fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.715
- Πόντοι
- 736
Την δικιά σου την κωλαρα ποτε θα την θαυμάσουμε να γαμιεται ?
Την δικιά σου την κωλαρα ποτε θα την θαυμάσουμε να γαμιεται ?
Τέτοια μας κανεις και πως θα την παλέψουμε μεσημεριάτικα με τη ζέστηΠολύ κοντά στο σωματοτυπο μου Τεράστια φυσικά πεσμένα βυζιά ώριμη μαμά αποπλανούν σε άγριο γαμήσι και βυζιά
Από όσο έχω δει έχεις ανώτερο κορμί και σίγουρα καλύτερη βυζάρα...μπορείς βέβαια να μας φρεσκαρεις τη μνήμη με υλικό!Πολύ κοντά στο σωματοτυπο μου Τεράστια φυσικά πεσμένα βυζιά ώριμη μαμά αποπλανούν σε άγριο γαμήσι και βυζιά
Το απόγευμα κύριε μετά τις 5 που θα είναι μπροστά σε υπολογιστήΑπό όσο έχω δει έχεις ανώτερο κορμί και σίγουρα καλύτερη βυζάρα...μπορείς βέβαια να μας φρεσκαρεις τη μνήμη με υλικό!
πολύ μου αρέσει να με υπακούει ένα τέτοιο θηλυκό...Το απόγευμα κύριε μετά τις 5 που θα είναι μπροστά σε υπολογιστή
Στείλτε μου μήνυμαπολύ μου αρέσει να με υπακούει ένα τέτοιο θηλυκό...
Ώπα , δίνουμε και εντολές τώρα ?Στείλτε μου μήνυμα
Είχε περιορισμένη πρόσβαση στο προφίλ κύριεΏπα , δίνουμε και εντολές τώρα ?
Αντίστροφη ψυχολογία για καλύτερο ξεφτιλισμα.Ώπα , δίνουμε και εντολές τώρα ?
Μάλιστα και αυτό σου δίνει το δικαίωμα πουτσοπαρακαλιαρα?Είχε περιορισμένη πρόσβαση στο προφίλ κύριε
Μην τον νευριαζεις και συ,τα έχει πάρει ηδηΜάλιστα και αυτό σου δίνει το δικαίωμα πουτσοπαρακαλιαρα?
Έτσι είναι καλύτερα , δεν θα μου πεις εσυ τι θα κάνωΜην τον νευριαζεις και συ,τα έχει πάρει ηδη
Σπερματοδοχειο...Ξεκωλιαρα ..Ζητιανα της πουτσας και του σπερματος..@verasub τέτοια καριολα που είσαι με ταιζεις κονσέρβα...την επόμενη φορά θέλω φρέσκο και αποκλειστικό, αλλά τι να λέμε το ξεφτιλισμα που σου ταιριάζει μωρη πατσαβούρα είναι διάρκειας...
Στείλτε μου μήνυμα
Βυζάρες!!! καριολα του μπου ειναι@verasub τέτοια καριολα που είσαι με ταιζεις κονσέρβα...την επόμενη φορά θέλω φρέσκο και αποκλειστικό, αλλά τι να λέμε το ξεφτιλισμα που σου ταιριάζει μωρη πατσαβούρα είναι διάρκειας...