Επισκέπτης
Τον Εμφυλιο ΔΕΝ τον ξεκινησε η Αριστερα.η αριστερά έκανε το τραγικό λάθος να ξεκινήσει έναν εμφύλιο πόλεμο
Τον Εμφυλιο ΔΕΝ τον ξεκινησε η Αριστερα.η αριστερά έκανε το τραγικό λάθος να ξεκινήσει έναν εμφύλιο πόλεμο
Τα κομματα δεν ειναι τα ατομα που τα αποτελουν.
Τα κομματα ειναι οργανισμοι που εχουν θεσεις,προγραμμα και πολιτικη-που εφαρμοζουν οταν και εαν ελθουν στην εξουσια.
Τρανα παραδειγματα που καταρριπτουν την θεση του Γιωργου περι εισοδισμου.Δλδης, ο Ανδρουλάκης η Δαμανάκη καπ που είναι στο ΠΑΣΟΚ έκαναν τίποτα σπουδαίο;;;;
Τον Εμφυλιο ΔΕΝ τον ξεκινησε η Αριστερα.
Αποφευγεις να παρεις θεση.εγώ δεν δικαιώνω τίποτε... φίλε υπάρχει μιά λαική παροιμία που λέει "μονός καυγάς δεν γίνεται".. νομίζω ότι τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά..
Ναι, αλλά οι θέσεις τους ορίζονται από τα στελέχη τους και είναι δυναμικές.Τα κομματα δεν ειναι τα ατομα που τα αποτελουν.
Τα κομματα ειναι οργανισμοι που εχουν θεσεις,προγραμμα και πολιτικη-που εφαρμοζουν οταν και εαν ελθουν στην εξουσια.
Μεχρι τοτε ασκουν αντιπολιτευση,το καθενα απο την θεση του(εκτος απο το ΛΑΟΣ που ειναι ουσιαστικα συμπολιτευση )
Καμία πρεμούρα από την πλευρά μου.Το μονο που βλεπω απο την θεση σου ειναι η πρεμουρα να απαγορευτει ουσιαστικα η κοινοβουλευτικη εκπροσωπηση των μικροτερων κομματων,κατι που θα ειναι πληγμα για τα αριστερα εαν δεν ξεπερασει το 10%(ειναι πιθανο το ΚΚΕ να το ξεπερασει στις επομενες εκλογες)-και οχι τοσο για το ΛΑΟΣ,μια χαρα χουντοβασιλικα απολειφαδια ειχε η ΝΔ τοσα χρονια.
Δλδης, ο Ανδρουλάκης η Δαμανάκη καπ που είναι στο ΠΑΣΟΚ έκαναν τίποτα σπουδαίο;;;;
ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΆΩ Ή ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ;;
ΥΓ. να σας στήλω για πρωκτοραφή;;;;
Αποφευγεις να παρεις θεση.
Και αρχιζεις τα μπλα-μπλα περι αριστερων ευθυνων για τον Εμφυλιο.
Δικαιωνονται τα ξερονησια και οι εκτελεσεις επειδη ο ΧΜ,η οποιοσδηποτε αλλος πρωην συναγωνιστης του,ειναι επικριτικος απεναντι στην σημερινη Αριστερα?
μεγάλε έχω μία τρομερή φαγούρα στα αρχίδια... από τα πόστς σου προέρχεται..
ρε φίλε γιατί δεν μπορείς να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση
λέμε ρε για τις ελλεηνίδες
Μήν ξεχνάμε ότι η σημερινή κατάντια τής χώρας οφείλεται στόν μέγιστο βαθμό στήν "ηρωική γενηά τού Πολυτεχνείου".
Τον Εμφυλιο ΔΕΝ τον ξεκινησε η Αριστερα.
Τρίκαρδε, και το ΚΚΕ να έρθει στα πράγματα εσύ πάλι νοίκι θα πληρώνεις...ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΆΩ Ή ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ;;
ΥΓ. να σας στήλω για πρωκτοραφή;;;;
Δεν φταίω εγώ αν σε έχουνε ξεσκίσει και άλλοι
ΥΓ. Με τους ηλίθιους-φασίστες δεν μιλάω, γιατι μπορεί να κατέβω στο επιπεδό τους
...1946.μπα τι λές?
Σαν πρώτη πολεμική ενέργεια που θεωρήθηκε ότι σηματοδοτούσε την "επίσημη" έναρξη του Ελληνικού Εμφυλίου αναφέρεται η αιφνιδιαστική αιματηρή επιδρομή κομμουνιστών ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαρούτα, εναντίον του σταθμού Χωροφυλακής στο Λιτόχωρο Πιερίας, η οποία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου
Τρίκαρδε, και το ΚΚΕ να έρθει στα πράγματα εσύ πάλι νοίκι θα πληρώνεις...
Πάντως, γουστάρω να πάω στο πλοίο για διακοπες και να πάει να μου κόψει το δρόμο κανάς σπυριαρης άπλυτος κνίτης...Μέχρι να φωνάξουν ενισχύσεις των οικοδόμων, ούτε ο ντόκτορ τρόυ από το νιπ τακ δεν θα μπορεί να τον επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση...
Πάντως, γουστάρω να πάω στο πλοίο για διακοπες και να πάει να μου κόψει το δρόμο κανάς σπυριαρης άπλυτος κνίτης...Μέχρι να φωνάξουν ενισχύσεις των οικοδόμων, ούτε ο ντόκτορ τρόυ από το νιπ τακ δεν θα μπορεί να τον επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση...
πρόσεχε γιατί με την κατάσταση που έχει φέρει την ελλάδα ο κωστογιωργάκης θα ξεκινήσεις τα κλεραζίλ στην κωλοτρυπίδα σου.
Καλά ρε φίλε , έχεις καταλάβει τη κατάσταση της χώρας ; το συμπέρασμα σου αυτό είναι , μετά την ουσιαστική κατοχή που ασκούν Ε.Ε. , ΕΚΤ. και ΔΝΤ. ; Δεν είναι η κατοχή το κύριο πρόβλημα ;Η μόνη σύγκουση είναι μεταξύ ΚΚΕ(φασιστών)-δημοκρατικού λαού ανεξαρτήτου κομματικής προτίμησης
Η και να νιωθουν οτι δικαιωνονται.Στο ΚΚΕ εχουν πολλους λογους πλεον για να χαιροντε.