1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ειμαι ηλιθια τελικα...το παραδεχομαι....
επρεπε εξαρχης να το παιξω κατι πετυχημενο.... :-
δε γαμιεται...θα φτιαξω κλωνο.
το πιασες το νόημα.
ειμαι ηλιθια τελικα...το παραδεχομαι....
επρεπε εξαρχης να το παιξω κατι πετυχημενο.... :-
δε γαμιεται...θα φτιαξω κλωνο.
αργω αλλα ....τα πιανω!!!!!!!!!!!το πιασες το νόημα.
attitude τι σημαινει ?
Είναι το υψόμετρο χωρίς λάμδα.
Ελα ...μην πειραζεις τον ΔημητρηΕίναι το υψόμετρο χωρίς λάμδα.
εκτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o
get a life loukritia....
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ειμαι ειπαμε φιλε
attitude τι σημαινει ?
22. memosan
διαγραφομαι.Και σε λίγο θα πας 5η γιατί ο gatto δεν ποστάρει πλέον......και άμα καταφέρεις τον απόλυτο και τον πορνόπαπο θα πας 3η....κοντά-κοντά είστε.....
Είναι το υψόμετρο χωρίς λάμδα.
και για τα δυο που ειπες...Το attitude είναι μια λέξη που δε μπορεί να μεταφραστεί στα Ελληνικά εύκολα....αλλά η πιο "σωστή" λέξη είναι στάση/άποψη σε αυτή τη περίπτωση
Όσο για τον Μ.Ο. που λες.....δεν ισχύει γιατί μπορεί ένα μέλος,όπως π.χ. ο sinnerman,που είναι γραμμένος από παλιά....να άρχισε να ποστάρει συχνά πρόσφατα....οπότε στην ουσία,ο Μ.Ο. μηνυμάτων του....δεν είναι και πολύ "πραγματικός"
πληρωμένο μου κάνει!69. Altec21
Τυχαιο?
Κάνε και μία λίστα με τα μηνύματα ανά μέρα για να είναι πλήρης η στατιστική.
Αυτό όπως είπα δεν ισχύει.......γιατί μπορεί κάποιος να είναι γραμμένος ξερωγώ στις 1 Ιανουαρίου του 2007 και να έκανε το πρώτο του ποστ στις 1 Ιανουαρίου του 2010,και να έκανε όλο αυτό το χρόνο 5000 μηνύματα......οπότε ο Μ.Ο. του δεν θα είναι και πολύ αληθινός...
Αυτό όπως είπα δεν ισχύει.......γιατί μπορεί κάποιος να είναι γραμμένος ξερωγώ στις 1 Ιανουαρίου του 2007 και να έκανε το πρώτο του ποστ στις 1 Ιανουαρίου του 2010,και να έκανε όλο αυτό το χρόνο 5000 μηνύματα......οπότε ο Μ.Ο. του δεν θα είναι και πολύ αληθινός...
έτσι,παντως για να μην προσπαθουν τα παιδια τσαμπα να φασουν τα 100.000 ποστ ας βαλει και το σαιτ ενα κινητρο. καθε 5.000, πχ, ενα cg για μια ωρα.
δεν μπορει η ψυχασθενεια να ειναι το μοναδικο κινητρο να ποσταρεις