boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μπα..δεν με δέρνει για τιμωρία... Ξέρει ότι δεν είναι τιμωρία πια για μένα. Υπάρχουν και πιο σκληρές βλέπεις από το να πονάς...Αααααααααα τα γυρναs τωρα.....Το ξυλο....ξυλο
Όχι βέβαια... είπαμε μια φορά σκλάβα μου αρκει...δεν είναι δα και εύκολο...
Υποτακτικούλα πια...μόνον.
... Υπάρχουν και πιο σκληρές βλέπεις από το να πονάς...
Μπα..δεν με δέρνει για τιμωρία... Ξέρει ότι δεν είναι τιμωρία πια για μένα. Υπάρχουν και πιο σκληρές βλέπεις από το να πονάς...
ΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧσου βαζει cd με μπαρμπαρα στρειζαντ?
ΟΧΙ, θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις για το λαθος σου
Σε τσακωσαμε.....Τι BDSM ειναι αυτο ανευ ξυλο??????Με το βουρδουλα ωρεΜπα..δεν με δέρνει για τιμωρία... Ξέρει ότι δεν είναι τιμωρία πια για μένα. Υπάρχουν και πιο σκληρές βλέπεις από το να πονάς...
γιαβόλ φράου κομαντάντε! (αν δεν το σκότωσα)
μετά να το τρίψω, ε? ε? εεε??
Και το ταξίδι ξεκίνησε...και το ταξίδι συνεχίζεται.
ΟΧΙ, θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις για το λαθος σου
Rita καλα τα ειπα?
Τιμωρία.. Όχι απαραίτητα ξύλο. Τιμωρία είναι ότι δεν μπορεί να αντέξει η υποτακτική. Από το να μην τον δει μια βδομάδα όσο και αν παρακαλάει μέχρι και το πιο "ανώδινο" (λέμε τώρα) δέσιμο οπουδήποτε ακινητοποιημένη για λίγες ώρες....(κάποτε και πολλες...κλαψ).Σε τσακωσαμε.....Τι BDSM ειναι αυτο ανευ ξυλο??????Με το βουρδουλα ωρε
Νοθευμένη παρτίδα,έτσι??
Αυτο ειναι.....τιμωρια???? Το κανουμε καθε μερα ......μεσα στο προγραμμαΤιμωρία.. Όχι απαραίτητα ξύλο. Τιμωρία είναι ότι δεν μπορεί να αντέξει η υποτακτική. Από το να μην τον δει μια βδομάδα όσο και αν παρακαλάει μέχρι και το πιο "ανώδινο" (λέμε τώρα) δέσιμο οπουδήποτε ακινητοποιημένη για λίγες ώρες....(κάποτε και πολλες...κλαψ).
Επίσης και ο εξευτελισμός είναι τιμωρία.. ανάλογα τον Κύριο και την υποτακτική λοιπόν...
Παιχτη εισαι ξενερωτος. Βαλε λιγο φωνη , λιγο νευρο ..τσκτσκτσκ
ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΟΛΙ ΜΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟ9ΛΗ?
Αντε ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ.......... ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!!!!! ΠΟΥΤΑΝΕΣ
i am getting better every time
Μη χαλάσει και το μανικιούρ.παιχτη υπομονη. ας ελπισουμε οτι καποιος γκομενος θα της βαρεσει και τα δαχτυλα με το βουρδουλα συντομα.
μπηκα στο πετσι του ρολου