planitarhis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πρέπει να σε βάλουμε να κλάσεις στη στάχτη , κι από το ντουμάνι θα καταλάβουμε τι αξίζεις ...
Επεσέ σιωπή.......
Τσεκαρισμένο;;;;Το παλικαρακι πρεπει να χει πνιγει στα πμ
Το παλικαρακι πρεπει να χει πνιγει στα πμ
υποθετικα το ειπα, αλλα περνω το ρισκοΤσεκαρισμένο;;;;
cross δήλωσε,τι σημαίνει δεν ξέρω σίγουρα!!!υποθετικα το ειπα, αλλα περνω το ρισκο
ας βγει να το διαψευσθει...αν εχει τ αρχιδια ή δεν εχει τ αρχιδια
Οχι και γενιτσαρο, να λες τον πατριωτη .Εχει υπηρετησει στο πεζικο ,κανονικα τη θητεια του ο Τόνιας .Μιλάμε για κορίτσαρο ή γενίτσαρο;;;
cross e... οπως και να χει το μονο σιγουρο ειναι οτι του/της αρεσει να τον/την πηγαινουν γαμιωνταςcross δήλωσε,τι σημαίνει δεν ξέρω σίγουρα!!!
Όποιoς ενδιαφέρεται ας στείλει pm!!!
Πως το αποδεικνύεις το πολύ καλλίτερο προιόν γλύκα μου.δεν χρειαζεται να ψαχνεις στα μπορυρδελα για κωλαρακι μωρο ...και κωλαρακι που εχει παρθει 30 φορες την ιδια μερα ειμαστε και εμεις εδω και με πολυ καλυτερο κωλαρακι μαλιστα...
γεια σασ κθρια τονια,πωσ μποροθμε να τοποθετησοθμε τα πεη μασ εισ τον γκωνλον σασ?δεν χρειαζεται να ψαχνεις στα μπορυρδελα για κωλαρακι μωρο ...και κωλαρακι που εχει παρθει 30 φορες την ιδια μερα ειμαστε και εμεις εδω και με πολυ καλυτερο κωλαρακι μαλιστα...
Σκετο κωλαρακι οι ποιο πολυ το πρωτιμουμε σε συνδιασμο με ωραιο μουνακιδεν χρειαζεται να ψαχνεις στα μπορυρδελα για κωλαρακι μωρο ...και κωλαρακι που εχει παρθει 30 φορες την ιδια μερα ειμαστε και εμεις εδω και με πολυ καλυτερο κωλαρακι μαλιστα...
Σκετο κωλαρακι οι ποιο πολυ το πρωτιμουμε σε συνδιασμο με ωραιο μουνακι