Νέα

"Touring St.ones"-Γκρούπ για τουρίστριες πόλεων,μουσική & χαβαλέ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα therion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαγκες αυτο αφιερωμενο και μονο σε ενα μωρακι που το κυνηγαω καιρο τωρα και που συνεχιζει να με αγνοει! >:(

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Lalakukaki Ανώτερε, να είσαι ο εαυτός σου και σίγουρα θα την έχεις στη σέλα σου. Θυμίσου τα παλιά, π.χ. πρώτο ραντεβού με Milena (by the way τρελό μωρό από 1/4...έρχεται για τουρισμό.1η επίσκεψη Ακρόπολη). Αν και αντιρούσαν οι γονείς της βρήκες λύση να "εισβάλλεις" στο σπίτι της (Lemmy να πουμε τι πηδούσε ή να το αφήσουμε στον Ιστορικό του μέλλοντος??)

[youtube=425,350]gV6noHEd6XE[/youtube]

Επισκέπτης
thanks theri,Θα  τη πεταξω στην capponord που εχω και δεν την ξαναπαω πισω!

Επισκέπτης
παρεπιπτωντως ποιο μωρο ερχεται μπας και πεταξω σ αυτη τιποτα :sperm: αλλο...? :grin: :grin:

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Elite Milena με φωτό στο "πρακτορείο σου".Νομίζω θα απασχολήσει την ομήγυρη όπως απασχολεί το Ασφαλιστικό την Ελλάς. Συνέχεια της Donna της Πριμαντόνα?
Θα δείξει...
Πάω να ξεκουραστώ γιατί με έκοψε το ολόσωμο στριγκάκι να το φοράω όλη μέρα...

Αύριο αν μπορέσουμε να συγχρονιστούμε για ένα μπιφοράκι πριν την έξοδο με τις τουρίστριες για ένα παρτάκι εδώ μέσα. Μην το κάνει πάλι μόνος ο NITRO.
Καλή κίνηση θα ήταν να πηγαίνουμε δυο δυο στις τουρίστριες.Όχι για παρτούζα όμως,αλλά ένας να πηδάει και ένας να εμπνέεται και να βάζει την ανάλογη μουσική από φορητό μείκτη...
Μέχρι τότε dEUS, suds & soda, βέλγοι σαρδανάπαλοι.

[youtube=425,350]qzrXs2PvG_k&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
:thumbsup:τωρα καθιερωθηκε φιλε και αναλογως με τη μερα και αναλογη μουσικη! :thumbsup:

Επισκέπτης
Μια και πιασατε τους γαμικουλες , μην ξεχναμε τον Robert Palmer .

[youtube=425,350]F0U5JfGYx4c[/youtube]

Επισκέπτης
One more BABY .

[youtube=425,350]M3geoXOdnJQ&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Στο φιδι του κυριου να δειτε ποσες εχουν κατσει.

[youtube=425,350]Rqte5w257C4[/youtube]

Επισκέπτης
[youtube=425,350]foXy8gVKgog&feature=related[/youtube]

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ  :rockon:

Επισκέπτης
[youtube=425,350]1Jkao9ejac8&feature=related[/youtube]

Λιγη ποιοτητα δεν βλαπτη.

Επισκέπτης
τς τς τς .
therion βαλε ενα τραγουδακι της αρεσκιας σου για το κοριτσι μας. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Συνημμένα

• Donna..JPG
    Donna..JPG
    188 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τς τς τς .
therion βαλε ενα τραγουδακι της αρεσκιας σου για το κοριτσι μας. :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Για την ελίτσα στο στηθάκι τι ξέρεις ΒΑΒΥ?Ή απλώς είναι λεκιεδάκι δικό σου???respect για άλλη μια φορά...

Επισκέπτης
Κοπανα και ενα για την Electra. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Electra.JPG
    Electra.JPG
    134,3 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα,Πως είναι η μπάντα σήμερα?
Τι κέφια lads? Ελπίζω ο ΝΙΤRO να είναι οκ.Πλεον δεν το κρύβω ότι όταν λείπει κάποιος πάνω από 28 ώρες και δη ο ΑΤΑΚΑ man ρωτάω.
Λοιπόν, σήμερα βροχή,αισθησιασμός και ρετροσπεκτίβα.Δεν πιστεύω να σας χαλάει αυτή η sexy μουντάδα του καιρού.
Σε αυτή τη μελαγχολική ερωτική διάθεση θα ήθελα να κινηθώ μέχρι να πέσει το φως του ηλίου.
Άλλωστε η βροχή πάντα μου θυμίζει τη μυρωδιά των βρεγμένων μαλλιών της Λίτσας ή της Moni μετά το ντουζάκι...

Ωστόσο για τη Λίτσα θυμάμαι κάτι τέτοιες βροχερές μέρες και τα λόγια του ποιητή:
"Αγαπημένη μου Λίτσα,θυμάσαι που τον πρώτο καιρό μου έλεγες συνέχεια όχι,
αλλά τελικά τον Σεπτέμβρη σε πήρα απτό κουλούρι με το πρώτο πρωτοβρόχι?"

Αφιερώνεται και στον lalukaki που το τραγούδι του Costello που έβαλε έιναι πολλύ δυνατό και δείχνει ότι το παιδί πονάει.
Πάμε να αισθησιασθούμε χαλαρά λοιπόν...

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πάμε να τζαμάρουμε λοιπόν ΒΑΒΥ με τις ωραίες σου.
Οι φίλες σου, η βροχή, η υγρασία στην ατμόσφαιρα και κάτω... καθώς και ο Τουρισμός που θέλει ξενοδοχείο, μου θυμίζουν λίγο την ταινία Lost in Translation.
Γυρισμένη σχεδόν αποκλειστικά σε ξενοδοχείο...και με τη μοναδική petite γκαβλοστάλακτη, πρωτοκλασάτη, ανεπανάληπτη Scarlett, αλλά και τον Bill που φαντάζομαι ότι θα χεις αρκετές ομοιότητες??

Εισαγωγή λοιπόν για να μπούμε στο mood...

[youtube=425,350]lCFR3y1u6-M[/youtube]

OP
OP
T

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Και για τις δυο τουριστριούλες θα ήταν μια ψυχεδελική, αισθησιακή μουσική υπόκρουση από τους Death in Vegas με το Girls, αφού και οι δυο είναι κοριτσάκια με όνειρα, μπουτάκια, κωλάρες κτλ...

Είμαι ρομαντικός ο μπούστης τι να κάνω...

[youtube=425,350]v4-GIq4bEOE[/youtube]

Επισκέπτης
Εγω αυτο θα βαλω για το Party με τα κοριτσια. :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]1-0G1tdOaP4&feature=related[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom