Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Μηνύματα
- 753
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Σε λίγο καιρό θα τρως σκατά όπως αυτός...Στουρμπανφυρερ μου θες να σου πω την ΓΑΜΑΤΗ συνταγη με συνδυασμο αλευρων να φτιαξεις ΨΩΜΙ σαν αυτα των μπεργκερς;
Σε λίγο καιρό θα τρως σκατά όπως αυτός...Στουρμπανφυρερ μου θες να σου πω την ΓΑΜΑΤΗ συνταγη με συνδυασμο αλευρων να φτιαξεις ΨΩΜΙ σαν αυτα των μπεργκερς;
δεν ειναι το ιδιο αγαπητε μου...μιλαμε για σπιτικο ,ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ απο το αγοραστοΔεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι που μπορώ να βρω από οξω.
ελα μην μαγαριζεις το νημα τραβα παραπερα κλωνακοΣε λίγο καιρό θα τρως σκατά όπως αυτός...
Μάλλον ανταλλάσσετε συνταγές, εσύ για τα ψωμάκια και ο αργυρότετετοιος για τα κουράδια...ελα μην μαγαριζεις το νημα τραβα παραπερα κλωνακο
ελα βρε μαλακοκαυλη σιχαθηκαΜάλλον ανταλλάσσετε συνταγές, εσύ για τα ψωμάκια και ο αργυρότετετοιος για τα κουράδια...
δινει και συνταγες ο αστεγος ναπουμε που ανοιγε το καρβελι και το γεμιζε φασολαδα και νομιζε οτι τρωει στο paulΜάλλον ανταλλάσσετε συνταγές, εσύ για τα ψωμάκια και ο αργυρότετετοιος για τα κουράδια...
κοιτα γιατι θα σου κανουν εξωση ενω εγω ακομα εδω θα ειμαιδινει και συνταγες ο αστεγος ναπουμε που ανοιγε το καρβελι και το γεμιζε φασολαδα και νομιζε οτι τρωει στο paul
Το σουσαμι .. παχαίνει..Τυροσαλατα,
Μπέικον
Πατάτες
Ομελέτα
Λουκάνικο Φρανκφούρτης
Και το ψωμί με σουσάμι...
Αρχοντόπουλο Τιμωρέ,δεν ξέρω που βρήκες αυτήν την συνταγή για το "σαντουϊτς" αλλά είναι μία μπούρδα και μισή...Το σαντουιτς του μπουρδελιάρη με κόστος μόλις 1000 ευρώ.
- Ψωμάκι Brioche με Φύλλα Χρυσού: 2 φέτες υψηλής ποιότητας brioche, ελαφρώς ψημένο και καλυμμένο με βρώσιμα φύλλα χρυσού.
- Βοδινό Wagyu: 120 γραμμάρια ιαπωνικού Wagyu ribeye A5, σοταρισμένο τέλεια και κομμένο σε λεπτές φέτες.
- Jamón Ibérico de Bellota: 60 γραμμάρια του καλύτερου Jamón Ibérico της Ισπανίας, ωριμασμένο για 36 μήνες.
- Brie de Meaux με Άσπρη Τρούφα: 60 γραμμάρια γαλλικού Brie με έγχυση λευκής τρούφας.
- Χαβιάρι Beluga: 30 γραμμάρια από το καλύτερο χαβιάρι Beluga.
- Τρίμματα Μαύρης Τρούφας: Φρεσκοτριμμένη μαύρη τρούφα.
- Foie Gras: 60 γραμμάρια σοταρισμένο foie gras, ελαφρώς καραμελωμένο.
- Ντομάτες Heirloom: Φέτες τέλεια ώριμες ντομάτες heirloom, ελαφρώς καρυκευμένες με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.
- Μικροπράσινα: Ένα μείγμα μικροπρασίνων όπως βλαστοί αρακά, σπανάκι ραδικιού και αμάρανθος, ελαφρώς ντυμένο με βιναιγκρέτ σαμπάνιας
- Aioli με Miso και Βασιλικό: Σπιτικό aioli φτιαγμένο με λευκό miso, φρέσκο βασιλικό και μια πινελιά χυμού yuzu.
- Μουστάρδα Σαμπάνιας: Μουστάρδα φτιαγμένη με vintage σαμπάνια.
Μια φορά στο τόσο μωρέ...Το σουσαμι .. παχαίνει..
Το σαντουιτς του μπουρδελιάρη με κόστος μόλις 1000 ευρώ.
- Ψωμάκι Brioche με Φύλλα Χρυσού: 2 φέτες υψηλής ποιότητας brioche, ελαφρώς ψημένο και καλυμμένο με βρώσιμα φύλλα χρυσού.
- Βοδινό Wagyu: 120 γραμμάρια ιαπωνικού Wagyu ribeye A5, σοταρισμένο τέλεια και κομμένο σε λεπτές φέτες.
- Jamón Ibérico de Bellota: 60 γραμμάρια του καλύτερου Jamón Ibérico της Ισπανίας, ωριμασμένο για 36 μήνες.
- Brie de Meaux με Άσπρη Τρούφα: 60 γραμμάρια γαλλικού Brie με έγχυση λευκής τρούφας.
- Χαβιάρι Beluga: 30 γραμμάρια από το καλύτερο χαβιάρι Beluga.
- Τρίμματα Μαύρης Τρούφας: Φρεσκοτριμμένη μαύρη τρούφα.
- Foie Gras: 60 γραμμάρια σοταρισμένο foie gras, ελαφρώς καραμελωμένο.
- Ντομάτες Heirloom: Φέτες τέλεια ώριμες ντομάτες heirloom, ελαφρώς καρυκευμένες με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.
- Μικροπράσινα: Ένα μείγμα μικροπρασίνων όπως βλαστοί αρακά, σπανάκι ραδικιού και αμάρανθος, ελαφρώς ντυμένο με βιναιγκρέτ σαμπάνιας
- Aioli με Miso και Βασιλικό: Σπιτικό aioli φτιαγμένο με λευκό miso, φρέσκο βασιλικό και μια πινελιά χυμού yuzu.
- Μουστάρδα Σαμπάνιας: Μουστάρδα φτιαγμένη με vintage σαμπάνια.
Εσυ καπου αλλου εχεις αναφερθεί απο μένα.. ψαξεΜια φορά στο τόσο μωρέ...
Δωσε τα φώτα σου...δεν ειναι το ιδιο αγαπητε μου...μιλαμε για σπιτικο ,ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ απο το αγοραστο
αλευρι robin hood,(ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ πολυ ).550 γραμμαρια,2 αυγα,300 γραμ.γαλα,1 φακελακι μαγια,1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη,1,5 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη,100 γραμ, βουτυρο Κερκυρας σε θερμοκρασια δωματιου..Δωσε τα φώτα σου...
Σε μερσω...!αλευρι robin hood,(ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ πολυ ).550 γραμμαρια,2 αυγα,300 γραμ.γαλα,1 φακελακι μαγια,1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη,1,5 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη,100 γραμ, βουτυρο Κερκυρας σε θερμοκρασια δωματιου..
ανακατευεις την μαγια με λιγο γαλα και λιγο αλευρι και τα αφηνεις 15 λεπτα να φουσκωσει..
στο μεταξυ βαζεις σε λεκανη τα υπολοιπα υλικα χωρις το βουτυρο και ανακατευεις μαζι με το μειγμα της μαγιας και σταδιακα προσθετεις το βουτυρο οσο ζυμωνεις..
ΠΟΛΥ καλο ζυμωμα και μετα το αφηνεις να φουσκωσει 2 ωρες..
μετα πλαθεις τα ψωμακια οπως θες και στο μεγεθος που θες
τα βαζεις ταψι,τα αφηνεις μιση ωρα να φουσκωσουν και μετα τους βαζεις απο πανω λιγο γαλα με αυγο και τα ψηνεις σε θερμοκρασια 200 βαθμων
κυρα συνηθως μου τα κανει τεραστια στρογγυλα και φτιαχνω σπιτικα μπεργκερακια
ΥΓ την ζαχαρη την βαζεις με το μειγμα της μαγιας
Γιατί το φυστίκι??... Σε είπα μπας και αλλάξει το γλυκό.....Εσυ καπου αλλου εχεις αναφερθεί απο μένα.. ψαξε
Τρολλάρω ρε φίλε στο chatgpt εβαλα να μου φτιάξει το πιο ακριβό σάντουιτςΑρχοντόπουλο Τιμωρέ,δεν ξέρω που βρήκες αυτήν την συνταγή για το "σαντουϊτς" αλλά είναι μία μπούρδα και μισή...
Εάν είναι τρολλάρισμα,τότε πάω πάσο...
Υ.Γ. Τα μισά υλικά "σκοτώνουνε" τα άλλα μισά...
Βενζίνη έβαλες ;Γιατί το φυστίκι??... Σε είπα μπας και αλλάξει το γλυκό.....
Αυτό ακριβώς περίμενα και εγώ.Μόνο εγώ διάβασα το θέμα για σάντουιτς και άνοιξα το νήμα περιμένοντας να δω ιδέες για τρίο;
Κρεμπιέδες ρίχνω μόνο σε ρομαντικές που με ερωτεύονται πραγματικά για να μην κολλήσω τίποταΤύπε άμα γράψεις θετική κριτική για Παρις σου κάνουν 25% έκπτωση στο σάντουιτς και ελέυθερο κρεμπιέ σε Παρις