Κατά την γνώμη σας δηλαδή ο αριστερός πρέπει να είναι μόνο το πρεζάκι ή ο ζητιάνος στα φανάρια έτσι;!
Κατά την εντύπωσή μου κάνεις δε θα έπρεπε να ήταν αριστερός αλλά αν ήταν θα έπρεπε και να το δικαιολογεί
Κατά την γνώμη σας δηλαδή ο αριστερός πρέπει να είναι μόνο το πρεζάκι ή ο ζητιάνος στα φανάρια έτσι;!
Δηλαδή;;;;Κατά την εντύπωσή μου κάνεις δε θα έπρεπε να ήταν αριστερός αλλά αν θα ήταν θα έπρεπε και να το δικαιολογεί
Δηλαδή;;;;
Συναγωνιστές-σύντροφοι,αλλό επιχείρημα!!!Δλδ, κάτι χοντροί στη προκυμαία και κάτι κοπελίτσες από boutique δε μου φαίνοταν για λιμενεργάτες
τις βλέπει στην τιβι όπως την καρέζη.Ακλόνητο επιχείρημα πάλι: όλοι/ες οι επιτυχημένες/οι είναι εμφανίσημοι/ες!!!
Πρέπει να σου γνωρίσω μερικές κνίτισσες κ αριστερές εσένα να χάσεις το φως σου!!!
Συναγωνιστές-σύντροφοι,αλλό επιχείρημα!!!
κάποτε βλέπαμε και κάνα μουνί στο αβατάρ σου.Δε σε αντιλαμβάνομαι λουλούδι. Έπρεπε να κατέβουν οι λιμενεργάτες του παμε με 100000 το χρόνο αποδοχές για να αποδείξουν ότι (δεν) είναι αριστεροί;
Aν μου βρεις έναν λιμενεργάτη που βγάζει 100.000 τον χρόνο εγώ μα το θεό θα ψηφίσω ΛάΟΣ!!!Δε σε αντιλαμβάνομαι λουλούδι. Έπρεπε να κατέβουν οι λιμενεργάτες του παμε με 100000 το χρόνο αποδοχές γαι να αποδείξουν ότι (δεν) είναι αριστεροί;
κάποτε βλέπαμε και κάνα μουνί στο αβατάρ σου.
τώρα είσαι παντελώς αχρηστος όταν αλλάζεις κλώνο.
Aν μου βρεις έναν λιμενεργάτη που βγάζει 100.000 τον χρόνο εγώ μα το θεό θα ψηφίσω ΛάΟΣ!!!
Άστον έχει πάθει φρίκη επειδή τον δουλεύουν οι περισσότεροι.
Δηλαδή;;;Ετοίμασε τους σταυρούς. Ψάξε οποιοδήποτε δημοσιεύμα
Άστον έχει πάθει φρίκη επειδή τον δουλεύουν οι περισσότεροι.
Εσύ ρε μεγάλε γιατί δε βγαίνεις να του τα χώσεις στα ίσια...;
Δηλαδή;;;
Δεν έχω δει κάτι,εσύ που είδες κάνε έναν κόπο!!!
Καλέ εντάξει αν βρέθηκανε κάποια λαμόγια κ πήρανε τόσα τότε όλοι τόσα παίρνουνε!!!
Για σταυρούς επικοινώνησε με λάος
Και θα είναι με γκόμενο που φοράει rolex (θα είναι της ανανεωτικής ο γκόμενος).Δηλαδή θα μου βρείς ΚΝΙΤΙΣΑ
με γαλλικό μανικιούρ/πεντικιούρ ,
αποτρίχωση , ψηλοτάκουνο πέδιλο,
άρωμα chanel που να ψωνίζει από τον καρούζο;
Αυτή δεν θα είναι ΚΝΙΤΙΣΑ μάστορα,
αλλά στέλεχος καναλιού εργολάβων,
που έχει τον αριστερισμό επάγγελμα για να κονομάει σε βάρος των ηλίθιων ...
Και θα είναι με γκόμενο που φοράει rolex (θα είναι της ανανεωτικής ο γκόμενος).
Σας έχω σπάσει τον πούτσο με το rolex...αλλά συμπονέστε με....ζηλεύωωωωωωωωωω!