osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μπράβο!!!!!!! και του χρόνου. Οι τρεις πρώτοι κερδίζουν τίποτα????
ένα δωρεάν
(αυξάνω τον αριθμό των ποστ μου)
μπράβο!!!!!!! και του χρόνου. Οι τρεις πρώτοι κερδίζουν τίποτα????
(αυξάνω τον αριθμό των ποστ μου)
ρε.παντως ενα τετοιο ενδεικτικα ποστ μου τρωει καθε φορα τρεις περιπου ωρες.....οποτε μην γενικευετε.....
εγω εχω μια απορια.καλα οι αντρες καλοως και ποσταρουν ρωτουν συζητουν.πως γινεται οι γυναικες να εχουν τοσα ποστ.τι κανουν ολη μερα εδω μεσα
γενικα ετσι ειναι .....συμφωνω.....εκαστος στο ειδος τουρε.
αμα κοιτάξεις όλα τα ποστ του βολταίρου στο 90% είναι δοκίμια.
από τα 50 σιυ χιλιάρια πόσα είναι σαν αυτό που πόσταρες;
σταμούλα και γω σ αγαπάω.
τι λεει ρε γλιτσουλινο ο αβραμης παλαβωσεγενικα ετσι ειναι .....συμφωνω.....εκαστος στο ειδος του
Α εσυ το εκανες το θρεντ?Το έγραψα και στο αρχικό ποστ,ότι ο κάθε λογαριασμός μετράει ξεχωριστά...άσχετα αν είναι κλώνος ή μη
μιας και ανέφερες την ημερήσια ενημέρωση έχω να ρωτήσω κάτι.Α εσυ το εκανες το θρεντ?
Δεν παρακολουθησα ο,τι ειπωθηκε στο θρεντ εκτος απο την σελιδα στην οποια ποσταρα
Εγω που ειμαι τυπε, πιανω την 500άδα?
Επισης θα ησουν κορυφη αν εβγαζες στατιστικό ποιοι εχουν τα περισσοτερα ποστ στην ημερησια ενημερωση .Θα εχουμε εκπληξεις εκει νομιζω!
γενικα ετσι ειναι .....συμφωνω.....εκαστος στο ειδος του
Αυτοι που ποσταρουν καθημερινα...τοσοι ειναι...100 μαλακες...τι λεει ρε γλιτσουλινο ο αβραμης παλαβωσε
αφου 100 ειμαστε ολοι κι ολοι
Χαλαρά θα ήμουν στην 5ντάδα-10δα αλλά με έφαγε το σύστημα....
Και μένα,αυτή η λίστα που κάνω τώρα με τα 200 μέλη....μου έχει φάει κανά-δυο ωρίτσες...αλλά είναι σχεδόν έτοιμη......τα μεσάνυχτα θα δημοσιευτεί....
get a life , και καμιά γκόμενα.... θα πήξει το μυαλό σου ρε