dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σαν την renia douka?Μια ξανθια που κανει τη dj
σαν την renia douka?Μια ξανθια που κανει τη dj
Η αλλη η Σαντσακη που λες ποια ειναι?
είναι και τηλεπαρουσιάστρια αν δεν απατώμαι στην εκπομπή του Μυλωνά.Μια ξανθια που κανει τη dj
βγάλε συμπέρασμα μόνος σου,δεν ειναι δύσκολο
Μαγκίτη που έκανες λογαριασμό για να τη διαφημίσεις...
εσυ ξερεισ ποιο πολλα?δοσε λεπτομεριεσ να τησ βαλουμε κατω να τησ ενωσουμε να βγαλουμε μια ακρηεκανα λογαριασμο για να την διαφημίσω? λες βλακεις αλλα σε δικαιολογω γιατι ισως να φανηκε οντως ετσι .
πιστεψε με αγορινα οτι δεν γραφτηκα για αυτο, ειμαι χρονια γραμμενος αλλα εχασα κωδικο, το σιγουρο ειναι οτι δεν γραφτηκα τωρα για να πλακωθω με εσας.
στο θεμα μας, εγω ειπα την γνωμη μου σε δημοσιο φορουμ απο την εμπειρια μου, δεν ειμαι του αθληματος απλα την ξερω....
δεν διαφωνω σε αυτα που λες αλλα ξερεις λιγα. βασικα ξερεις αυτα που χρειαζετε να ξερεις
βασικα δεν εχει σημασια ποιος ξερει πιο πολλα αρκει να περνας καλα. χαλαρωστε
αυτη τα εχει ολα πανω της.ειχε παει και στο νοσοκομειο καποτε γιατι ειχε παθει μολυνση στο μουνι και καλα το εριξαν στο ξυρισμα αρχιδιεςΚάποια (ή κάποιες) από τις εξής αρρώστιες: hiv/aids, ηπατίτιδα B, σύφιλη, βλενόρροια, έρπης, κονδυλώματα, χλαμύδια, μολυσματική τέρμινθος και ίσως και άλλες που μου διαφεύγουν. Ικανοποιήθηκες τώρα;
αυτη τα εχει ολα πανω της.ειχε παει και στο νοσοκομειο καποτε γιατι ειχε παθει μολυνση στο μουνι και καλα το εριξαν στο ξυρισμα αρχιδιες
ο αλοσ χθεσ ρε συ πηγε καλιγουλα και λεει πολυ χαλια.περιμενε με λεν ρουζ να δει.τι ψαχνεισ τωραΤι περίμενες ρε φίλε να δεις? Καμιά επαγγελματία πορνοστάρ ή τη Μέρυλ Στριπ?
Τι περίμενες ρε φίλε να δεις? Καμιά επαγγελματία πορνοστάρ ή τη Μέρυλ Στριπ?
φαινεται για σεμνη κοπελα