Νέα

Top 100 posters,του σάιτ!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή λείπει,ναι.

Και είπες να διορθώσεις αυτή την έλλειψη εεε;;; :cheesy:

Mαλάκα σύνελθε,προσπαθείς να μην στην λέει κανένας στο ίντερνετ,έλεος!!! :headbang:

Είπα να φτιάξω μια λίστα με τους 200 πρώτους,για να δείτε -από περιέργια- σε ποια θέση βρίσκεστε......κακό είναι;;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αυτά από εμένα περί του θέματος, άμα γουστάρει, αύριο το πρωί ο αντισθένης μπορεί να σου ποστάρει και τα 100.000+ νικ μαζί με τον αριθμό των ποστ τους, μαζί με τους μέσους όρους, τυπικές αποκλείσεις, διασπορές, ποιος είναι κλώνος ποιου, που μένει ο κάθε ένας, τι λειτουργικό έχει, ποιον browser xρησιμοποιεί και ποια κατηγορία στο σεξοθρεντ γουστάρει να διαβάζει.
αυτά.

Σιγά μην ξέρει και αν σπέρνει πατάτες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε παπαρα, ποσο καμμενος πρεπει νασαι για να κανεις παραθεση σε εναμισυ χιλιομετρο σεντονι για να απαντησεις μεενα εμοτικον??  :jerking:

τον αβραμη κατηγορειτε αλλα ορισμενοι ειστε 100 φορες χειροτεροι εδω μεσα ναπουμε...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σιγά μην ξέρει και αν σπέρνει πατάτες.
είσαι σε πολύ προχωρημένη ηλικία για να καταλάβεις απλά πράγματα και είσαι πολύ άπειρος για να μου μάθεις πράγματα που έχω ζήσει ενώ εσύ τα είδες πρώτα στην τηλεόραση και όταν έφτασες στα γεράματα τα είδες και στο ιντερνετ... και ξέρω ότι δεν μπορείς να σκεφτείς σωστά όταν λείπει ο γκέι λόβερ στην Αγγλία, πόσο μάλλον όταν είναι και μιουτ.
ααα και οι πατάτες δεν σπέρνονται,δεν είναι φασόλια, ούτε φακές... αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν τα γράφουν οι κατανομές οι ισολογισμοί και τα λοιπά έγγραφα που ποστάρεις...
αλλά τι λέω, εσύ τώρα με το τσουνάμι έγινες και πυρηνικός επιστήμονας... αλήθεια θα κάνει και άλλο σεισμό στην Κρήτη μέγα σεισμολόγε;
γουστάρετε όταν ο γκουγκλ σας κάνει το εργαλείο να φαίνεται 10 πόντους μεγαλύτερο ε;

είσαι πολύ αστός για να μου την πεις σε αγροτικά θέματα και είσαι πολύ άσχετος στην επιστήμη των υπολογιστών για να μπορέσεις να αμφισβητήσεις ότι λέω, παρόλο που πιθανόν να έχεις τα τριπλάσιά μου χρόνια.

μην με πολυ-ζορίζεις γιατί θα ψάξω για τα ποστ του Κωστάκη που δεν σε συμφέρουν... όταν τον διαγράψανε είπε αλήθειες για μερικούς σοβαροφανείς εδώ μέσα σαν και του λόγου σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Είπα να φτιάξω μια λίστα με τους 200 πρώτους,για να δείτε -από περιέργια- σε ποια θέση βρίσκεστε......κακό είναι;;;;
σου το είπα 1000 φορές, ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΠΟΙΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΌ για τον εαυτό σου. ξεκόλλα από τα φόρουμ

Επισκέπτης
σου το είπα 1000 φορές, ΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΠΟΙΟ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΌ για τον εαυτό σου. ξεκόλλα από τα φόρουμ

Και σένα ρε μαλακοπίτουρα,που το παίζεις παντογνώστης,τι σε νοιάζει τι κάνω στη ζωή μου.....και στο κα΄τω-κάτω δεν είμαι κολημένος στα φόρα (δε ξέρεις κιόλας ρε τυρόβλαχε ότι ο πληθυντικός του φόρουμ είναι φόρα) όσο εσύ ΘΕΛΕΙΣ να νομίζεις.....μα την Παναγία,άμα έμενες Αθήνα,θα ερχόμουν να σου δώσω μια σφαλια΄ρα να γυρίσεις,100 γύρους........ΗΛΙΘΙΕ

είσαι σε πολύ προχωρημένη ηλικία για να καταλάβεις απλά πράγματα και είσαι πολύ άπειρος για να μου μάθεις πράγματα που έχω ζήσει ενώ εσύ τα είδες πρώτα στην τηλεόραση και όταν έφτασες στα γεράματα τα είδες και στο ιντερνετ...

ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ,όποιος είναι σε..... "προχωρημένη" ηλικία,ξέρει κάτι παραπάνω από τους υπολογιστές απ'ότι εσύ,που μπήκες στο χώρο τον υπολογιστών με τα windows 98,δεν ξέρω πότε μπήκες......αν εσύ νομίζεις ότι όποιος είναι γενημένος πριν το 1970,είναι και άσχετος με τους υπολογιστές,τότε έχεις μυαλό μύγας....και πολύ λέω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και σένα ρε μαλακοπίτουρα,που το παίζεις παντογνώστης,τι σε νοιάζει τι κάνω στη ζωή μου.....και στο κα΄τω-κάτω δεν είμαι κολημένος στα φόρα (δε ξέρεις κιόλας ρε τυρόβλαχε ότι ο πληθυντικός του φόρουμ είναι φόρα) όσο εσύ ΘΕΛΕΙΣ να νομίζεις.....μα την Παναγία,άμα έμενες Αθήνα,θα ερχόμουν να σου δώσω μια σφαλια΄ρα να γυρίσεις,100 γύρους........ΗΛΙΘΙΕ
τελικά είσαι πολύ αστείος... θα γίνεις σύντομα από τους πιο γραφικούς του σάιτ. :2funny:
παρεμπιπτόντως ο πληθυντικός του forum είναι forums στα αγγλικά και fora στα λατινικά και οι ξένες λέξεις δεν κλίνονται, όπως αντίστοιχα τις ελληνικές δεν τις κλίνουν οι ξένοι, verstechst du mich Poustikos Kithara?

ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ,όποιος είναι σε..... "προχωρημένη" ηλικία,ξέρει κάτι παραπάνω από τους υπολογιστές απ'ότι εσύ,που μπήκες στο χώρο τον υπολογιστών με τα windows 98,δεν ξέρω πότε μπήκες......αν εσύ νομίζεις ότι όποιος είναι γενημένος πριν το 1970,είναι και άσχετος με τους υπολογιστές,τότε έχεις μυαλό μύγας....και πολύ λέω
μου την σπάνε οι παντογνώστες που έχουν αγκαλιά το γκουγκλ και όταν έχουν πισι με ίντερνετ σε απόσταση ενός μέτρου είναι εγκυκλοπαίδεια πάπυρος Λαρούς και όταν δεν έχουν είναι μα και μου και δεν πρέπει να είναι έτσι.
σε θέματα που δεν ξέρω, δεν το παίζω έξυπνος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παρεμπιπτόντως ο πληθυντικός του forum είναι forums στα αγγλικά και fora στα λατινικά και οι ξένες λέξεις δεν κλίνονται, όπως αντίστοιχα τις ελληνικές δεν τις κλίνουν οι ξένοι, verstechst du mich Poustikos Kithara?

o πλυθηντικός είναι fora. forums είναι ο εκφυλισμένος τύπος.
σύμφωνα δε με τη λογική σου θα πρέπει να λέμε οι φόρμουλες 1, οι ντίσκες, τα κλάμπια, τα ασανσέρια, τα αιπάντια κλπ.

βεβαίως όταν η μόνη γλώσσα επικοινωνίας που γνωρίζεις καλά είναι η C++ είναι λογικό να μην τα πηγαίνεις πολύ καλά με τα φιλολογικά.
ούτε versteChst du υπάρχει αλλά αυτό είναι άλλη γλώσσα. Αμα ξερεις και Cobol θα το αναλύσουμε κι αυτό.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
o πλυθηντικός είναι fora. forums είναι ο εκφυλισμένος τύπος.
σύμφωνα δε με τη λογική σου θα πρέπει να λέμε οι φόρμουλες 1, οι ντίσκες, τα κλάμπια, τα ασανσέρια, τα αιπάντια κλπ.

βεβαίως όταν η μόνη γλώσσα επικοινωνίας που γνωρίζεις καλά είναι η C++ είναι λογικό να μην τα πηγαίνεις πολύ καλά με τα φιλολογικά.
ούτε versteChst du υπάρχει αλλά αυτό είναι άλλη γλώσσα. Αμα ξερεις και Cobol θα το αναλύσουμε κι αυτό.
η άγγλοι το έχουν πάρει και το χρησιμοποιούν ως forum-forums και όπου γυρίσεις θα καταλάβεις ότι ο όρος fora δεν χρησιμοποιείται και πολύ.
μην διαβάζεις με κλειστά τα μάτια. άμα τα ανοίξεις θα δεις ότι γράφω τον πληθυντικό άκλιτο και λέω ότι δεν κλίνονται οι ξένες λέξεις όταν τις λες στα αγγλικά.

(για ένα τσε κάνεις έτσι;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ααα δεν τον ξέρεις;
τελικά τον διαγράψανε(τώρα το είδα).

εε ήταν ο κλασσικός ο τύπος που χωνότανε σε 3-4 άτομα και μόλις τον στρίμωξα πέταξε το θεικό για να ξεφύγει, "πιστεύω ότι ο βολταίρος θα ξέρει κάτι επί του θέματος" (σε ελεύθερη μετάφραση)...
και μετά ερχόταν και ο βολταίρος για να κάνει γκανγκ μαζι με τον άλλο
ήταν αχτύπητο δίδυμο ο ένας σε κρατούσε απασχολημένο και ο άλλος γκούγκλαρε για να σου την πει... τέρατα γνώσης.. επιστήμονες

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Πρεπει να γινει καλυτερα το "τοπ 10 μαλακες του σαιτ"
με μεγαλες πιθανοτητες διεκδικει την πρωτια ο κιθαρας
ο μαγκας που κανει χεντμπανινγκ με abba :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η άγγλοι το έχουν πάρει και το χρησιμοποιούν ως forum-forums και όπου γυρίσεις θα καταλάβεις ότι ο όρος fora δεν χρησιμοποιείται και πολύ.
μην διαβάζεις με κλειστά τα μάτια. άμα τα ανοίξεις θα δεις ότι γράφω τον πληθυντικό άκλιτο και λέω ότι δεν κλίνονται οι ξένες λέξεις όταν τις λες στα αγγλικά.

(για ένα τσε κάνεις έτσι;)

δε σου είπα κάτι διαφορετικό.....
απλά εδώ καταγράφουμε το σωστό και όχι το σοδομισμό της γλώσσας.
ακόμα και το συΓνώμη πλέον το θεωρούν σωστό.

Επισκέπτης

Πολύ απλά,γιατί οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι,και το λένε forums....

Forum,είναι λατινική λέξη (λατινικά δεν κάνατε στο σχολείο;;;;; ),και στα ελληνικά σημαίνει αγορά.....άμα γουστάρεις μπορείς να το πεις και αγορά,δεν είναι λάθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom