Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μάλλον τότε ο άντρας σου θα πληρώνει τέτοιες διακοπές.
Εξηγώ τον τρόπο που σκέφτονται πολλές συνομίληκές σου και μικρότερες.
Και εγώ όταν ήμουν 25 στα χόστελ ταξίδευα και με τα τρένα και τα λεωφορεία και έτρωγα στα Mc Donalds.
Εσείς οι γυναίκες είστε απαιτητικές και θέλετε το παραπάνω.

εγω δεν ειμαι ετσι. Απτο σπιτι μου εχω μαθει να ειμαι ανεξαρτητη και να μην χρειαζομαι κανεναν για να επιβιωσω περα απτις δικες μ δυναμεις. Γιαυτο κ σπουδασα και ειμαι 28χρ κ ακομα σπουδαζω γτ μαρεσει να εξελισσομαι και να γινομαι καλυτερη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μικρή στα 28 ....

Ο Φον Κλάουζεβιτς, στα 29 , είχε αποστρατευτεί με το βαθμό του Στρατάρχη και άρχισε να γράφει το Περί Πολέμου ....

Η Ζαν Ντ' Αρκ στα 16, τέθηκε επικεφαλής των γαλλικών στρατευμάτων , στον πόλεμο εναντίον των καταραμένων άγγλων .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγω δεν ειμαι ετσι. Απτο σπιτι μου εχω μαθει να ειμαι ανεξαρτητη και να μην χρειαζομαι κανεναν για να επιβιωσω περα απτις δικες μ δυναμεις. Γιαυτο κ σπουδασα και ειμαι 28χρ κ ακομα σπουδαζω γτ μαρεσει να εξελισσομαι και να γινομαι καλυτερη.

Και οι Δυτικές τα ίδια λένε και μετά καταφεύγουν στο φεμινισμό,τα πλούσια διαζύγια και το σπόνσορινγκ.
Κοίτα γύρω σου στο UK τι καριέρα κάνουν οι Ρωσίδες,οι Βαλτικές και οι Πολωνέζες με τα oral skills τους που δεν είναι καριερίστριες.Ποιες ζούνε καλύτερα εσύ ή αυτές?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μικρή στα 28 ....

Ο Φον Κλάουζεβιτς, στα 29 , είχε αποστρατευτεί με το βαθμό του Στρατάρχη και άρχισε να γράφει το Περί Πολέμου ....

Η Ζαν Ντ' Αρκ στα 16, τέθηκε επικεφαλής των γαλλικών στρατευμάτων , στον πόλεμο εναντίον των καταραμένων άγγλων .

χαχαχα περιεργο ναιιι αλλα εγω νιωθω μικρη κι ας ειμαι 28.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Και οι Δυτικές τα ίδια λένε και μετά καταφεύγουν στο φεμινισμό,τα πλούσια διαζύγια και το σπόνσορινγκ.
Κοίτα γύρω σου στο UK τι καριέρα κάνουν οι Ρωσίδες,οι Βαλτικές και οι Πολωνέζες με τα oral skills τους που δεν είναι καριερίστριες.Ποιες ζούνε καλύτερα εσύ ή αυτές?

τυπε συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε! Αστο να παει!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.462
Πόντοι
3.346
ποτε δε λεω ποτε..
αν ειναι γραφτο να γνωρισω καποιον ιντερνετικα και να ερωτευτω τοτε let it be.
Βρε αμα δεν κουνησουμε κι εμεις λιγο το δαχτυλακι μας..το γραφτο δεν θα υλοποιηθει ποτε.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Βρε αμα δεν κουνησουμε κι εμεις λιγο το δαχτυλακι μας..το γραφτο δεν θα υλοποιηθει ποτε.

τι να σ πω, προς το παρων δε κουναω κανενα δαχτυλο γτ ειμαι σε heeling process μετα απο μια 3 χρονη σχεση και εναν τεραστιο ερωτα..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τοτε ο κμαν ειναι ο καλυτερος,μην τον χασεις θα χασεις

Ο Κμαν , είναι τιτάνας. Σίγουρα δεν γαμάει ποτέ τεμάχια άνω των 75 κιλών.
Άνω των 95 οκάδων , δεν υπάρχουν για αυτόν.

Εκεί παίζουν μόνο μέλη δικηγορικών συλλόγων !

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μικρή στα 28 ....

Τι συγκρίνεις ρε τύπε... Σε αυτό τουλάχιστον οφείλουμε να την παραδεχτούμε τη βλαμμένη... Πόσους Έλληνες ξέρεις που στα 28 τους εχουν ανεξαρτητοποιηθεί και το παλεύουν μόνοι τους?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ο Κμαν , είναι τιτάνας. Σίγουρα δεν γαμάει ποτέ τεμάχια άνω των 75 κιλών.
Άνω των 95 οκάδων , δεν υπάρχουν για αυτόν.

Εκεί παίζουν μόνο μέλη δικηγορικών συλλόγων !
πρωτον ο κμαν δεν γαμαει ποτε μονο πληρωνει
δευτερον η πενταγιω μπορει ανετα να χασει αυτα τα λιγα περιττα κιλα που εχει
δεν ειναι δα και κανενα κατορθωμα οταν πεφτει σε χειμερια ναρκη χανει πανω απο το 30% του βαρους της

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
τι να σ πω, προς το παρων δε κουναω κανενα δαχτυλο γτ ειμαι σε heeling process μετα απο μια 3 χρονη σχεση και εναν τεραστιο ερωτα..

Healing γράφεται.

Να παραδεχτούμε τι ;;;

Ότι το παλεύει μόνη της από μικρή ηλικία, δεν είναι μαμουχαλη να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 40...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Τι συγκρίνεις ρε τύπε... Σε αυτό τουλάχιστον οφείλουμε να την παραδεχτούμε τη βλαμμένη... Πόσους Έλληνες ξέρεις που στα 28 τους εχουν ανεξαρτητοποιηθεί και το παλεύουν μόνοι τους?

Τι εννοεις παλευει μονη της; Φοιτητρια ειναι που τη στελνουν φραγκα απο Ελλαδα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ότι το παλεύει μόνη της από μικρή ηλικία, δεν είναι μαμουχαλη να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 40...

Δηλάδή πήγε στην αγγλία και σπούδασε με δικά της έξοδα ;;;;;;;
Αυτό είναι επιστημονική φαντασία.

Κανείς δεν πιστεύει τέτοιες φόλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom