Επισκέπτης
Oκ,από αύριο θα σε αγνόω κακιά παρέα!!!σε αφήνω να κρίνεις μόνος σου....
Oκ,από αύριο θα σε αγνόω κακιά παρέα!!!σε αφήνω να κρίνεις μόνος σου....
Λεω καλα απο συνηθειακαλησπέρα καρντάσι... ολα καλά.. ?
Oκ,από αύριο θα σε αγνόω κακιά παρέα!!!
Λεω καλα απο συνηθεια
Σιγα σιγα ετσι οπως παμε θα θελουμε να μας κλεισουν μεσα για να μας ταιζουναστα αυτά ρε... εξω από νοσοκομείο, έξω από φυλακή.. τι αλλο θέλουμε?
Σιγα σιγα ετσι οπως παμε θα θελουμε να μας κλεισουν μεσα για να μας ταιζουν
παμε στον παραδεισο τωρα
καλα μωρη ....αυτο σου λειψε ?Να πω οτι δεν σας ξερω τοσα χρονια τρομαρα σας....... απ εξω και ανακατοτα ... Το Λυκακη γιατι δεν το βαλατε και αυτο στη παρεα??? Να ολοκληρωθη η Λιστα... Χαιρετω και την μανδαμ Τονια... με το που μπηκε της βουλωσατε ολες τις τρυπες... δεν προλαβε να πει τιποτις αλλο
Τι να μου λειψη βρε το σεξ??? οποτε θελω το εχω... εδω τα ρεμαλια μου λειπουνκαλα μωρη ....αυτο σου λειψε ?
αντωνη αντωνη, ο κωλος σου τεντωνειδεν χρειαζεται να ψαχνεις στα μπορυρδελα για κωλαρακι μωρο ...και κωλαρακι που εχει παρθει 30 φορες την ιδια μερα ειμαστε και εμεις εδω και με πολυ καλυτερο κωλαρακι μαλιστα...
εισαι ανωμαληηηηηηηηηηηηηηη....Τι να μου λειψη βρε το σεξ??? οποτε θελω το εχω... εδω τα ρεμαλια μου λειπουν
Τωρα το καταλαβες???εισαι ανωμαληηηηηηηηηηηηηηη....
νεο φρουτο βλεπωδεν χρειαζεται να ψαχνεις στα μπορυρδελα για κωλαρακι μωρο ...και κωλαρακι που εχει παρθει 30 φορες την ιδια μερα ειμαστε και εμεις εδω και με πολυ καλυτερο κωλαρακι μαλιστα...
νεο φρουτο βλεπω
ο νεος τυπος αντωνοσαλονικης
οτι και να κανεις τυπε τον λιλα δεν τον φτανεις τελος
Εδω λεει κωλαρακι εσυ λες κωλαρα δεν ταιριαζηςποιο λυκάκι καλέ?
ποιο λυκάκι καλέ?
διαβασες ανωμαλια και μπηκες εεεεε ??? Καλη πουτανιτσα εισαι και εσυ....ποιο λυκάκι καλέ?
διαβασες ανωμαλια και μπηκες εεεεε ??? Καλη πουτανιτσα εισαι και εσυ....