Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ερωτικές ιστορίες γραμμένες απο γυναίκες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ! ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!  :s&m_2:

πτανα
emot-shlick.gif

Επισκέπτης
Παραλιμνιε το φαναρι του αβαταρ ειναι απο Θεσ/νικη;

Δεν ξερω ρε μορτη. Στο net βρηκα τη φωτογραφια μου αρεσει και την εβαλα. Γιατι εχουν τετοια φαναρια στη Σαλονικη ? Αν ειναι να παω καμια βδομαδα να δω τι "παιζει" κι εκει.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τρεις το λάδι... τρεις το ξίδι... άντε και καλό ταξίδι...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Να σε πω? Ο Κυριος σου και Θεος σου ,σου ορισε να μπαινεις και να μας τα λες ολα αυτα εδω μεσα? Σε εστειλε ας πουμε απεσταλμενη του να μας μυησεις στον θαυμαστο κοσμο του ξυλου?

Γιατι αν δεν το ξερει , βρωμερο πουτανοκαριολι , κουνια που σε κουναγε! :s&m_1: :s&m_1:
Την άδεια του την έχω να μπαίνω όπου θέλω... ΔΕΝ είναι δα και τσάροι. Άνθρωποι είναι με αδυναμίες και αυτοί όπως όλοι μας.
Όσο για το ξύλο θα το ξαναπώ.... Δεν είναι ξύλο όλο αυτό. Βέβαια ο καθενας το βλέπει από την πλευρά του. Εγώ το βλέπω ως "προκαταρκτικά" και εσύ ως "ξύλο"...

Υ.Γ. Αν θέλει να με τιμωρήσει για τις παραβάσεις μου....ευπρόσδεκτη η τιμωρία. Πάντως σίγουρα δεν θα τις φάω.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξερω ρε μορτη. Στο net βρηκα τη φωτογραφια μου αρεσει και την εβαλα. Γιατι εχουν τετοια φαναρια στη Σαλονικη ? Αν ειναι να παω καμια βδομαδα να δω τι "παιζει" κι εκει.
Αγ. Δημητριου αρχες το γνωστο και μπαφοφαναρο!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
έχεις κάνει συμβόλαιο κι εσύ σαν το γιαννοράνια, ριτάκι?  :think:

Επισκέπτης

ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΙΨΕΙΣ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ? ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 20. ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΕΤΣΙ? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

http://[URL unfurl="true"]www.anikaos.com/040-onion_msn_smilies/cebollita_animated_onion/cebollita_animated_onion-24.gif[/img[/URL]]
[/quote]

ΣΚΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ!

ωχ αγαπακι....παρασυρθηκα σορρι... :P Τιμωρησε με :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Την άδεια του την έχω να μπαίνω όπου θέλω... ΔΕΝ είναι δα και τσάροι. Άνθρωποι είναι με αδυναμίες και αυτοί όπως όλοι μας.
Όσο για το ξύλο θα το ξαναπώ.... Δεν είναι ξύλο όλο αυτό. Βέβαια ο καθενας το βλέπει από την πλευρά του. Εγώ το βλέπω ως "προκαταρκτικά" και εσύ ως "ξύλο"...

Υ.Γ. Αν θέλει να με τιμωρήσει για τις παραβάσεις μου....ευπρόσδεκτη η τιμωρία. Πάντως σίγουρα δεν θα τις φάω.
Αααααααααα  τα γυρναs τωρα.....Το ξυλο....ξυλο

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
πλακα πλακα κανενα καλο cg που να γουσταρει βιαιο σεξ και να ειναι δεκτικη σε δεσιματα,μπατσακια κλπ παιζει? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom