Επισκέπτης
μαλλον για την ip μιλανε.τη διευθυνση κατοικιας δε νομιζω...Για να μην τρελαθούμε τελείως: από πού κι ως πού αν κάποιος ξέρει την IP σου ξέρει και τη διεύθυνση κατοικίας σου;
μαλλον για την ip μιλανε.τη διευθυνση κατοικιας δε νομιζω...Για να μην τρελαθούμε τελείως: από πού κι ως πού αν κάποιος ξέρει την IP σου ξέρει και τη διεύθυνση κατοικίας σου;
Μεσω τηs εταιρειαs που σου δινει προσβαση στο ιντερνετ, αν εισαι σπιτι βεβαιαΓια να μην τρελαθούμε τελείως: από πού κι ως πού αν κάποιος ξέρει την IP σου ξέρει και τη διεύθυνση κατοικίας σου;
αμα μενεις μονιμα στο νετ καφε;Μεσω τηs εταιρειαs που σου δινει προσβαση στο ιντερνετ, αν εισαι σπιτι βεβαια
γιατι στο καφε-νετ καλα κρασια
Μονο ετσι σωζεσαι.........Ριχνειs το μπαλακι στουs πελατεsαμα μενεις μονιμα στο νετ καφε;
O νόμιμος τρόπος είναι αυτός που αναφέρειςΦανταζομαι πωs μονο εκεινοs θα τιs βλεπει
Αλλα ετσι κι αλλοιωs μονο με δικαστικη συνδρομη γνωστοποιουνται αυτα
Ακραια σεναρια δλδ
Για να μην τρελαθούμε τελείως: από πού κι ως πού αν κάποιος ξέρει την IP σου ξέρει και τη διεύθυνση κατοικίας σου;
συμφωνα με το παιχνιδακι εγω μενω αθηνα ας πουμε.....
συμφωνα με το παιχνιδακι εγω μενω αθηνα ας πουμε.....
Παιδιά τι λέτε;;;; Πάμε να την κάνουμε 300 μέλη τη λίστα;;;;;
ωραιο θρεντ....να γινει sticky
Χυστε το να γινει sticky
θα ειχαμε και ενα α επιπεδο......Μιας και είπα 300 μέλη.....φαντάζεστε αυτά τα 300 μέλη του σάιτ,να ήταν βουλευτές;;;;
Για παγκαλός π.χ ποιον θα εβαζες κιθαρα?Μιας και είπα 300 μέλη.....φαντάζεστε αυτά τα 300 μέλη του σάιτ,να ήταν βουλευτές;;;;
Tουλαχιστον δεν θα πηδουσαν την ΕλλαδαΜιας και είπα 300 μέλη.....φαντάζεστε αυτά τα 300 μέλη του σάιτ,να ήταν βουλευτές;;;;
θα ειχαμε και ενα α επιπεδο......
Για παγκαλός π.χ ποιον θα εβαζες κιθαρα?
εσυ παρα τω προεδρωΠρόεδρος ο γκλ,και αντι-πρόεδρος ο πέρσονα......μιας και είναι τα μέλη με τα περισσότερα ποστ....εγώ με 37η θέση (πρέπει να τον πέρασα τον Μπουλ) τι θέση παίρνω;