House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Α και που εισαι?Αυτά ήταν τα μεικτά,τα καθαρά τα δικά της ήταν κάτω απ τα μισά απ ότι μου είπαν
Α και που εισαι?Αυτά ήταν τα μεικτά,τα καθαρά τα δικά της ήταν κάτω απ τα μισά απ ότι μου είπαν
Δεν ειπα με 50 παίχτη,είπα με κάτω από 50 απλά για short time όχι για ώρα.Τι δεν κατάλαβες?Πάντως τώρα δεν νομίζω να την γαμας με 50ευρω λογικα οπότε έπρεπε να την προλάβεις πιο νέα και να έκανες καλύτερο σκαουτινκ....
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καίγεστε να μάθετε πως την λένε… Προξενιό θα την κάνετε…..
Τσόντα είναι… τις περισσότερες που τον έπαιξα για πάρτυ τους δεν θυμάμαι καν πως τις λένε…Ακόμα και τις πουτάνες…
Αυτή απλά κάνει σαν μία επιχείρηση που κλείνει και ξάνα ανοίγει και αλλάζει συχνά ΑΦΜ
Αματουρ φαση δηλαδη;Δεν ειπα με 50 παίχτη,είπα με κάτω από 50 απλά για short time όχι για ώρα.Τι δεν κατάλαβες?
short time και τέτοια τιμή φαντάσου μόνος σου που ήταν.όχι σε μασατζίδικο εκεί παίρνουν 80 την ώρα.
Ειπε πιο κατω και απο 50, αρα ισως να μιλαει για μπουρδελο που αμα δεν κανω λαθος ειναι 30 ευρω εκει στην Θεσσαλονικη.Σε Studio!
Είδες όμως που έμαθε τα "καλλιτεχνικά" στα studios και τώρα έγινε μεγάλη ηθοποιός;
http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/imagecache/optimize/others/mara33.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/imagecache/optimize/others/mara455pg.jpg[/img[/URL]]
Παίζει και η Ίνα. Για να δούμε...
[/quote] Θα την παιξω με αυτα που βλεπω!!!
να αγορασεις την ταινια αξιζειΘα την παιξω με αυτα που βλεπω!!!
ο γιατρος ειναι διαβασμενος!Σε Studio!
Είδες όμως που έμαθε τα "καλλιτεχνικά" στα studios και τώρα έγινε μεγάλη ηθοποιός;
δεν ειναι γκαντεμια παληκαρε,σοθυκεσ,γλυτωσεσ τα λεφτουδακια σου εστω και λιγα.μεταξημασΤι γκαντέμης που είμαι ρε πούστη μου..την είχα κλείσει κ ήμουν ένας απο τους πολλούς που έστησε..
Ίσως να μην έχασες και πολλά πράγματα...Απ' αυτά που έχω διαβάσει από δώ μέσα,μάλλον δεν το είχε και πολύ...Για την εμφάνιση λέγανε περισσότερο.Τι γκαντέμης που είμαι ρε πούστη μου..την είχα κλείσει κ ήμουν ένας απο τους πολλούς που έστησε..
γελάει ο κόσμοςΆσε που έπαιρνε και 170 ευρώ...
Τόσα έπαιρνε κ ήμουν έτοιμος να της τα ακουμπήσω..Άσε που έπαιρνε και 170 ευρώ...Αν θυμάμαι καλά.