Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
ρε παίκτη το εσπρεσάκι στην Ρώμη όντως έχει στο όρθιο 1-1.5 ευρώ ... αλλά είναι μια γουλιά και αν κάνεις το λάθος και αφήσεις το φλυτζάνι στην μπάρα στο έχουνε πάρει... πάνω από 15 λεπτά δεν κάθεται κανένας... εδώ με έναν καφέ μπορείς να θρονιαστείς για ένα τρίωρο...

ΜΙΚΕΛ = Η ΑΗΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ... (φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλα του είδους καφεδάδικα και φαγάδικα)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Στη Ρώμη είναι όπως τα λέει ο Τραμουντάνα .. σκάρτο ευρώ το εσπρεσάκι , μια γουλιά στα όρθια και έφυγες . Δεν σε σηκώνει να κάτσεις πολύ παραπάνω ..
Τώρα για τον Μικέ , πριν είχαμε τον άλλο με τα ντόνατ , τώρα αυτόν . Εντάξει ...
Ενας Μικές που έχει ανοίξει στο Παγκράτι πάντως , δεν μπορώ να πω πως γίνεται και χαμός . Μια νορμάλ δουλίτσα έχει , μέχρι εκεί . 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Στη Ρώμη είναι όπως τα λέει ο Τραμουντάνα .. σκάρτο ευρώ το εσπρεσάκι , μια γουλιά στα όρθια και έφυγες . Δεν σε σηκώνει να κάτσεις πολύ παραπάνω ..
Τώρα για τον Μικέ , πριν είχαμε τον άλλο με τα ντόνατ , τώρα αυτόν . Εντάξει ...
Ενας Μικές που έχει ανοίξει στο Παγκράτι πάντως , δεν μπορώ να πω πως γίνεται και χαμός . Μια νορμάλ δουλίτσα έχει , μέχρι εκεί . 

τα καφέ της υμηττού έχουν πέσει πολύ πάντως... και ο μικελ δείχνει πιο γεμάτος... σωστά;

Fedor

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΜΙΚΕΛ = Η ΑΗΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ... (φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλα του είδους καφεδάδικα και φαγάδικα)
[/quote

οντως..εκτος του οτι κανουν τον φρεντο εσπρεσσο λες κ παιρνεις εσπρεσσακι μικρο..βαζουν πολυ λιγο καφε σε σχεση με αλλα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα καφέ της υμηττού έχουν πέσει πολύ πάντως... και ο μικελ δείχνει πιο γεμάτος... σωστά;

εεεε τι να κάνουμε ρε φίλε.... η πίττα είναι συγκεκριμένη και οι παίκτες πολλοί και ευτυχώς επιτρέπεται και σε άλλους να μπούνε στον χορό....

να απαγορεύσουμε να ανοίξουν καινούργια καφέ και φαγάδικα ??

ανταγωνισμός παίκτη... ανταγωνισμός... ας ανταγωνιστούνε και αυτοί να του κόψουνε την δουλειά και να χάσει την κάβα του... το πως θα το βρούνε αυτοί που βλέπουν να τραβιέται το χαλι κάτω από τα πόδια τους...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Ναι ρε συ , δεν το συζητάμε .. τέλη 90'ς , και ενα μεγάλο κομμάτι στα 00'ς γινοταν της πουτάνας σε όλο το μήκος της Υμηττού , ειδικά στα νούμερα προς τα πάνω (Καισαριανή).
Τώρα δεν ισχύουν αυτά βέβαια , όσοι κονόμησαν κονόμησαν . Τέλος . Μεροκακατάκι πια , κι αν . Αλλά παντού σχεδόν έτσι είναι ...εδώ Εξάρχεια πας και είναι νέκρα κάτι φορές.
Οσο για το Μικέ στη Χρεμωνίδου , στη διάρκεια της μέρας περνάει κόσμος , δε λέω , αλλά τίποτα τρελό , καμιά σχέση . Είναι και ωραίο μαγαζί , "πλούσιο" ... βάλε και το προσωπικό , θέλει πολλούς κώλους στα καθίσματα για να μην ματώνει το ταμείο .

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε πλακα μας κανεις?
εγω εχω παει 3 φορες ιταλια κ αυτες τις τιμες ουτε τις ακουσα πουθενα
λες ο ιταλος να πληρωνει 12 ευρω τον καφε και να πινει 4-5 την ημερα?
ειπα κ συγκκριμενα μαγαζια
οσο εχει πιατσα ναβονα παντου 6-7ευρω
κ πιατσα σαν μαρκο 12ε
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟς ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ
στο μπαρ εγραψα πριν,,,εχω αμεση αποψη,
στα απλα καφε του μιλανο οπως κι αλλου εχει αλλη τιμη στο μπαρ που πινετε σαν σφηνακι σε 2 λεπτα κι αλλο αν κατσεθς
δεν το καταλαβαινεις τι να κανω εγω??κι εσυ πινει ς4 την μερα
3 στα γρηγορα ισως απο πακεταδικο,κι ενα σε καμμια πλατεια που κανεις το γαμπρο,,,το ιδιο κανουν κι αυτοι
3 με ενα ευρω κι ενα με 3 εως 7ευρα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
για Mikel διαφωνω..στα φαγαδικα συμφωνω..κορυφη τα σουβλατζιδικα όπου όλοι οι αποτυχημένοι χασάπηδες και λοιποι αεριτζήδες γιναν ζαπλουτοι απο αυτον τον απιθαρο σαβουρη τον Νεοέλληνα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε παίκτη το εσπρεσάκι στην Ρώμη όντως έχει στο όρθιο 1-1.5 ευρώ ... αλλά είναι μια γουλιά και αν κάνεις το λάθος και αφήσεις το φλυτζάνι στην μπάρα στο έχουνε πάρει... πάνω από 15 λεπτά δεν κάθεται κανένας... εδώ με έναν καφέ μπορείς να θρονιαστείς για ένα τρίωρο...
πεστους ποσο κανει να καθισεις στο καφε γκρεκο πχ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟς...ενα καπουτσινο,,, ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εεεε τι να κάνουμε ρε φίλε.... η πίττα είναι συγκεκριμένη και οι παίκτες πολλοί και ευτυχώς επιτρέπεται και σε άλλους να μπούνε στον χορό....

να απαγορεύσουμε να ανοίξουν καινούργια καφέ και φαγάδικα ??

ανταγωνισμός παίκτη... ανταγωνισμός... ας ανταγωνιστούνε και αυτοί να του κόψουνε την δουλειά και να χάσει την κάβα του... το πως θα το βρούνε αυτοί που βλέπουν να τραβιέται το χαλι κάτω από τα πόδια τους...

ρε πας καλά; είπα εγώ να κάνουμε κάτι;
είπα να απαγορεύσουμε νέα καφέ;;;

τι διαβάζουμε...

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είχα περάσει από ένα καφέ Μικελ να πάρω ένα καφέ στο χέρι ,πριν από ένα ραντεβού.
Πλήρωσα 2.00 ευρώ και αν θυμάμαι καλά μου έδωσαν και 1 κομμάτι κεικ σε χαρτοπετσέτα.
Επειδή είχα πάει τελικά νωρίτερα από ότι έπρεπε είπα να κάτσω εκεί να περιμένω,αμέσως μου έφερε ο σερβιτόρος ποτήρι νερό κτλ.

Την επόμενη φορά είχα πάει με παρέα και έκατσα εκεί  ,και ο καφές κόστισε 3.50 ευρώ,έφεραν και 3 μικρά μπισκότα.

Έλεος , σχεδόν διπλή τιμή.Να σας πω και την αλήθεια πολύ άβολα ήταν τα τραπέζια και οι καρέκλες-καναπεδάκια.

Τώρα όσο αναφορά το καφέ στο χέρι δε με βγάζει ούτε 5 λεπτά.Είναι λίγη η ποσότητα?Είναι πολύ γλυκός και κατεβαίνει γρήγορα?
Δε ξέρω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε που μενεις και πληρωνεις 3,50-4 τον καλο καφε? μηπως μενεις μεσα στον πυργο του αιφελ ή μεσα στην ακροπολη?

εγω πινω καφε attibassi, hausbrant με 1,5 ευρω σε μηχανες αστερια και νερακι αυρα μαζι

τι με νοιαζει εμενα αν η μηχανη ειναι καινουρια και κανει 5 μυρια, υπαρχουν και μηχανες με 1000, ειδικα πιο παλιες που αν εχει γινει καλο σερβις ο καφες τους ειναι απιστευτος.
αντιθετα, σε κατι κοφι αιλαντ εχω πιει τους χειροτερους καφεδες

κριμα, γιατι πηγα κ εγω μολις πρωτοανοιξαν και σε 3 μηνες σου σερβιρανε καφε χειροτερο κ απ' τα εβερεστ

Και εγώ με 1.30€...πίνω 2ο εσπρεσάκι.... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είχα περάσει από ένα καφέ Μικελ να πάρω ένα καφέ στο χέρι ,πριν από ένα ραντεβού.
Πλήρωσα 2.00 ευρώ και αν θυμάμαι καλά μου έδωσαν και 1 κομμάτι κεικ σε χαρτοπετσέτα.
Επειδή είχα πάει τελικά νωρίτερα από ότι έπρεπε είπα να κάτσω εκεί να περιμένω,αμέσως μου έφερε ο σερβιτόρος ποτήρι νερό κτλ.

Την επόμενη φορά είχα πάει με παρέα και έκατσα εκεί  ,και ο καφές κόστισε 3.50 ευρώ,έφεραν και 3 μικρά μπισκότα.

Έλεος , σχεδόν διπλή τιμή.Να σας πω και την αλήθεια πολύ άβολα ήταν τα τραπέζια και οι καρέκλες-καναπεδάκια.

Τώρα όσο αναφορά το καφέ στο χέρι δε με βγάζει ούτε 5 λεπτά.Είναι λίγη η ποσότητα?Είναι πολύ γλυκός και κατεβαίνει γρήγορα?
Δε ξέρω.
ειναι πολυ λιγη η ποσοτητα.....

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
την αλλη φορα να ριξεις και ενα χεσιμο χωρις να τραβηξεις καζανακι να αξιζει το 2 φραγκο του καφε

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.563
Πόντοι
7.135
Ο τυπος εκανε μια τρομερα εξυπνη μπιζνα, βρηκε προσφορο εδαφος, γιατι όλα τα αλλα francise μαγαζια στυλ γρηγορη και everest είναι μπουρδελα, μολις το αντιπαλο δεος που λεγεται coffe island ανδρωθηκε πουλησε την επιχειρηση, και στα  αρχιδια του.
Τωρα οσον αφορα την σχεση ποιοτητας-τιμης- παρεχομενων υπηρεσιων ο δεικτης είναι μετριος προς κακος.
Μην συγκρινουμε  Ιταλια με Ελλαδα άλλη κουλτουρα στον καφε και στο πως αντιλαμβάνονται το ορθιο και το καθιστο. Δεν υπαρχει συγκριση

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ο τυπος εκανε μια τρομερα εξυπνη μπιζνα, βρηκε προσφορο εδαφος, γιατι όλα τα αλλα francise μαγαζια στυλ γρηγορη και everest είναι μπουρδελα, μολις το αντιπαλο δεος που λεγεται coffe island ανδρωθηκε πουλησε την επιχειρηση, και στα  αρχιδια του.
Τωρα οσον αφορα την σχεση ποιοτητας-τιμης- παρεχομενων υπηρεσιων ο δεικτης είναι μετριος προς κακος.
Μην συγκρινουμε  Ιταλια με Ελλαδα άλλη κουλτουρα στον καφε και στο πως αντιλαμβάνονται το ορθιο και το καθιστο. Δεν υπαρχει συγκριση

ποιός πούλησε; ο μικέλ;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ένας πανύβλακας Αθηναίος...(μάλλον μούτρο είναι  ;) )...έδωσε 300.000€ για να ανοίξει μαγαζί με φραντζάιζ,στην περιοχή μου... :jerking:
Άκου 300.000€,πάμε καλά ρε...?  :uglystupid:
Το delivery ειναι επιπλεον 100-150,000

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τυπε που μενεις και πληρωνεις 3,50-4 τον καλο καφε? μηπως μενεις μεσα στον πυργο του αιφελ ή μεσα στην ακροπολη?

εγω πινω καφε attibassi, hausbrant με 1,5 ευρω σε μηχανες αστερια και νερακι αυρα μαζι

τι με νοιαζει εμενα αν η μηχανη ειναι καινουρια και κανει 5 μυρια, υπαρχουν και μηχανες με 1000, ειδικα πιο παλιες που αν εχει γινει καλο σερβις ο καφες τους ειναι απιστευτος.
αντιθετα, σε κατι κοφι αιλαντ εχω πιει τους χειροτερους καφεδες

κριμα, γιατι πηγα κ εγω μολις πρωτοανοιξαν και σε 3 μηνες σου σερβιρανε καφε χειροτερο κ απ' τα εβερεστ
Συμφωνο τυπε χθες πηρα εναν απο τον δρομο ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Επίσης  σε σχεση με εδώ- ..
να τονισουμε  οτι  απο τοτε που ανοιξε στην Κατεχακη και συμπαρέσυρε  σε  συνεχη ή  το καλοκαιρι ολοημερα ωράρια  και το Χωριατικο απεναντι..
ΔΕΝ    υπάρχει  περιπτωση  να πας να μπεις στο Κ5 ή το Κ8  και  να μην σε δει ολη η Αθηνα.... :( :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom