Σιγά μην ξέρει και αν σπέρνει πατάτες.
είσαι σε πολύ προχωρημένη ηλικία για να καταλάβεις απλά πράγματα και είσαι πολύ άπειρος για να μου μάθεις πράγματα που έχω ζήσει ενώ εσύ τα είδες πρώτα στην τηλεόραση και όταν έφτασες στα γεράματα τα είδες και στο ιντερνετ... και ξέρω ότι δεν μπορείς να σκεφτείς σωστά όταν λείπει ο γκέι λόβερ στην Αγγλία, πόσο μάλλον όταν είναι και μιουτ.
ααα και οι πατάτες δεν σπέρνονται,δεν είναι φασόλια, ούτε φακές... αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν τα γράφουν οι κατανομές οι ισολογισμοί και τα λοιπά έγγραφα που ποστάρεις...
αλλά τι λέω, εσύ τώρα με το τσουνάμι έγινες και πυρηνικός επιστήμονας... αλήθεια θα κάνει και άλλο σεισμό στην Κρήτη μέγα σεισμολόγε;
γουστάρετε όταν ο γκουγκλ σας κάνει το εργαλείο να φαίνεται 10 πόντους μεγαλύτερο ε;
είσαι πολύ αστός για να μου την πεις σε αγροτικά θέματα και είσαι πολύ άσχετος στην επιστήμη των υπολογιστών για να μπορέσεις να αμφισβητήσεις ότι λέω, παρόλο που πιθανόν να έχεις τα τριπλάσιά μου χρόνια.
μην με πολυ-ζορίζεις γιατί θα ψάξω για τα ποστ του Κωστάκη που δεν σε συμφέρουν... όταν τον διαγράψανε είπε αλήθειες για μερικούς σοβαροφανείς εδώ μέσα σαν και του λόγου σου.