Νέα

Tόνια το απολυτο CD is back στη Θεσσαλονίκη !

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα ρε συ γιωργο αφου και εσυ με τετοια την βρισκεις.
Δεν το εχεις προσεξη καλα μπορη να μιλω με την Δαναη και την Αννα αλλα μολις εμφανιστη καποιο κοριτσι απο τα στουντιο μιλω με εκεινες  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Δεν το εχεις προσεξη καλα μπορη να μιλω με την Δαναη και την Αννα αλλα μολις εμφανιστη καποιο κοριτσι απο τα στουντιο μιλω με εκεινες   ;)
Καλά ρε δεν έχεις δηλώσει ότι γουστάρεις περισσότερο και πως ο κώλος του τραβελιού είναι καλλίτερος γιατί τα τραβέλια έχουν ειδικότητα στο πισωκωλοκολλητό?
Μην λές τέτοια και θα πικράνεις τη Δανάη.  :P

Επισκέπτης
Περούκα  είναι σίγουρα αλλά απο ότι βλέπω 43 μέλη δεν πτοούνται ούτε απο την περουκα ,ούτε απο τα υδραυλικά.Περι ορέξεως βέβαια...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Εχω εδω μια γειτόνισσα, ωραίο κομμάτι στα 20 αφραγκίες τρελές να τις ανοίξω κανα topic. Τόνια ασε την μπετόνια, βγες απ'τα σεντόνια και πιάσε τα τρομπόνια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περούκα  είναι σίγουρα αλλά απο ότι βλέπω 43 μέλη δεν πτοούνται ούτε απο την περουκα ,ούτε απο τα υδραυλικά.Περι ορέξεως βέβαια...
εγω για σενα μπηκα μαναμ....να δω τι κανεις στο τραβελοθρεντ!χαχαχαχα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλά ρε δεν έχεις δηλώσει ότι γουστάρεις περισσότερο και πως ο κώλος του τραβελιού είναι καλλίτερος γιατί τα τραβέλια έχουν ειδικότητα στο πισωκωλοκολλητό?
Μην λές τέτοια και θα πικράνεις τη Δανάη.  :P
Μη μου κολας γιατι δεν αργω να βαλω το λινκ με το πρωην δικο σου νικ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλά μανάριμ..πάμε όμως τώρα γιατί βρωμάνε οι αποχετεύσεις σε τέτοια θρεντ και δεν μπορώ.Πολύ κάτσαμε :grin:
συγνωμη δεσποινις μου γιατι δεν μου επιτρεπετε να σας στειλω πμ πως θα σας καμακωσω?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καλα ρε φιλε το διορθωσα  :grin: :grin:
λοιπον γιωργο τελος τα τραβελια και οι κωλοι.απο εδω και περα θα γινεις αντρας.μονο μουνι θα γαμας.ο κωλος ειναι για τους κρυφοπουστες και τους μικροτσουτσουνους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον γιωργο τελος τα τραβελια και οι κωλοι.απο εδω και περα θα γινεις αντρας.μονο μουνι θα γαμας.ο κωλος ειναι για τους κρυφοπουστες και τους μικροτσουτσουνους.
εδω εισαι λαθος και αποδεικνυεις οτι δεν εχεις γαμησει ακομα κωλο...ο κωλος θελει και μεγεθος και καλη στυση...μικροτσουτσουνο και μαλακοκαυληδες εξορισμου αποκλειονται απο το σπορ...ειναι στενα τα πραματα απο πισω....εξαιρουνται χιλιογαμημενα τραβελια που το χουν κανει απο πισω να περνουν τρενα...μιλαμε για γυναικες...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ετσι και αλλιως μουνι γαμω τωρα αν ετυχε  κωλος μια φορα τον χρονο ε δεν εγινε και τιποτα
τον χαβαλε ομως θα τον κανουμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εδω εισαι λαθος και αποδεικνυεις οτι δεν εχεις γαμησει ακομα κωλο...ο κωλος θελει και μεγεθος και καλη στυση...μικροτσουτσουνο και μαλακοκαυληδες εξορισμου αποκλειονται απο το σπορ...ειναι στενα τα πραματα απο πισω....εξαιρουνται χιλιογαμημενα τραβελια που το χουν κανει απο πισω να περνουν τρενα...μιλαμε για γυναικες...
οχι δεν εχω γαμησει και ουτε και θελω.σκατα βγαινουν απο εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom