Νέα

Τον έπιασαν για ... βιαστή ... δεν ήταν ... διώκεται για απείθια !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Κανονικά πρέπει να πάρει αποζημίωση από το δημόσιο και σε αυτή να κάνει και αγωγή και μήνυση .
Δεν μπορεί να σε ξεφτιλίζουν έτσι άδικα.
Συν την ψυχική οδύνη .... φαντάσου να πάθαινε κανά έμφραγμα ..........

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Κανονικά πρέπει να πάρει αποζημίωση από το δημόσιο και σε αυτή να κάνει και αγωγή και μήνυση .
κανονικα πρεπει να παρει αποζημιωση και απο το δημοσιο,και απο το πουτανακι

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.349
Πόντοι
1.056

Οι μπάτσοι οταν κάνουν μαλακία και σε συλλαμβάνουν χωρίς λόγο....για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, σε κατηγορούν για απείθεια.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Μύνηση και αγωγή σε όλους τους εμπλεκόμενους για να τους πάρει τα σκάλπ, μάθαμε τώρα η κάθε μία βλαμμένη κάνει καταγγελία έτσι για πλάκα.
Συν τους πολίτες που τον ακινητοποπιησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ παίζει στις ΗΠΑ , όχι εδώ.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Δηλαδή πλέον, μπορεί να περπατάς αμέριμνος στον δρόμο, να πηγαίνεις/να γυρίζεις από δουλειά ξέρω 'γω, και στο ξαφνικό να εμφανιστεί απ' το πουθενά μια φεμίμουρλη να αρχίσει να φωνάζει ότι είσαι βιαστής, να αρπάξεις και μερικές "ψιλές" απ' τους περαστικούς και στο τέλος να βρεθείς και αντιμέτωπος με την κατηγορία της απείθειας!!!
Όλα καλά...... :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μην το πας μακρια. Μια απλη περαστικη η καμια παλιοαδερφη που περναει εκεινη την ωρα με το κινητο, απ ευθειας φωτο της φατσα σου και ανεβασμα σε facebook twitter, tiktok απροκαληπτα, με τον τιτλο 'ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ!!!'

Ειδικα για τους κατηγορουμενους για βιασμο, ο απροκαληπτος δημοσιος εξευτελισμος και η προβολη της φατσας σου εχει ευρεια αποδοχη με το προχημα "μηπως σε αναγνωρισει καποιο αλλο τυχον θυμα σου"

Δε μιλαμε για καταδικασμενους, απλα για κατηγορουμενους, δηλαδη καποια ειπε καποτε απλα τη φραση "αυτος με βιασε"

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Πρίν λίγες μέρες πήγα να πάθω και εγώ κάτι παρόμοιο.
Έξω από το σπίτι μου ακριβώς διασταυρώθηκα με μια τύπισσα καμιά 15αριά χρονών. Ερχόταν από το κάθετο στενό και πλησιάσαμε πολύ κοντά. Εγώ την άφησα να προχωρήσει λίγο και γύρισε και με κοίταγε. Έκανε 2 βήματα και γύρναγε το κεφάλι ώσπου μου είπε: Με ακολουθείς τώρα;
Συνέχισα να περπατάω και ήταν τρομαγμένη έτοιμη να φωνάξει. Επειδή είδα θα γινόταν μαλακία έκανα ότι μπήκα σε μια πολυκατοικία μέχρι να φύγει. Η φάση έιναι ότι την πετυχαίνω συνέχεια στο λεοφωρείο από τότε.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Συν τους πολίτες που τον ακινητοποπιησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ παίζει στις ΗΠΑ , όχι εδώ.
Αυτό ακριβώς εννοώ με το άμεσα υπεύθυνους, βέβαια ο πολίτης και βάση νόμου μπορεί και εδώ να κάνει σύλληψη με την έννοια της ακινητοποίησης και παράδοσης στην αστυνομία τίποτα παραπάνω εάν τον ακουμπήσουν έστω και μια μελανία να πάθει μπορεί να τους πάει κατηγορούμενους.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Μην το πας μακρια. Μια απλη περαστικη η καμια παλιοαδερφη που περναει εκεινη την ωρα με το κινητο, απ ευθειας φωτο της φατσα σου και ανεβασμα σε facebook twitter, tiktok απροκαληπτα, με τον τιτλο 'ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ!!!'
Οι φωτογραφίες βιαστών και γενικά εγκληματιών δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, αν το κάνει κάποια αυτό που λες και στη συνέχεια αποδειχτεί αναληθές μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρές ποινικές και αστικές ευθύνες ευτυχώς δεν είναι και τόσο εύκολο όπως το περιγράφεις διότι διαφορετικά θα είχαμε καθημερινά τέτοια φαινόμενα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Πρίν λίγες μέρες πήγα να πάθω και εγώ κάτι παρόμοιο.
Έξω από το σπίτι μου ακριβώς διασταυρώθηκα με μια τύπισσα καμιά 15αριά χρονών. Ερχόταν από το κάθετο στενό και πλησιάσαμε πολύ κοντά. Εγώ την άφησα να προχωρήσει λίγο και γύρισε και με κοίταγε. Έκανε 2 βήματα και γύρναγε το κεφάλι ώσπου μου είπε: Με ακολουθείς τώρα;
Συνέχισα να περπατάω και ήταν τρομαγμένη έτοιμη να φωνάξει. Επειδή είδα θα γινόταν μαλακία έκανα ότι μπήκα σε μια πολυκατοικία μέχρι να φύγει. Η φάση έιναι ότι την πετυχαίνω συνέχεια στο λεοφωρείο από τότε.
Μα ακριβώς επειδή μπήκες στην πολυκατοικία, πιθανόν να θεώρησε ότι είχε βάσιμες υποψίες εις βάρος σου. (πλάκα κάνω) .

Εγώ πολλές φορές θέλω να πω σε όποια με φοβάται "περίμενε να σε περάσω αφού φοβάσαι να κυκλοφορείς" ... Ψάχνω αφορμή να το πω, αλλά δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο σαν εσένα, να την ΓΕΙΩΣΩ κανονικά.

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.832
Πόντοι
2.357
Φαντασου να σου τυχει ενω εισαι πρωτο ραντεβου με την κοπελα των ονειρων σου :confused:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.897
Πόντοι
3.446
Τι θα πει νόμιζε ότι ήταν εκείνος;; Εχουμε τρελαθεί εντελώς σε αυτη την χώρα;; Οκ ήταν υπο σύγχυση αν οντως της συνέβη αυτο που λέει, δεκτό και απολύτως σεβαστό, αλλά πως γίνεται να κατηγορείς δημοσιως έναν άνθρωπο με τέτοια κατηγορία αν δεν εισαι 100% σίγουρος;;
Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος ξεφτιλίστηκε έτσι δημοσίως για πλάκα; Ποιος θα τον αποζημιώσει τώρα αυτον για αυτό που τράβηξε; Αν πάθαινε κάτι απο την ένταση αυτη, τι θα γινόταν;; Να σοβαρευτούμε λίγο σε αυτη την χώρα. Είμαστε με τα θύματα πάντοτε ,αλλά δεν μπορούμε να κατηγορούμε ή να δικάζουμε κάποιον αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για αυτό που έγινε. Αρχίζει και παίρνει μια επικίνδυνη τροπή όλο αυτό, δεν γίνεται ξαφνικά να βρίσκεσαι κατηγορούμενος χωρίς λόγο.

• Like

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Αντε με τις ελλεεινίδες, κΝονικα θέλουν μήνυση και ξεφτυλισμα

• Like

chauvinist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2023
Like
434
Πόντοι
280
Μαλλον και για απειθια θα αθωοθει, ειναι παρωδια αυτες οι υποθεσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom