sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Eseis ta pronomoia sas sto kosmo parakalo....τρια καθαρα προνομια των αντρων.![]()
Eseis ta pronomoia sas sto kosmo parakalo....τρια καθαρα προνομια των αντρων.![]()
didn't ask you...dear... ;)I should think so...dear...![]()
παντου εχω προνομια....Eseis ta pronomoia sas sto kosmo parakalo....
I know dear...that was not an answer...it was a comment...30000χιλιαδες ποστ στο μπου μαζι με τους κλωνους..και καμια 50000 στο κοσμο...καλα πας...didn't ask you...dear... ;)
παντου εχω προνομια....![]()
I know dear...that was not an answer...it was a comment...30000χιλιαδες ποστ στο μπου μαζι με τους κλωνους..και καμια 50000 στο κοσμο...καλα πας...
Δεν ειναι να το εχεις καμαρι αυτο φιλε μου.....Eλπιζω να βρεθω και εγω καποτε μεσα σας![]()
Δεν ειναι να το εχεις καμαρι αυτο φιλε μου.....
Αυτη η λιστα αντιστοιχει στον βαθμο καψιματος και μοναξιας που εχει και βιωνει ο καθενας μας....
ΔΕΝ στο ευχομαι φιλαρακο αυτο..... Η ΖΩΗ ειναι εκει εξω..................................
ΔΕΝ ειπα οτι ειμαι εξω απο ολο αυτο .....ναι μήτσομ έχεις δίκιο.
αααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
είμεθα μοναχικοί και καμμένοι.
ευχαριστούμε που έχουμε εσάς να μας το θυμίζετε κάνοντας αναγωγές στην λαμπρή ζωή σας εκεί έξω.
:S :S :S :S :SΔεν ειναι να το εχεις καμαρι αυτο φιλε μου.....
Αυτη η λιστα αντιστοιχει στον βαθμο καψιματος και μοναξιας που εχει και βιωνει ο καθενας μας....
ΔΕΝ στο ευχομαι φιλαρακο αυτο..... Η ΖΩΗ ειναι εκει εξω..................................
Που εξω? στον κοσμο εννοης?Γιατι αν εννοης στον κοσμο διαφωνο...στην ερημια και στην ησυχια εγω βρισκω την ζωη...εκει εξω στον κοσμο βρικα ολα τα αλλα εκτος απο ζωη..Δεν ειναι να το εχεις καμαρι αυτο φιλε μου.....
Που εξω? στον κοσμο εννοης?Γιατι αν εννοης στον κοσμο διαφωνο...στην ερημια και στην ησυχια εγω βρισκω την ζωη...εκει εξω στον κοσμο βρικα ολα τα αλλα εκτος απο ζωη..
τα οποια να υποθεσω οτι τα ξερεις μετα απο μασημα μεντας και δυοσμου Πυθεια μου;ΔΕΝ ειπα οτι ειμαι εξω απο ολο αυτο .....
Απλα εξηγω στο παλικαρι καποια πραγματα που βιωνουμε αρκετοι εδω ωστε να μην επιχειρησει να αναδειχτει τοπ ποστερΔΕΝ ειχα σκοπο να θιξω κανεναν ..... λυπαμαι αν το ερμηνευσες ετσι :S
Καταλαβα ......
Οκ ειμαι εντελως λαθος .....
ΣΥΓΝΩΜΗ για την ''λαθος διατυπωση'' που εθεσα.........
Συνεχιστε....
Oσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα....αν και προτιμω πελαγος....οσο πιο μακρια απο το πληθος ..την μαζα...ερημια και ησυχια εννοεις σε κανενα βουνο η αλλου?
ΔΕΝ ειπα οτι ειμαι εξω απο ολο αυτο .....
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ειμαι ειπαμε φιλεμε τετοιο attitude που εχεις εικαζω οτι δεν πρεπει να γαμας και πολυ ευκολα.