Νέα

Top 100 posters,του σάιτ!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σε εξοργισε  κατι τετοιο  ε?????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Εμένα ρωτάς;;;;

Τον μέγα προγραμματιστή - επιστήμονα της πληροφορικής - κολλητό του Bill Gates, του Knuth, του Joy και του Torvalis ρώτα:

αυτά από εμένα περί του θέματος, άμα γουστάρει, αύριο το πρωί ο αντισθένης μπορεί να σου ποστάρει και τα 100.000+ νικ μαζί με τον αριθμό των ποστ τους, μαζί με τους μέσους όρους, τυπικές αποκλείσεις, διασπορές, ποιος είναι κλώνος ποιου, που μένει ο κάθε ένας, τι λειτουργικό έχει, ποιον browser xρησιμοποιεί και ποια κατηγορία στο σεξοθρεντ γουστάρει να διαβάζει.
αυτά.

Και βέβαια ο Bjarne του λέει με σεβασμό : "Τσολιά, Ψωλιά, μάθε μου C++ "  ........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι τις πατουσες τους....με τις πατουσες τους.....μπορει να ειναι τιποτα ζογκλερ..... :grin: :grin: :grin:
γυναικες ζογκλερ που ποσταρουν με τα ποδια και μετα σηκωνουν και καναν αντρα στην πλατη ας πουμε.... ;) :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα παντως ο αντισθενης την ξερει την διευθυνση μου για να μου στελνει καρτα στην ονομαστικη μου εορτη...επισης ξερει τι μαρκα τσιγαρα καπνιζω,ποια ειναι η αγαπημενη μου πορνοσταρ και τι σως βαζω στο σουβλακι.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οι πρωτοι 12 ...σημαδιακοs αριθμοs....την γλυτωνουν την εκτελεση??? :huh: :huh: :huh:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ααααααα, εντάξει.

Και αυτό τότε τι είναι;
http://[URL unfurl="true"]www.goumas.gr/images/potatse2.jpg[/img[/URL]]

Στο σακκί πάνω για πες μας τι γράφει.

Αλλά μπααααα, ούτε αυτοί θα ξέρουν:
[i]Η κύρια καλλιέργεια πατάτας είναι η λεγόμενη ανοιξιάτικη. Η [u][b]σπορά[/b][/u] της αρχίζει από τη νότια Κρήτη την τρέχουσα περίοδο, δηλαδή Δεκέμβριο μήνα. Συνεχίζεται στη βόρεια Κρήτη, Πελοπόννησο και Θήβα τον Ιανουάριο, στην κεντρική Ελλάδα Φεβρουάριο, Τρίπολη, Αμύνταιο και γενικά Μακεδονία Θράκη το Μάρτιο και τέλος Απρίλιο με αρχές Μαΐου στη Νάξο και το Νευροκόπι. [/i]
[URL unfurl="true"]http://www.agronews.gr/content/view/43443/249/lang,el/[/URL]

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις ανόητε.
Εξήγησε μας τώρα πως ο Αντισθένης ξέρει τις διευθύνσεις κατοικίας μας......

[/quote]
η πατάτα δεν σπέρνετε, όπως ο καπνός δεν σπέρνετε, όπως και τα κρεμμύδια.
μάθε βλήμα τι κάνει το παρακάτω μηχάνημα
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imac-rondelli.it/images/piantapatateautomatica.JPG[/img[/URL]]
και τι τους κάνουν τους σπόρους που ποστάρεις πιο πάνω.
προφανώς εσύ θα βγεις με τους σπόρους στο χέρι για να "σπείρεις" πατάτες ε; :jerking:
αφού δεν το κατέχεις το άθλημα, κόψε τις μαλακίες γιατί εκτίθεσαι, πάνε δίπλα στους άλλους να το παίξεις πυρηνικός επιστήμονας

όσο για το που μένεις, δεν το συγκεκριμενοποίησα σε διεύθυνση διάβαζε σωστά και μετά γκούγκλαρε.

Επισκέπτης
αναποδα και να γραφει με τις πατουσες; :think: :rockon: :rockon:

Κάπως έτσι.....μπορεί να το κάνει και με τυφλό σύστημα κιόλας.....να ανέβει στους ώμους της ανάποδα,και μετά να γυρίσει προς τα πίσω,σαν να κρέμεται με τα γόνατα,από τους ώμους της.....wow :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Εμένα ρωτάς;;;;

Τον μέγα προγραμματιστή - επιστήμονα της πληροφορικής - κολλητό του Bill Gates, του Knuth, του Joy και του Torvalis ρώτα:

Και βέβαια ο Bjarne του λέει με σεβασμό : "Τσολιά, Ψωλιά, μάθε μου C++ "  ........
Αναμένω άμμεση απάντηση διευκρίνιση απο τον antisthenis διότι η μομφή είναι ιδιαιτέρως σοβαρή

Επισκέπτης
αυτά από εμένα περί του θέματος, άμα γουστάρει, αύριο το πρωί ο αντισθένης μπορεί να σου ποστάρει και τα 100.000+ νικ μαζί με τον αριθμό των ποστ τους, μαζί με τους μέσους όρους, τυπικές αποκλείσεις, διασπορές, ποιος είναι κλώνος ποιου, που μένει ο κάθε ένας, τι λειτουργικό έχει, ποιον browser xρησιμοποιεί και ποια κατηγορία στο σεξοθρεντ γουστάρει να διαβάζει.
αυτά.

μηπως εννοεις οτι γνωριζει την ip address?για τα υπολοιπα οκ αλλα που μενει?λιγο δυσκολο :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ο αντί,βλέπει της IP.....και εννοείτε μπορεί να βρει που μένεις....αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος
Για κάποιον άλλον ειπώθηκε ότι βλέπει τις διευθύνσεις όχι για τον αντισθένη
Αυτό θα ήθελα να ξεκαθαριστεί
Το να τις βλέπει το αφεντικό  και ΜΟΝΟ χέστηκα
Ξερω που θα απευθυνθώ εαν γίνει η μαλακία  ;)

Επισκέπτης

Μόνο ο αντισθένης και ο γκλ,μπορούνε.... :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Φανταζομαι πωs μονο εκεινοs θα τιs βλεπει
Αλλα ετσι κι αλλοιωs μονο με δικαστικη συνδρομη γνωστοποιουνται αυτα
Ακραια σεναρια δλδ

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Για να μην τρελαθούμε τελείως: από πού κι ως πού αν κάποιος ξέρει την IP σου ξέρει και τη διεύθυνση κατοικίας σου;

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Φανταζομαι πωs μονο εκεινοs θα τιs βλεπει
Αλλα ετσι κι αλλοιωs μονο με δικαστικη συνδρομη γνωστοποιουνται αυτα