τυποι ακουσατε αυτο που ειπε το τραβελι;
οτι πασιγνωστος ελληνας παει στην καβαλας και πληρωνει για να παρει ολα τα χρησιμοποιημενα προφυλακτικα της βαρδιας;
επισης ποιοι θεουληδες πανε να γαμησουνε και λενε στην πουτανα θελω να κανεις οτι εισαι ο πατερας μου;
δεν εδωσε πληροφοριες,οι εκπομπες του τραγκα ηταν διαφωτιστικες με πλάνα μεσα απο το δωματιο με τον τραβεστι βαγγέλη στα 4,μαθαινε πραγματα ο τελεθεατής
πολυ ψευτικο βυζι και μου την εσπασε που εθαψε ολους τους πελατες της
τους εχω σιχαθει λεει, οι περισσοτεροι δε βλεπονται και εξω φορανε κουστουμι κι εδω μεσα ειναι ανωμαλοι
φταιει τωρα κανενας πελατης της να παει απο κει και να της πει ουξου μωρη πεταμενη που δεν εισαι αξια να κανεις τιποτα αλλο στη ζωη σου, μου εχεις και αποψη
τώρα θυμήθηκα γιατί δεν την τιμήθηκε όταν την είχα δει από κοντά μια φορά :- δεν θα τιμηθεί τελικά από την tv να την βλέπω μια χαρά ..... μακριά και αγαπημένοι :S :S
παντως απο τους 120 πελατες την ημερα επεσαν στους 20 και εξακολουθουν να μοιραζουν τις ξεπετες σαν πασατεμπο. καμια δεν ειπε θα προσφερω ενα αλλο προγραμμα για να ξεχωρισω και να κανω τη δικη μου πελατει. μπουρδελο = γρηγορο χρημα