1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι νούμερο έχεις;Κάντο για την top δεκάδα. Με αυτόν τον τρόπο η στατιστική θα είναι πιο άρτια.
τι νούμερο έχεις;Κάντο για την top δεκάδα. Με αυτόν τον τρόπο η στατιστική θα είναι πιο άρτια.
εχει κ γυναικες η λιστα μεσιε...έτσι,
ή εισιτήριο για κάνα φάιναλ φορ.
get a gkomeno.εκτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o
get a life loukritia....
έτσι,
ή εισιτήριο για κάνα φάιναλ φορ.
get a gkomeno.
ενώ για παράδειγμα είναι αληθινό ότι ο memos@n έχει 857 μηνύματα.....
να κανουν κλέιμ τα δώρα τους απ το κόσμοεχει κ γυναικες η λιστα μεσιε...
ανά μέρα?τι νούμερο έχεις;
οοοχιιιι΄....να κανουν κλέιμ τα δώρα τους απ το κόσμο
Ο μέμοσαν είχε και παλιό νικ.....με 12000κατι ποστ....αλλά εδώ μετράμε τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά......άμα κάτσουμε να μετρήσουμε και τους κλώνους του κάθε μέλους (για τους οποίους μπορεί να μην είμαστε βέβαιοι).....τότε θα γίνει μπέρδεμα.....
Ο μέμοσαν είχε και παλιό νικ.....με 12000κατι ποστ....αλλά εδώ μετράμε τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά......άμα κάτσουμε να μετρήσουμε και τους κλώνους του κάθε μέλους (για τους οποίους μπορεί να μην είμαστε βέβαιοι).....τότε θα γίνει μπέρδεμα.....
στη λίστα ρεανά μέρα?
Έχω κολλήσει στα 7 και δεν ξεκολλάω με τίποτα.
ΑαααααααααααααχαχχαχαχααχχαχααχαΌσοι κλώνοι έχουν κάτω από 10 μηνύματα, ξέρουμε σε ποιον ανήκουν.
κανένα μπέρδεμα.
εγώ και ο κλώνος μου πλεζ σας στέλνουμε όλους για σπίρτα. 90 χιλιάρικα και κάτι ψιλά.
στη λίστα ρε
να τανε η ζηλεια ψώρα.Πφ...ούτε για R8 δεν φτάνουν.
16άρης είμαι
Μισές δουλειές πάλι.
Η στατιστική έπρεπε να περιέχει κατ' ελάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία.
Σύνολο μηνυμάτων, Μ.Ο. μηνυμάτων, χρόνια εγγραφής στο Site, suspected αριθμό κλώνων.
Κάντο για την top δεκάδα. Με αυτόν τον τρόπο η στατιστική θα είναι πιο άρτια.
κανένα μπέρδεμα.
εγώ και ο κλώνος μου πλεζ σας στέλνουμε όλους για σπίρτα. 90 χιλιάρικα και κάτι ψιλά.