Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε μαλακα δεν χρειαζεται οπλα ο lakis!! Διαβασε τι γραφει εδω το σουργελο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,91315.390]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,91315.390[/url]

στην μεση της σελιδας

Νομίζω ότι οι γκόμενες του site μόλις το διάβασαν πήγαν ν' αλλάξουν βρακί,από τα πολλά υγρά...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οι χειρότεροι μπάχαλοι!!!!
Σε οδοντιατρική/ιατρική πριν 20 χρόνια υπήρχαν κάμποσοι και ήταν πολύ ενοχλητικοί.
Το 1993 ένας ήρθε και κόλλησε αφίσσα πάνω στο έδρανο που καθόμουν εγώ και μου πάτησε τα βιβλία.Του έσκασα ένα χαστούκι και προσγειώθηκε 6-7 μέτρα παραπέρα.
Ξεκίνησα να πάω να τον αρπάξω να του σπάσω τα δόντια και με κράτησαν 10 άτομα, συμφοιτητές και αυτοί θέλαν να το παίξουν καμπόσοι , ήταν 3-4 και τους λέγαν αυτοί που με κρατάγαν "Μαλάκες φύγετε τώρα που μπορείτε , γιατί δεν τον κρατάμε πάνω από 1-2 λεπτά και αν είστε μόνο 5 και τον αμολύσουμε τη γαμήσατε".

Δεν θυμάμαι να ξαναπάτησαν μετά το επεισόδιο ...

Ειδικά εδώ πρέπει να είχανε πολλαπλούς οργασμούς!!! :tooth: :headbang2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σε οδοντιατρική/ιατρική πριν 20 χρόνια υπήρχαν κάμποσοι και ήταν πολύ ενοχλητικοί.
Το 1993 ένας ήρθε και κόλλησε αφίσσα πάνω στο έδρανο που καθόμουν εγώ και μου πάτησε τα βιβλία.Του έσκασα ένα χαστούκι και προσγειώθηκε 6-7 μέτρα παραπέρα.
Ξεκίνησα να πάω να τον αρπάξω να του σπάσω τα δόντια και με κράτησαν 10 άτομα, συμφοιτητές και αυτοί θέλαν να το παίξουν καμπόσοι , ήταν 3-4 και τους λέγαν αυτοί που με κρατάγαν "Μαλάκες φύγετε τώρα που μπορείτε , γιατί δεν τον κρατάμε πάνω από 1-2 λεπτά και αν είστε μόνο 5 και τον αμολύσουμε τη γαμήσατε".

IncerdHulk2_700x385.jpg

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 119macho.jpg
    119macho.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 7

Επισκέπτης
Φιδεμποριο...
Τι Μαικ Ταισον κι αρχιδια...Λακης33 κυριοι.

Αμα ηταν εξι κατι πηγαινε και ερχοταν.
Τους 5 τους τρωει λαχανο ο Λακης...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Εγω ειμαι σιγουρος οτι, οταν εγραφε ο Λακης αυτες τις μαλακιες λερωσε το βρακακι του  :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Οδοντιατρική/ιατρική ντε,δεν διαβάζεις!!! :2funny:

Θυμάμαι κάποτε σε μας, κάποια φασιστάκια σκίσαν κάτι αφίσσες που έγραφαν "ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ". Ένας χοντρός μπούλης (κάπως έτσι θα είναι και ο Λάκις) πούλησε τσαμπουκάδες, αλλά το παίξαμε καλά παιδιά και δεν τις έφαγε. Την επόμενη μέρα πάντως κρέμασα κονσερβοκούτια (πραγματικά) σε όλους τους τοίχους...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom