Είναι γνωστό αυτό...Έτσι μου αρέσει και εμένα
Δεν σε λένε τυχαία ξεκωλιάρα!
Είναι γνωστό αυτό...Έτσι μου αρέσει και εμένα
Η σωστή πιπα είναι όταν τα μάτια της σκλαβας δακρύζουν ενώ έχεις την πούτσα σου βαθιά μέσα στο λαρύγγι της και της κόβεται η ανάσα. Όταν βγάζεις την πούτσα σου αυτή σε κοίτα με μάτια που δακρύζουν και με το στόμα ανοιχτό παρακαλώντας σε να την βάλεις πάλι και πιο βαθιά στο λαρύγγι της αυτή την φορά. Γνώμη μου .Πίπα σκλάβας. Μα γυρνάς κουρασμένη από τη δουλειά και να σε περιμένει ο τεμπέλης στην πολυθρόνα με το τσιγάρο στο στόμα να τον ανακουφίσεις !
Ξεκωλιαρα πατσαβούραΈτσι μου αρέσει και εμένα
Για εσενα ειναι μονοτονο . Ομως το να κανει μια γυναικα σωστη πιπα δεν ειναι μονοτονο για εναν ανδρα . Αλλωστε αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος μιας sub γυναικας . Να ικανοποιει τον ανδρα ασχετα αν θεωρει κατι μονοτονο ή οχι . Η υποκειμενικη μου αποψη .Μονότονη μου φανηκε
από ποτε έχεις να τον φας ετσι ?Έτσι μου αρέσει και εμένα
Μμμ καριολαΘεέ μου τι σφυροκοπημα και πως τον έκανε έτσι τον κολο της κοπέλας!
Δεν έχεις άδικο. Το είδα γλύψιμο συνέχεια.Μονότονη μου φανηκε
Να δεις πως θα κάνω την δικιά σου κωλάρα μωρή καβλαΘεέ μου τι σφυροκοπημα και πως τον έκανε έτσι τον κολο της κοπέλας!
Ο δικό σου θα θέλει ράψιμο μετάΘεέ μου τι σφυροκοπημα και πως τον έκανε έτσι τον κολο της κοπέλας!
Είσαι μεγάλη ξεκωλιαρα veraBlonde bbc double fun. Ετσι κωλαράκι τουρλωμενο και το κεφάλι χαμηλά!
Χριστός Ανέστη καριολαBlonde bbc double fun. Ετσι κωλαράκι τουρλωμενο και το κεφάλι χαμηλά!