Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κατά την γνώμη σας δηλαδή ο αριστερός πρέπει να είναι μόνο το πρεζάκι ή ο ζητιάνος στα φανάρια έτσι;! :tooth: :think:

Κατά την εντύπωσή μου κάνεις δε θα έπρεπε να ήταν αριστερός :cheesy: αλλά αν ήταν θα έπρεπε και να το δικαιολογεί

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Λοιπόν, μετά τα κουμπούρια και τις ξιφιλόγχες του Λαλάκη, ήρθε η ώρα να ποστάρω κι εγώ το οπλοστάσιό μου...
Λαλάκη, διάλεξε...

Συνημμένα

• sm_metal_cans_lg.jpg
    sm_metal_cans_lg.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 10

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακλόνητο επιχείρημα πάλι: όλοι/ες οι επιτυχημένες/οι είναι εμφανίσημοι/ες!!! :headbang:

Πρέπει να σου γνωρίσω μερικές κνίτισσες κ αριστερές εσένα να χάσεις το φως σου!!! :2funny:
τις βλέπει στην τιβι όπως την καρέζη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συναγωνιστές-σύντροφοι,αλλό επιχείρημα!!! :birdman:

Δε σε αντιλαμβάνομαι λουλούδι. Έπρεπε να κατέβουν οι λιμενεργάτες του παμε με 100000 το χρόνο αποδοχές για να αποδείξουν ότι (δεν) είναι αριστεροί;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε σε αντιλαμβάνομαι λουλούδι. Έπρεπε να κατέβουν οι λιμενεργάτες του παμε με 100000 το χρόνο αποδοχές για να αποδείξουν ότι (δεν) είναι αριστεροί;
κάποτε βλέπαμε και κάνα μουνί στο αβατάρ σου.
τώρα είσαι παντελώς αχρηστος όταν αλλάζεις κλώνο.

Επισκέπτης
Δε σε αντιλαμβάνομαι λουλούδι. Έπρεπε να κατέβουν οι λιμενεργάτες του παμε με 100000 το χρόνο αποδοχές γαι να αποδείξουν ότι (δεν) είναι αριστεροί;
Aν μου βρεις έναν λιμενεργάτη που βγάζει 100.000 τον χρόνο εγώ μα το θεό θα ψηφίσω ΛάΟΣ!!! :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Καλέ εντάξει αν βρέθηκανε κάποια λαμόγια κ πήρανε τόσα τότε όλοι τόσα παίρνουνε!!! :headbang:

Τελός λιμενεργάτης θα πάω να γίνω το αποφάσισα,θα ψηφίσω κ ΛάΟΣ!!! :2funny:

Tι λένε οι λιμενεργάτες

Oι εργαζόμενοι στο λιμάνι έχουν τη δική τους άποψη για το θέμα, χωρίς, βεβαίως, να μπορούν να αρνηθούν τις υψηλές απολαβές τους. Yποστηρίζουν ότι έχουν ζητήσει από τον υπουργό να προσληφθούν μόνιμοι υπάλληλοι για να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν. «Oταν δεν υπάρχει προσωπικό αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε πολλές ώρες υπερωρίες, να δουλεύουμε τις αργίες, τα Σάββατα και όποτε χρειασθεί, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του λιμανιού», ανέφερε ο πρόεδρος των Λιμενεργατών κ. Γιώργος Nουχουτίδης.

Kατά τον ίδιο, από το σύνολο των 350 μόνιμων και δόκιμων λιμενεργατών μόνο οι 60, οι επονομαζόμενοι «εναερίτες», λαμβάνουν υψηλές αποδοχές, λόγω του επικίνδυνου της δουλειάς τους. «Oι άνθρωποι αυτοί ανεβαίνουν πάνω στα εμπορευματοκιβώτια, σε ύψος 40 μέτρων, για να τα απασφαλίσουν και εάν συμβεί κάτι ή εάν πέσουν στο κενό, είναι καταδικασμένοι σε... θάνατο».

O ίδιος κατηγόρησε, επίσης, τον υπουργό ότι «πάγωσε» τη συμφωνία που πέτυχαν με τη διοίκηση του OΛΠ A.E., με μοναδικό σκοπό «να προσληφθούν 120 άτομα ορισμένου χρόνου»...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δηλαδή θα μου βρείς ΚΝΙΤΙΣΑ
με γαλλικό μανικιούρ/πεντικιούρ ,
αποτρίχωση , ψηλοτάκουνο πέδιλο,
άρωμα chanel που να ψωνίζει από τον καρούζο;
Αυτή δεν θα είναι ΚΝΙΤΙΣΑ μάστορα,
αλλά στέλεχος καναλιού εργολάβων,
που έχει τον αριστερισμό επάγγελμα για να κονομάει σε βάρος των ηλίθιων ...
Και θα είναι με γκόμενο που φοράει rolex (θα είναι της ανανεωτικής ο γκόμενος).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σας έχω σπάσει τον πούτσο με το rolex...αλλά συμπονέστε με....ζηλεύωωωωωωωωωω!

:2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και θα είναι με γκόμενο που φοράει rolex (θα είναι της ανανεωτικής ο γκόμενος).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σας έχω σπάσει τον πούτσο με το rolex...αλλά συμπονέστε με....ζηλεύωωωωωωωωωω!

:2funny:

Είσαι και εσύ της εποχής Δυναστείας :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom