Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι παει να πει διακυβερνηση?
Δεν καταλαβαινω...Δλδ.,ο ΓΑΠ απλα ΚΥΒΕΡΝΑ?Ad hoc?
Δεν εφαρμοζει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμενες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ?
Μισό....θες να μου πεις ότι ο ΓΑΠ εφαρμόζει τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ?

Την βίβλο του κόμματος ας πούμε?

Αυτά που έλεγε πριν εκλεχθεί? (άλλο θέμα αυτό)

Δεν υπάρχει πιο τρανό παράδειγμα ότι η διακυβέρνηση δύναται να μην έχει καμία σχέση με το ιδεολογικό υπόβαθρο ενός κόμματος!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε Γιώργο, αφου μεγάλοσες στην ξενιτιά, πρέπει να δεις ταινίες γαι να μάθεις την αλήθεια, για τους κομμουνιστες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το ειχα γραψει μετα τις εκλογες τυποι μου
ο συριζα πεθανε
ζητω οι οικολογοι

Επισκέπτης
Όταν μιλάω με αριστερούς που μιλάνε με ηττοπάθεια και απαισιοδοξία που χαρακτηρίζει τον χειρότερο συντηρητικό συγγενή μου, απογοητεύομαι και σβήνει οποιαδήποτε ελπίδα για μία καλύτερη Ελλάδα.
Δεν ειμαι ηττοπαθης.
Ειμαι ομως απαισιοδοξος για την Ελλαδα,οπως ειναι σημερα.
Διαφωνώ, κανένα δόγμα, κανένας θεσμός δεν είναι υπεράνω ανθρώπων με όραμα και θέληση να αλλάξουν πραγματικά κάτι για τον τόπο τους.
Κανενα Δογμα?
Ας πουμε ο Φασισμος μπορουσε να ειναι ΚΑΛΟΣ για την Γερμανια(και οχι μονο)αρκει εσυ η εγω(που ειμαστε αδιαφθοροι κλπ.)να μπαιναμε στο NSDAP π.χ.?
Θα μπορούσες να πεις πως ναι.
Το καταλαβα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φίλε Γιώργο, αφου μεγάλοσες στην ξενιτιά, πρέπει να δεις ταινίες γαι να μάθεις την αλήθεια, για τους κομμουνιστες
Δεν με νοιάζει ρε φίλε...ειλικρινά. Στα παπάρια μου. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου σήμερα. Και ποτέ δεν ήταν.

Εγώ θα ήθελα την αριστερά να είναι μέσα στις αποφάσεις σήμερα και όχι θεατής ή απλά αρνητής των πάντων.

Να είναι το αντίβαρο σε ότι προστάζει αυτό που ονομάζουν οι αριστεροί "κεφάλαιο".

Αλλά δεν είναι. Την βολεύει να είναι εκτός και να τα σπάει απλά στον δρόμο. Δυστυχώς.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρήκα λαβράκι.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΙΧΙΩΤΗ

Στην πρώτη σκηνή

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η  αριστερά  το χει 'χάσει  το παιχνίδι  στην Ελλάδα
Αποτελείται  δυστυχώς  από βολεψάκηδες  πλέον  που  είτε  τους  βολέυει  σε  αργομισθίες  η  κάθε  κυβέρνηση ( Σύριζα) , είτε  τους  αβαντάρει ο Περισσός .

Είναι  τα  πιο παλαιοκομματικά  μορφώματα  που  υπάρχουνε .

Επισκέπτης
Μισό....θες να μου πεις ότι ο ΓΑΠ εφαρμόζει τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ?

Την βίβλο του κόμματος ας πούμε?

Αυτά που έλεγε πριν εκλεχθεί? (άλλο θέμα αυτό)

Δεν υπάρχει πιο τρανό παράδειγμα ότι η διακυβέρνηση δύναται να μην έχει καμία σχέση με το ιδεολογικό υπόβαθρο ενός κόμματος!
Πολυ σωστα.
Το ΠΑΣΟΚ βρισκεται πολυ μακρυα απο αυτα που ελεγε προεκλογικα,για να μην μιλησουμε για την ιστορια του.

Προσεξε ομως...εφαρμοζει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-το λες και εσυ...Δεν κυβερνα απλως,και ΙΜΟ οτι κανει δεν το κανει ad hoc,ασχετα του τι εικονα προσπαθει να περασει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κανενα Δογμα?
Ας πουμε ο Φασισμος μπορουσε να ειναι ΚΑΛΟΣ για την Γερμανια(και οχι μονο)αρκει εσυ η εγω(που ειμαστε αδιαφθοροι κλπ.)να μπαιναμε στο NSDAP π.χ.?
Το ίδιο λέμε.
Το ζητούμενο είναι ποιο είναι το καλό της Γερμανίας και όχι ο εάν αυτό επιτυγχάνεται με φασισμό ή κάτι άλλο.
Ως μέλη του NSDAP, ανάλογα με την κρίση μας και τις ικανότητές μας θα μπορούσαμε να φέρουμε τα πάνω κάτω.
Από την Αφρική και απλά παρακολουθώντας....θα καταφέρναμε μόνο μία τρύπα στο νερό και θα βλέπαμε πως οι σύμμαχοι ισοπεδώνουν την χώρα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ένα είναι το Κόμμα.

Το έργο πάντως είναι επανάληψη.
Για πρώτη φορά είχε παιχθεί το 1968.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ένα είναι το Κόμμα.

Το έργο πάντως είναι επανάληψη.
Για πρώτη φορά είχε παιχθεί το 1968.

:think: :think: :think: :think:  εννοάς την διάσπαση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πολυ σωστα.
Το ΠΑΣΟΚ βρισκεται πολυ μακρυα απο αυτα που ελεγε προεκλογικα,για να μην μιλησουμε για την ιστορια του.

Προσεξε ομως...εφαρμοζει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-το λες και εσυ...Δεν κυβερνα απλως,και ΙΜΟ οτι κανει δεν το κανει ad hoc,ασχετα του τι εικονα προσπαθει να περασει.
Επειδή λέμε μάλλον το ίδιο πράγμα και έστω ότι δεν το έχω αντιληφθεί εγώ.

Διαφωνείς ότι εάν η Παπαρήγα ήταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ σήμερα, η εικόνα θα ήταν διαφορετική?

Ακόμη ότι ενδεχομένως θα έριχνε και την κυβέρνηση (μαζί και με άλλους) και θα μας οδηγούσε σε εκλογές?

Το οποίο εάν θες την γνώμη μου, είναι επιτακτικό αυτή την στιγμή, καθώς δεν μπορώ να θυμηθώ ανάλογη περίπτωση τα τελευταία 20 χρόνια όπου η κυβέρνηση υλοποιεί ακριβώς το αντίθετο των όσων (όλων) υποσχόταν προεκλογικά.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Βολταίρε  το σύνθημα  , Χο τσι μινχ - Τουπαμαρος - Φενταγίν  ήταν ? ή  κάπως  αλλιώς ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Διαφωνείς ότι εάν η Παπαρήγα ήταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ σήμερα, η εικόνα θα ήταν διαφορετική?

Ακόμη ότι ενδεχομένως θα έριχνε και την κυβέρνηση (μαζί και με άλλους) και θα μας οδηγούσε σε εκλογές?

Το οποίο εάν θες την γνώμη μου, είναι επιτακτικό αυτή την στιγμή, καθώς δεν μπορώ να θυμηθώ ανάλογη περίπτωση τα τελευταία 20 χρόνια όπου η κυβέρνηση υλοποιεί ακριβώς το αντίθετο των όσων (όλων) υποσχόταν προεκλογικά.

Ρε  Γιώργη  εδώ  δεν είναι Γερμανία !

Στο χω  πει 800  φορές

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μπίστης  ρε  φίλε .
Και όμως  αυτός έχει ακόμα  Δικηγορικό Γραφείο στην Καισαριανή .
Τώρα  στα  δικαστήρια  μια  φορά  δεν τον ξέρουνε !!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε  Γιώργη  εδώ  δεν είναι Γερμανία !

Στο χω  πει 800  φορές
Πουρίνιο...τι σημασία έχει αυτό? Ας μην γίνουμε ποτέ Γερμανία, επίσης στα παπάρια μου (λέμε τώρα).

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να θεωρούμε τα παράλογα ως λογικά.

Ειλικρινά...απορώ πως αυτή η χώρα δεν έχει καεί ακόμη.

Δλδ, κόβονται μισθοί, κόβονται συντάξεις, γίνεται της πουτάνας, σε λίγο θα πληρώνουμε και για να κλάνουμε και κανένας μα κανένας δεν κάνει τίποτα.

Την Δευτέρα μπαίνει ταφόπλακα στο ασφαλιστικό και στα εργασιακά.

Που είναι το ΠΑΜΕ? στο λιμάνι? για φραπέδες? Που είναι όσοι θίγονται? Τι γίνεται ρε πούστη μου?

Έστω για τις εντυπώσεις, κάτι πρέπει να γίνει. Αλλιώς δικαίως θα σκεφτούν ότι έχουμε και άλλες αντοχές και ανοχές!

Έπρεπε να καίγεται το σύμπαν.

Ξέχασα...μουντιάλ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κοίτα  αν  αυτά  που  γίνονται  σήμερα  , γίνονταν  με  πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη  θα  είχε  όντως  καεί το σύμπαν .

Επισκέπτης

Λεμε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο,και οχι το ιδιο.
Δε πα να μπαινε ο Ζαχαριαδης στο ΠΑΣΟΚ,ΤΑ ΙΔΙΑ θα εκανε ο ΓΑΠ.

Εκτος και αν μιλαμε για κυβερνηση συνασπισμου,αλλα δεν εγραψες κατι τετοιο.

Μιλας για ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ στελεχων του ΚΚΕ στο ΠΑΣΟΚ.

Αλλο πραμα αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom