Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν καταλαβαινω, παρε τηλεφωνο να μου το εξηγησεις.

;)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
1) Η σχεση αυτων των "αντρων" με τις γυναικες, ειναι σχεση προβληματικη γεματη κομπλεξ, φοβιες, υποκρισια, ανασφαλεια, στρες και αρκετες φορες υπαρχει μεσα τους και ενα κρυφο μισος για τις γυναικες γενικοτερα.

2) Εν ετη 2020 οι "αντρες" οταν στελνουν μηνυμα σε μια κοπελα και δεν λαβουν απαντηση, θεωρουν οτι δεν το ειδε, δεν το ακουσε και ξαναστελνουν και ξαναστελνουν εως να σπασουν τα νευρα της κοπελας και να τους σιχαθει εντελως. Ειναι ολοι αυτοι που σε καθε αναρτηση μιας κοπελας στα σοσιαλ θα γραψουν τα οσα γελοια και αηδιαστικα θα γραψουν με κορυφαιους ολων τους "ευχαριστω για την αποδοχη" & "εισαι θεα".

Φτιαξτε ενα γυναικειο προφιλ, ομορφα φτιαγμενο να μην κανει μπαμ οτι ειναι μουφα και κρατηστε το ενεργο για 3 μηνες. Διαπιστωστε μονοι σας τη καταντια.

Η καταντια των σημερινων "αντρων" ειναι αυτη που εχει οδηγησει βιαιως τις γυναικες στο σημειο που βρισκονται.

3) Ναι, υπαρχουν και εξαιρεσεις γυναικων που εχουν κακες προθεσεις, ειναι ελαχιστες.

Σαβ ... έχω ξαναπεί ότι σε πάω , είσαι καλό παιδί .
ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΔΩ, ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ , ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ , ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ .

Αυτά που λες ισχύουν , αλλά είναι ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Ισχύουν για συγκεκριμένες γυναίκες, σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής.
Κυρίως γυναίκες βαριά μέχρι 30 με κάποια εμφάνιση , που κυκλοφορούν στην όποια νυχτερινή και όχι μόνο ζωή έχει αυτή η κωλοχώρα.

Υπαρχουν όμως και πολλές άλλες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ Π.Χ. ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΑΡ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΞΩ.
Γιατί ;;; Γιατί δεν χαλάνε € .

Τελευταία από άπειρες κουβέντες με γνωστούς , έχω ακούσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

Για τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, στα οποία έχω βάλει αριθμούς.

1)Οι άνδρες αυτοι ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ. Τους σηκώνεται , θέλουν να γαμήσουν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ.
Μπορεί να είναι άνετος κάποιος 30 ετών , που έχει γαμήσει 2 γυναίκες όλες κι όλες , με συνολικά γαμήσια κάτω από 50 ;;;
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ. Ο ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ.

Και δεν είναι η πιο ακραία περίπτωση .
Φαντάσου ίδιες επιδόσεις στα .... 35 .... 40 .... 50 ..... 55 !!!!!!!!!

Φαντάσου 40ρη , που έχει γαμήσει 5-10 φορές ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ.
Καμμένο χαρτί.

Άκουσα περίπτωση τύπου, 50ρη , παρθένου, που πάει σε τζάδικο , κερνάει 20 ποτά ΜΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ,
παίρνει 4 σπέσιαλ πριβέ και του τραβάει μια μαλακία , αφού απολυμάνει τα χέρια της με μπεταντίν ...
ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ......

Και πάει και ρωτάει ιατρό , στον οποίο πληρώνει επίσκεψη
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕ HIV ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ !!!!!!!!

2)Οι μαλάκες που τα κάνουν αυτά το fb, είναι μικροί σε ηλικία, αμόρφωτοι μπατήρια , κάγκουρες.
Οι ίδιοι παλιά , κόρναραν με το φτιαγμένο 50ρι με τη φιλτροχοάνη κάθε 3 μέτρα σε κάθε μουνί.
Βρίσκεις πιο ακραία αυτά που κάνουν στο fb από αυτά που έκαναν με το παπί ;;;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

3)ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ.
Που θέλουν να τις παντρευτείς, σπιτώσεις, γκαστρώσεις για να τις πληρώνεις 30 χρόνια
να σου πάρουν ακίνητα και καταθέσεις με διαζύγιο.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΤΟΥ FB. Είναι κάτι καθηγήτριες, υπάλληλοι τειτζούδες , που πιάνουν μέγιστο 5/10.

ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ.
Δεν κυκλοφορούν πολύ σε στέκια. Δεν κοζάρουν. Δεν ψωνίζουν , δεν κάνουν σαματά στο fb.
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΣΥΣΙΤΙΑ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Δεν εχουν ολοι τη ψυχικη δυναμη να αντεξουν τη σκληρη αληθεια, σε ολα τα θεματα γενικα στη ζωη.

Ως αμυνα, εχουν τη μη διαπιστωση των οσων συμβαινουν γυρω τους τα οποια τα ερμηνευουν οπως θελουν και τους βολευει.

Υποσυνειδητα, σαφως και υπαρχει η διαπιστωση των οσων συμβαινουν γυρω τους. Αρνουνται συνειδητα να αποδεχτουν την αληθεια. Ως αρνητες της αληθειας, πρεσβευουν τη δικη τους "αληθεια" στα διαφορα θεματα μεσα στη ζωη τους. Αυτο εχει ως αποτελεσμα εσωτερικες αντιφασεις και συγκρουσεις οι οποιες δημιουργουν ψυχικη πιεση-στρες.

Σε αλλους αυτη η πιεση δρα αθορυβα και ξεσπα καποια στιγμη σε διαφορα ψυχωσωματικα προβληματα σε αλλους λειτουργει αισθητα και τους δημιουργει διαφορα ξεσπασματα τα οποια τα εχουν πλεον "αναγκη" για να εκτονωνουν τη πιεση. Τα διαφορα ξεσπασματα ειναι για αυτους οι βαλβιδες εκτονωσης τους.

Μεσα απο το διαδικτυο η ευρεση τετοιων "βαλβιδων εκτονωσης" ειναι πολυ πιο ευκολη διοτι τους παρεχει παραπανω "ασφαλεια".

Για παραδειγμα, εαν ενα τρολακι που απλα λεει συνεχως μαλακιες και κανει "επιθεσεις" σε διαφορους ανθρωπους μεσω διαδικτυου, στο απο κοντα στη κανονικη ζωη δεν θα το εκανε στον ιδιο βαθμο ή δεν το εκανε καθολου διοτι πολυ απλα λαμβανει υποψιν τις συνεπειες των πραξεων του (μπουνιδια-μπλεξιματα κτλπ).

Ενα ατομο το οποιο αρνειται την αληθεια και υποστηριζει το αντιθετο αυτης, ειναι ενα ατομο που για χ λογους εχει φοβιες, ανασφαλειες και γενικα μια ψυχικη ανεπαρκεια η οποια τον καθιστα ανημπορο στο να "σηκωσει" την αληθεια της ζωης. Τα ατομα αυτα συνηθως ειναι φυγοπονα, μιζερα, ψυχασθενικα, εγωκεντρικα, φοβικα, δειλα, ανηθικα, πονηρα.

Η σχεση αυτων των "αντρων" με τις γυναικες, ειναι σχεση προβληματικη γεματη κομπλεξ, φοβιες, υποκρισια, ανασφαλεια, στρες και αρκετες φορες υπαρχει μεσα τους και ενα κρυφο μισος για τις γυναικες γενικοτερα.

Προφανως και εχουν μια δουλικοτητα οταν συναψουν (αν ποτε συμβει αυτο και για οσο κρατησει) σχεση με μια γυναικα καθως και οτι ειναι ακρα υποκριτες απεναντι της, σχεδον παντα την απατουν. Σπανιες περιπτωσεις, συνηθως δεν εχουν σχεσεις με γυναικες α κατηγοριας. Τους επιλεγουν αρκετα συχνα γυναικες β κατηγοριας διοτι ειναι βολικοι, πιο ευκολοδιαχειρισιμοι, πλαστελινες. Μοιραια, τους παρατανε ψυχικα τραυματισμενους και με διαφορες αλλες συνεπειες για τη ζωη τους, ειδικα εαν εχουν κανει και παιδια μαζι τους. Συνηθες το φαινομενο κατα το οποιο μετα απο 2-3 ετη αφου εχει γεννηθει το παιδι, τους χωριζουν και απλα λαμβανουν τη διατροφη απο αυτους. Εχουν επιτελεσει το σκοπο τους. Παιδι, διατροφη.

Μια α κατηγοριας γυναικα θα κανει προσεκτικη επιλογη συντροφου και θα κανει τα παντα ωστε να κρατησει αυτη τη σχεση και να στηριξει την οικογενεια της οσο πιο πολυ μπορει. Θα σεβεται τον εαυτο της οπως επισης και τον συντροφο της και τα παιδια της. Δεν χωριζει ευκολα, κανει οτι μπορει για να διατηρησει αυτη την οικογενεια. Μια α κατηγοριας γυναικα ομως, θα επιλεξει εναν αλλον αντρα, οχι σαν τους παραπανω που αναλυσαμε.

Οπου και να παμε, παντου γυρω μας, αν απλα παρατηρησετε τα οσα συμβαινουν, αβιαστα θα δειτε ξεκαθαρα την αληθεια, ειναι μπροστα σας. Ολα μπροστα σας συμβαινουν, διπλα σας. Φτανει μονο να παρατηρησετε και να μπορειτε να κανετε τη σωστη ερμηνεια των οσων βλεπετε γυρω σας.

Εν ετη 2020 οι "αντρες" οταν στελνουν μηνυμα σε μια κοπελα και δεν λαβουν απαντηση, θεωρουν οτι δεν το ειδε, δεν το ακουσε και ξαναστελνουν και ξαναστελνουν εως να σπασουν τα νευρα της κοπελας και να τους σιχαθει εντελως. Ειναι ολοι αυτοι που σε καθε αναρτηση μιας κοπελας στα σοσιαλ θα γραψουν τα οσα γελοια και αηδιαστικα θα γραψουν με κορυφαιους ολων τους "ευχαριστω για την αποδοχη" & "εισαι θεα".

Φτιαξτε ενα γυναικειο προφιλ, ομορφα φτιαγμενο να μην κανει μπαμ οτι ειναι μουφα και κρατηστε το ενεργο για 3 μηνες. Διαπιστωστε μονοι σας τη καταντια.

Και παλι, δεν μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει με τη σαπιλα και τη ψυχασθενεια που ερχεται αντιμετωπη η καθε γυναικα παντου στη καθημερινοτητα της. Στα σοσιαλ, στο δρομο, στα μαγαζια, στον εργασιακο χωρο, παντου. Ειδικα αν ειναι ανω του μετριου σε ομορφια, τη πιανει πανικος. Δεκαδες μηνυματα, δεκαδες πεσιματα, παντου.

Παντου ερχεται αντιμετωπη με αναρμοστη συμπεριφορα, ανηθικοτητα, βλακεια, μαλακια, ανωμαλια, ηλιθιοτητα. Παντου.

Μετα, απλα τις λετε ξινες και προβληματικες, χωρις να εχετε εξετασει τι τις εχει οδηγησει σε αυτο το σημειο που ουτε οι ιδιες θελουν ουτε το επελεξαν.

Η καταντια των σημερινων "αντρων" ειναι αυτη που εχει οδηγησει βιαιως τις γυναικες στο σημειο που βρισκονται.

Ναι, υπαρχουν και εξαιρεσεις γυναικων που εχουν κακες προθεσεις, ειναι ελαχιστες.

Οι πιο πολλες γυναικες θελουν απλα ασφαλεια, συναισθηματικη ταυτιση και ερωτισμο, να περνανε καλα. Να μην βαριουνται, να ζουν εντονα τη καθε στιγμη και να βρισκονται μονιμως σε μια θυελλα συναισθηματων.
Φιλε Σαββιδη θα συμφωνησω 100% με αυτα που γραφεις, αποτυπωνεις την καθημερινη πραγματικοτητα στο επακρο. Ομως υπαρχουν και αντρες α κατηγοριας, να σου θυμισω οτι στη θαλασσα οι κουραδες και οι φελοι επιπλεουν αρα και φαινονται, κατα τι γνωμη μου υπαρχει η ιδια αναλογια σε πιρφορισμο αναμεσα σε αντρες και γυναικες , ολοι το ιδιο ανθρωποι ειμαστε και για τους λιγοστους α κατεγοριας υπαρχουν και οι λιγοστες αντιστοιχες γυναικες...Επισης να προσθεσω πως επειδη η μαλακια γενικα παει συννεφο στο χερι του η της ειναι να μην δινει δικαιωματα, αν πχ ημουν γυναικα γνωριζοντας οτι η πιρφορια παει συννεφο δεν θα ανεβαζα καμια φωτο μου στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να μην με πριζουν...ομως αρκετα κοριτσακια, δεν της λεω γυναικες λογω ανωριμοτητας και δεν κακολογω καμια και κανεναν για αυτο, προκειμενου να καλυψει τις τυχον ανασφαλειες της ανεβαζει φωτο για να μαζευει λαικ και να αισθανεται και αυτη καλα, λοιπον αυτη ειναι η γυναικια πυρφοριαση...γνωριζω σοβαρες γυναικες και μια απο αυτες ειναι και του αδελφου μου η γυναικα...οποτε ειναι καθαρα θεμα επιλογης σε ποιον-α θα δωσεις δικαιωματα με τις γνωστες για ολους συνεπειες...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.004
Πόντοι
2.606
τραλαλακη καμια χαζοβιολα δεν μπορει να διεκδικησει και να κερδισει το οτιδηποτε απο εμπειρο και ικανο παικτη αυτες που τα καταφερνουν εχουν το μοναδικο πασπαρτου μοχλο πιεσης που λεγεται παιδι και εκει παει πασο και ο πιο αδιστακτος που σε αλλη περιπτωση θα της ξεριζωνε την ψυχη  ;)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Φιλε Σαββιδη θα συμφωνησω 100% με αυτα που γραφεις, αποτυπωνεις την καθημερινη πραγματικοτητα στο επακρο. Ομως υπαρχουν και αντρες α κατηγοριας, να σου θυμισω οτι στη θαλασσα οι κουραδες και οι φελοι επιπλεουν αρα και φαινονται, κατα τι γνωμη μου υπαρχει η ιδια αναλογια σε πιρφορισμο αναμεσα σε αντρες και γυναικες , ολοι το ιδιο ανθρωποι ειμαστε και για τους λιγοστους α κατεγοριας υπαρχουν και οι λιγοστες αντιστοιχες γυναικες...Επισης να προσθεσω πως επειδη η μαλακια γενικα παει συννεφο στο χερι του η της ειναι να μην δινει δικαιωματα, αν πχ ημουν γυναικα γνωριζοντας οτι η πιρφορια παει συννεφο δεν θα ανεβαζα καμια φωτο μου στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να μην με πριζουν...ομως αρκετα κοριτσακια, δεν της λεω γυναικες λογω ανωριμοτητας και δεν κακολογω καμια και κανεναν για αυτο, προκειμενου να καλυψει τις τυχον ανασφαλειες της ανεβαζει φωτο για να μαζευει λαικ και να αισθανεται και αυτη καλα, λοιπον αυτη ειναι η γυναικια πυρφοριαση...γνωριζω σοβαρες γυναικες και μια απο αυτες ειναι και του αδελφου μου η γυναικα...οποτε ειναι καθαρα θεμα επιλογης σε ποιον-α θα δωσεις δικαιωματα με τις γνωστες για ολους συνεπειες...

:hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τραλαλακη καμια χαζοβιολα δεν μπορει να διεκδικησει και να κερδισει το οτιδηποτε απο εμπειρο και ικανο παικτη αυτες που τα καταφερνουν εχουν το μοναδικο πασπαρτου μοχλο πιεσης που λεγεται παιδι και εκει παει πασο και ο πιο αδιστακτος που σε αλλη περιπτωση θα της ξεριζωνε την ψυχη  ;)

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Τα σεβη μου παρομοιως  :hi: :hi: :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τραλαλακη καμια χαζοβιολα δεν μπορει να διεκδικησει και να κερδισει το οτιδηποτε απο εμπειρο και ικανο παικτη αυτες που τα καταφερνουν εχουν το μοναδικο πασπαρτου μοχλο πιεσης που λεγεται παιδι και εκει παει πασο και ο πιο αδιστακτος που σε αλλη περιπτωση θα της ξεριζωνε την ψυχη  ;)

Δαγκώνουν και ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. Έχω ακούσει πρόσφατα απίθανες ιστορίες.
Θέλω να τις γράψω, αλλά δεν ξέρω μήπως είναι αποκλειστικά για .... κυριακές.

Επειδή γερνάμε, θα πρότεινα να κόψεις τα τραλαλάκη κτλ και τα σχόλια σε απόπειρες επιθέσεων σε βάρος μου από γαλάζια παπαγαλάκια. Είναι και σεβασμός στο φόρουμ στην τελική! Αν πάλι δεν θέλεις , το Geschütz Dora , είναι έτοιμο , με μερικά εκατομμύρια βλήματα τάξεως quotes παλιών σου posts. Εσύ επιλέγεις.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Και γιατί είναι κακό να είσαι ατένσιον χόρ;
Ότι είσαι ευφυέστατη είναι πασιφανές αλλά σου αρέσει το σκηνικό εδώ.

Θέλει γκατς και μια μορφή ψύχωσης να μιλάς-απαντας στον κάθε ναυαγισμένο τύπου Σαντ Μαν κτλ.(δεν βάζω τον Σαββιδη φυσικά σε αυτούς,να ξηγιομαστε)!

χεχεχ ειναι σαν να βλεπεις εναν καμπουρη κ να του λες γεια σ καμπουρη..
το ξερω οτι ειμαι attention whore δε χρειαζεται να το υπενθυμιζειι..
οσο για την εξυπναδα μας ειναι χαρακτηριστικο του διδυμου, οτι εχουμε αντιληψη..
και τελοςςςς μιλαω σε ολους δεν κανω διακρισεις λολλλ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τυπε πες μας σημερα, δεν ξερουμε τι παιζει εως τη Κυριακη. Γραψε να διαβασουμε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.004
Πόντοι
2.606

Επειδή γερνάμε, θα πρότεινα να κόψεις τα τραλαλάκη κτλ και τα σχόλια σε απόπειρες επιθέσεων σε βάρος μου από γαλάζια παπαγαλάκια. Είναι και σεβασμός στο φόρουμ στην τελική! Αν πάλι δεν θέλεις , το Geschütz Dora , είναι έτοιμο , με μερικά εκατομμύρια βλήματα τάξεως quotes παλιών σου posts. Εσύ επιλέγεις.
τραλαλακη το ξερεις οτι υποδειξεις δεχομαι απο τα παπαρια μου και μονο αν ενα σχολιο με κανει να γελασω απεναντι σε μια εικονικη περσονα θα γελασω τα υπολοιπα πεστα σε κανενα αλλο να πιασουν τοπο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
χεχεχ ειναι σαν να βλεπεις εναν καμπουρη κ να του λες γεια σ καμπουρη..
το ξερω οτι ειμαι attention whore δε χρειαζεται να το υπενθυμιζειι..
οσο για την εξυπναδα μας ειναι χαρακτηριστικο του διδυμου, οτι εχουμε αντιληψη..
και τελοςςςς μιλαω σε ολους δεν κανω διακρισεις λολλλ

16/6. Οκ έτσι εξηγείται! :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
μαλακας δεν είναι αυτός που γάμα κοντή. Ούτε αυτος που φίλα στο δρόμο γιατί στο σπίτι μένει με τους γονείς. Μαλακας είσαι εσύ που τραβας μαλακια αντι να γαμαει καμμία έστω και κοντή εστω και σαλιαριζοντας δημόσια.

Έτσι να κάνετε λοιπόν εσεις οι σαλιάριδες,να ασχολείστε με κοντές και χοντρές και να τις ανεβάζετε την αξία.Γυναικοειδή που ούτε καν έπρεπε ν'ασχολείται μαζί τους κανεις,χάρη σ'εσας έχουν λόγο ύπαρξης.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
ελα ρε κοντα ειμαστε!

Έλεγα να απαντήσω σε Κμαν αλλά τον λυπάμαι.Τα θέλει ο κωλος του βέβαια αλλά δεν θα πυροβολήσω τον εύκολο στόχο.

Ποια η γνώμη σου για τέτοιους τύπους; :S

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Έλεγα να απαντήσω σε Κμαν αλλά τον λυπάμαι.Τα θέλει ο κωλος του βέβαια αλλά δεν θα πυροβολήσω τον εύκολο στόχο.

Ποια η γνώμη σου για τέτοιους τύπους; :S

οπως βλεπεις δεν ασχολουμαι γτ ο καθενας γραφει τη μπουρδα του και βαριεμαι να τους διαβαζω!
Απλα τους προσπερναω!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
οπως βλεπεις δεν ασχολουμαι γτ ο καθενας γραφει τη μπουρδα του και βαριεμαι να τους διαβαζω!
Απλα τους προσπερναω!
εισαι βλαμενη ο κμαν πληρωνει εισητηρια,φαγητο σεακριβο εστιατοριο,πενταστερο,διακοπες σε σαντορινη.εξτρα δωρακια (ρουχα,παπουτσια,χρυσαφικο) αμα εισια καπατσα παιρνεις και καμια χηνα στο χερι και ολα αυτα χωρις να χρειαστει να του κατσεις
απλα στο τελος του λες "βρωμας και ζεχνεις δεν σου καθομαι"
δεν ειναι ασχημα για τρεις μερουλες υποθεση

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εισαι βλαμενη ο κμαν πληρωνει εισητηρια,φαγητο σεακριβο εστιατοριο,πενταστερο,διακοπες σε σαντορινη.εξτρα δωρακια (ρουχα,παπουτσια,χρυσαφικο) αμα εισια καπατσα παιρνεις και καμια χηνα στο χερι και ολα αυτα χωρις να χρειαστει να του κατσεις
απλα στο τελος του λες "βρωμας και ζεχνεις δεν σου καθομαι"
δεν ειναι ασχημα για τρεις μερουλες υποθεση

τι λες ρε τυπε σιγα μην υποχρεωθω στο καθε παπαρα να πρεπει να τον ανεχομαι για να μ πληρωσει διακοπες.
Δοξα το θεο πληρωνω μονη μου τις διακοπες μου.
Επισης αν ειχες διαβασει τις ιστοριες μου θα ηξερες οτι παω μονο με οσους μου αρεσουν κ εχω συναισθηματα για αυτους.
Προχθες εντομεταξυ αλλο μελος μου προτεινε πληρωμενες διακοπες στη κρητη. Και πηρε την ιδια απαντηση :)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
τι λες ρε τυπε σιγα μην υποχρεωθω στο καθε παπαρα να πρεπει να τον ανεχομαι για να μ πληρωσει διακοπες.
Δοξα το θεο πληρωνω μονη μου τις διακοπες μου.
Επισης αν ειχες διαβασει τις ιστοριες μου θα ηξερες οτι παω μονο με οσους μου αρεσουν κ εχω συναισθηματα για αυτους.
Προχθες εντομεταξυ αλλο μελος μου προτεινε πληρωμενες διακοπες στη κρητη. Και πηρε την ιδια απαντηση :)
Αμα θελουμε σε πιστευουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom