perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 736
Πρέπει οι ιθύνοντες του εν λόγω "πολιτιστικού ιδρύματος" ( κατά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο) να αναλάβουν σύμβουλοι στο Υπ.Αναπτυξης...Καλά μιλάμε εντάξει δεν υπάρχουμε σαν λαός είμαστε τόσο εφευρετικοί που τα σπάμε !!!!!
Συνήθως την ώρα πάνε μπρος - πίσω ( μία όμως ) και εδώ πήγαν δύο μέρες την πρωτοχρονιά πίσω !!!
![]()
{ "πολιτιστικού ιδρύματος" ( κατά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο) } Πω πω πω τι παλιές καλές εποχές ε?Πρέπει οι ιθύνοντες του εν λόγω "πολιτιστικού ιδρύματος" ( κατά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο) να αναλάβουν σύμβουλοι στο Υπ.Αναπτυξης...
{ "πολιτιστικού ιδρύματος" ( κατά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο) } Πω πω πω τι παλιές καλές εποχές ε?
![]()
...και άκρως γυφτολα'ι'κοι σύμφωνα με την ρήση του Τζίμη Πανούση.αυτοι ειναι επιχειρηματιες μυαλωμενοι και προοδευτικοι![]()
...και άκρως γυφτολα'ι'κοι σύμφωνα με την ρήση του Τζίμη Πανούση.αυτοι ειναι επιχειρηματιες μυαλωμενοι και προοδευτικοι![]()
στο βαρελαδικο τι περιμενες δηλαδη... τεκνο και τρανς?...και άκρως γυφτολα'ι'κοι σύμφωνα με την ρήση του Τζίμη Πανούση.
Τα απορρίπτω όλα αυτά...εγώ μεγάλωσα με Μ.T.V. και παλιά λα'ι'κα.στο βαρελαδικο τι περιμενες δηλαδη... τεκνο και τρανς?![]()
επαιζε παλια λαϊκα το mtv ?Τα απορρίπτω όλα αυτά...εγώ μεγάλωσα με Μ.T.V. και παλιά λα'ι'κα.
Το ραδιόφωνο....τα παλα λα'ι'κα του Μ.T.V.ηταν η εκπομπή "Greatest Hits" με τον Paul King.επαιζε παλια λαϊκα το mtv ?![]()
δε ξερω ρε τιτανα απο λαϊκα σορυ, ημουν κολλημενος με τη μπαλα παλια.Το ραδιόφωνο....τα παλα λα'ι'κα του Μ.T.V.ηταν η εκπομπή "Greatest Hits" με τον Paul King.
άκουγα κάθε Κυριακή αναμετάδοση από ΕΡΑ ΣΠΟΡμεχρι αργά το απόγευμα και μάλιστα σημείωνα σκόρερ και λεπτό σε κάθε αγώνα...δε ξερω ρε τιτανα απο λαϊκα σορυ, ημουν κολλημενος με τη μπαλα παλια.
εγω επαιζα σε αλανες μεχρι το βραδυ.Κι εγώ ήμουν ...στο Δημοτικό ήμουν όταν
άκουγα κάθε Κυριακή αναμετάδοση από ΕΡΑ ΣΠΟΡμεχρι αργά το απόγευμα και μάλιστα σημείωνα σκόρερ και λεπτό σε κάθε αγώνα...
Το έκανα και αυτό αλλά όχι Κυριακή....η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.εγω επαιζα σε αλανες μεχρι το βραδυ.
ερα σπορ δεν εχω ακουσει ποτε![]()
οχι ρε παιχτη.Το έκανα και αυτό αλλά όχι Κυριακή....η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Εγώ έτσι τιμούσα την μέρα Θεού....οχι ρε παιχτη.
κυριακη = ημερα θεου και πετσωμα μεχρι να ξημερωσει δευτερα δωδεκα η ωρα.
Καλά μιλάμε εντάξει δεν υπάρχουμε σαν λαός είμαστε τόσο εφευρετικοί που τα σπάμε !!!!!
Συνήθως την ώρα πάνε μπρος - πίσω ( μία όμως ) και εδώ πήγαν δύο μέρες την πρωτοχρονιά πίσω !!!
![]()
Έχουν γίνει διαφορά για να μην υπάρχει συνωστισμός…Τι το περιεργο .Φετος δεν καναμε ανασταση στις εννια η ωρα ?