argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.001
- Πόντοι
- 9.297
Να ανοίξουμε και κάνα νήμα για βγάλσιμο φρυδιών και ελαφρό μακιγιάζ. Αντρικό όμως. Μην μας περάσουν για τίποτις πούστιδοι.
Να ανοίξουμε και κάνα νήμα για βγάλσιμο φρυδιών και ελαφρό μακιγιάζ. Αντρικό όμως. Μην μας περάσουν για τίποτις πούστιδοι.
Μας περεξηγησατε αγαπητέ ..
Είναι γνωστό ότι κυρίως οι μπουρδελιαρηδες είμαστε μοναχικοί άρα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα του φαγητού...γιατί νηστικό αρκιδι δεν γαμαει.
Εσείς πάτε μπουλουκηδον ωσάν νεαροί καγκουρισκοι;Αυτά τα "μοναχικοί" να πάτε να τα πείτε με την κρυφόπουστα τον Πίκυ.
Εμείς εδώ είμεθα κοινωνικότατοι.
Εσείς πάτε μπουλουκηδον ωσάν νεαροί καγκουρισκοι;
Ο Καρατζαφέρης είχε μεριμνήσει ώστε να πάει ψηφοφόρους του με αναπηρια στα ιδρύματα μας...μεγάλη ψυχή ο πρόεδρος.Ναι.
Και βάζω και τον κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ να μου σπρώχνει το αναπηρικό αμαξίδιο. Ο άλλος ο σκατόφατσας, όλο τη μέση του έχει.
Ποιος ειναι ο σκατοφατσας ;Ναι.
Και βάζω και τον κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ να μου σπρώχνει το αναπηρικό αμαξίδιο. Ο άλλος ο σκατόφατσας, όλο τη μέση του έχει.
Ο Καρατζαφέρης είχε μεριμνήσει ώστε να πάει ψηφοφόρους του με αναπηρια στα ιδρύματα μας...μεγάλη ψυχή ο πρόεδρος.
Ποιος ειναι ο σκατοφατσας ;
Εγω νόμιζα ότι μόνο πρώην μοντέλα είναι στο σαη....Αγνός αγωνιστής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ατενέζος
Εκ πρώτης όψεως και εγώ αυτό το σάντουιτς κατάλαβα πάντως αν το σάντουιτς δεν περιέχει μαγιονέζα ή μπέικον τότε δεν είναι σάντουιτς!Μόνο εγώ διάβασα το θέμα για σάντουιτς και άνοιξα το νήμα περιμένοντας να δω ιδέες για τρίο;
Εγω νόμιζα ότι μόνο πρώην μοντέλα είναι στο σαη....
Εγω νόμιζα ότι μόνο πρώην μοντέλα είναι στο σαη....
Από αυτά που ανοιγουν τις μπύρες με τα δόντια και είναι φαφουτηδες πλέον;;;;Έχει και μοντέλα για μπύρες.
Από αυτά που ανοιγουν τις μπύρες με τα δόντια και είναι φαφουτηδες πλέον;;;;
Mα όλοι μέσα στην σώου μπηζνα πχια....
Συν αυτά με τις μπυροκοιλιές, συν τον μπουχέσα που διαφημίζει την Κάιζερ.
Ας μου επιτραπεί να προσθέσω και την έκδοση aioli με aei-ga-miso και Φαντα μετά από σεξοεφοδους.Το σαντουιτς του μπουρδελιάρη με κόστος μόλις 1000 ευρώ.
- Ψωμάκι Brioche με Φύλλα Χρυσού: 2 φέτες υψηλής ποιότητας brioche, ελαφρώς ψημένο και καλυμμένο με βρώσιμα φύλλα χρυσού.
- Βοδινό Wagyu: 120 γραμμάρια ιαπωνικού Wagyu ribeye A5, σοταρισμένο τέλεια και κομμένο σε λεπτές φέτες.
- Jamón Ibérico de Bellota: 60 γραμμάρια του καλύτερου Jamón Ibérico της Ισπανίας, ωριμασμένο για 36 μήνες.
- Brie de Meaux με Άσπρη Τρούφα: 60 γραμμάρια γαλλικού Brie με έγχυση λευκής τρούφας.
- Χαβιάρι Beluga: 30 γραμμάρια από το καλύτερο χαβιάρι Beluga.
- Τρίμματα Μαύρης Τρούφας: Φρεσκοτριμμένη μαύρη τρούφα.
- Foie Gras: 60 γραμμάρια σοταρισμένο foie gras, ελαφρώς καραμελωμένο.
- Ντομάτες Heirloom: Φέτες τέλεια ώριμες ντομάτες heirloom, ελαφρώς καρυκευμένες με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.
- Μικροπράσινα: Ένα μείγμα μικροπρασίνων όπως βλαστοί αρακά, σπανάκι ραδικιού και αμάρανθος, ελαφρώς ντυμένο με βιναιγκρέτ σαμπάνιας
- Aioli με Miso και Βασιλικό: Σπιτικό aioli φτιαγμένο με λευκό miso, φρέσκο βασιλικό και μια πινελιά χυμού yuzu.
- Μουστάρδα Σαμπάνιας: Μουστάρδα φτιαγμένη με vintage σαμπάνια.
Στουρμπανφυρερ μου θες να σου πω την ΓΑΜΑΤΗ συνταγη με συνδυασμο αλευρων να φτιαξεις ΨΩΜΙ σαν αυτα των μπεργκερς;Ας μου επιτραπεί να προσθέσω και την έκδοση aioli με aei-ga-miso και Φαντα μετά από σεξοεφοδους.
Στουρμπανφυρερ μου θες να σου πω την ΓΑΜΑΤΗ συνταγη με συνδυασμο αλευρων να φτιαξεις ΨΩΜΙ σαν αυτα των μπεργκερς;
Δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι που μπορώ να βρω από οξω.Στουρμπανφυρερ μου θες να σου πω την ΓΑΜΑΤΗ συνταγη με συνδυασμο αλευρων να φτιαξεις ΨΩΜΙ σαν αυτα των μπεργκερς;