curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
κριμα..Μία και μοναδική... από τότε δεν ξανάπαιξε. Συνήθως οι Κύριοι δεν μοιράζονται τις υποτακτικές τους. Και αυτή ήταν πριν να μπω καν στο χώρο.
κριμα..Μία και μοναδική... από τότε δεν ξανάπαιξε. Συνήθως οι Κύριοι δεν μοιράζονται τις υποτακτικές τους. Και αυτή ήταν πριν να μπω καν στο χώρο.
naaaaahahahaaaa
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ! ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
Παραλιμνιε το φαναρι του αβαταρ ειναι απο Θεσ/νικη;
Γιατί γελάς Άνθρωπε?
κατσε καλα μωρη πατσαβουρα μη σ'αρχισω στα r'n'b μπατσακια!!!..ΠΟΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΡΕ? ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΕ ΔΕΣΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ!
Ρε Ριτα το'χω η τζαμπα ξελαριγγιαζομαι?
Την άδεια του την έχω να μπαίνω όπου θέλω... ΔΕΝ είναι δα και τσάροι. Άνθρωποι είναι με αδυναμίες και αυτοί όπως όλοι μας.Να σε πω? Ο Κυριος σου και Θεος σου ,σου ορισε να μπαινεις και να μας τα λες ολα αυτα εδω μεσα? Σε εστειλε ας πουμε απεσταλμενη του να μας μυησεις στον θαυμαστο κοσμο του ξυλου?
Γιατι αν δεν το ξερει , βρωμερο πουτανοκαριολι , κουνια που σε κουναγε!
Αγ. Δημητριου αρχες το γνωστο και μπαφοφαναρο!!!Δεν ξερω ρε μορτη. Στο net βρηκα τη φωτογραφια μου αρεσει και την εβαλα. Γιατι εχουν τετοια φαναρια στη Σαλονικη ? Αν ειναι να παω καμια βδομαδα να δω τι "παιζει" κι εκει.
http://[URL unfurl="true"]www.anikaos.com/040-onion_msn_smilies/cebollita_animated_onion/cebollita_animated_onion-24.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ΣΚΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ!
ωχ αγαπακι....παρασυρθηκα σορρι... :P Τιμωρησε με :rolleyes:
Αααααααααα τα γυρναs τωρα.....Το ξυλο....ξυλοΤην άδεια του την έχω να μπαίνω όπου θέλω... ΔΕΝ είναι δα και τσάροι. Άνθρωποι είναι με αδυναμίες και αυτοί όπως όλοι μας.
Όσο για το ξύλο θα το ξαναπώ.... Δεν είναι ξύλο όλο αυτό. Βέβαια ο καθενας το βλέπει από την πλευρά του. Εγώ το βλέπω ως "προκαταρκτικά" και εσύ ως "ξύλο"...
Υ.Γ. Αν θέλει να με τιμωρήσει για τις παραβάσεις μου....ευπρόσδεκτη η τιμωρία. Πάντως σίγουρα δεν θα τις φάω.
Όχι βέβαια... είπαμε μια φορά σκλάβα μου αρκει...δεν είναι δα και εύκολο...έχεις κάνει συμβόλαιο κι εσύ σαν το γιαννοράνια, ριτάκι?
Το χεις το χεις...δωστους να καταλάβουν...ΠΟΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΡΕ? ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΕ ΔΕΣΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ!
Ρε Ριτα το'χω η τζαμπα ξελαριγγιαζομαι?
στις δυο ξυλιες στοπ?Όχι βέβαια... είπαμε μια φορά σκλάβα μου αρκει...δεν είναι δα και εύκολο...
Υποτακτικούλα πια...μόνον.
ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΙΨΕΙΣ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ? ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 20. ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΕΤΣΙ?
γιαβόλ φράου κομαντάντε! (αν δεν το σκότωσα)
μετά να το τρίψω, ε? ε? εεε??