Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αμα θελουμε σε πιστευουμε..

εγω δεν εχω αναγκη, τον απριλη μου τη βαρεσε και πηρα ενα Backpack και γυρισα τη βορειο Ιταλια σε 6 μερες. Πηγα μονη μου, εμενα σε χοστελς και χρησιμοποιουσα τα τρενα για να παω οπου θελω. Που ειναι το δυσκολο και το εξωπραγματικο δλδ που δυσκολα θα πιστεψεις?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
εγω δεν εχω αναγκη, τον απριλη μου τη βαρεσε και πηρα ενα Backpack και γυρισα τη βορειο Ιταλια σε 6 μερες. Πηγα μονη μου, εμενα σε χοστελς και χρησιμοποιουσα τα τρενα για να παω οπου θελω. Που ειναι το δυσκολο και το εξωπραγματικο δλδ που δυσκολα θα πιστεψεις?
Δεν το κανουν ευκολα αυτο οι γυναικες..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δλδ εγω που τηνπεφτω στη πενταγιο (κλαιν μαιν δε τη πεφτω χαλαρα )  ειμαι Πυρφορας???

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ενα λεπτο ελλειψα κ το κανατε μπουρδελο.

Πρωτον, δε ψαχνω αντρα.

Δευτερον, ρε πουσι τι παπαριες παλι λες..αναγουλα με επιασε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ιδιο είναι να μένεις σε χόστελ,να κυκλοφορείς με λεωφορείο και να τρως πίτσες και σουβλάκια και ίδιο να μένεις σε πεντάστερο,να κυκλοφορείς με ταξιά και να τρως ψαρικά σε ακριβά εστιατόρια,να πίνεις ακριβά κρασιά να βγαίνεις σε κλαμπιές να τσιμπάς δωράκια,ωραία ρούχα,κοσμήματα κτλ jet life που λένε?
Βέβαια οι σπόνσορες έχουμε απαιτήσεις άμα έχεις παραπάνω κιλά,δε γυμνάζεσαι,δε δείχνεις,δε στέκεσαι καλά,βρίζεις σα νταλικιέρης και δεν προσέχεις κτλ δεν κάνεις οπότε πας στην παρακάτω συμβατική κατηγορία.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενα λεπτο ελλειψα κ το κανατε μπουρδελο.

Πρωτον, δε ψαχνω αντρα.

Δευτερον, ρε πουσι τι παπαριες παλι λες..αναγουλα με επιασε.

γιατι μαρη αφου μου ειπες πως μπορεις να τον παρεις ολον

τι αναγουλα μ λες

και σου ειπα θελει συγα σιγα ο γκοτζιλα

:wanker:

:2funny: :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ιδιο είναι να μένεις σε χόστελ,να κυκλοφορείς με λεωφορείο και να τρως πίτσες και σουβλάκια και ίδιο να μένεις σε πεντάστερο,να κυκλοφορείς με ταξιά και να τρως ψαρικά σε ακριβά εστιατόρια,να πίνεις ακριβά κρασιά να βγαίνεις σε κλαμπιές να τσιμπάς δωράκια,ωραία ρούχα,κοσμήματα κτλ jet life πουλένε?
Βέβαια οι σπόνσορες έχουμε απαιτήσεις άμα έχεις παραπάνω κιλά,δε γυμνάζεσαι,δε δείχνεις,δε στέκεσαι καλά κτλ δεν κάνεις οπότε πας στην παρακάτω συμβατική κατηγορία.

δε το βλεπω ετσι. Οσο ειμαι μικρη εχω την ορεξη να εξερευνησω το κοσμο, να μεινω σε χοστελ με αλλες κοπελες να γνωρισω ατομα να βγω εξω. Δε χρειαζομαι λεφτα για αυτα. Αλλωστε 400 λιρες χαλασα για 6 μερες μαζι με τα εισητηρια.
. Φανταζομαι οτι οταν μεγαλωσω θα θελω τη βολη μου οποτε λογικα θα θελω κανονικο ξενοδοχειο αλλα ευελπιστω εως τοτε μεσω της επαγγελματικης μου ανελιξης να εχω φτασει στο σημειο αυτο που θα πηγαινω με τον αντρα μου τετοιες διακοπες.
Αλλα ολα τα αλλα που μου λες μου φαινονται ματαια..τα λεφτα τα οποια κερδιζονται ετσι δε μ λενε τπτ..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μαζι σου..
Παντως δεν ειναι απιθανο να γνωρισεις καποιον ιντερνετικα..και αργοτερα να γινει ο μεγαλος ερωτας σου.

τη δεκαετια που περασε βγηκα πολλα ραντεβου στα τυφλα, αλλα ευδοκιμησαν και αλλα οχι.
το εχω δει το εργο δλδ.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
γιατι μαρη αφου μου ειπες πως μπορεις να τον παρεις ολον

τι αναγουλα μ λες

και σου ειπα θελει συγα σιγα ο γκοτζιλα

:wanker:

:2funny: :2funny:

θυμησε μ ποτε ειχαμε τετοια συζητηση γτ η μνημη μ με απατα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
. Φανταζομαι οτι οταν μεγαλωσω θα θελω τη βολη μου οποτε λογικα θα θελω κανονικο ξενοδοχειο αλλα ευελπιστω εως τοτε μεσω της επαγγελματικης μου ανελιξης να εχω φτασει στο σημειο αυτο που θα πηγαινω με τον αντρα μου τετοιες διακοπες.

Μάλλον τότε ο άντρας σου θα πληρώνει τέτοιες διακοπές.
Εξηγώ τον τρόπο που σκέφτονται πολλές συνομίληκές σου και μικρότερες.
Και εγώ όταν ήμουν 25 στα χόστελ ταξίδευα και με τα τρένα και τα λεωφορεία και έτρωγα στα Mc Donalds.
Εσείς οι γυναίκες είστε απαιτητικές και θέλετε το παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom