.Τίποτα άλλο  :rockon:.

Σας δείχνω και το θείο μου σε ώρα εργασίας. Μην τον βλέπετε έτσι θηριάκι, να σκεφτείτε είναι το πιο ήσυχο μέλος της οικογένειας μας..  :rockon:.

[youtube=425,350]Eer9UoqN_9E&feature=related[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αφιερώνεται σε όλα τα άρρωστα αγοράκια του θρέντ αυτού και κοριτσάκια - σπεσιάλ Bibi, Alina, Monica, Angelina, Donna, Electra, Camille etc.

Shake your hips baby.
[youtube=425,350]KGnYw-OuCnI&feature=related[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom