Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Χάλασε τον καφέ του. Δεν είναι όπως ήτανε. Δεν δίνει πια κέηκ δώρο, όταν κάνεις κατανάλωση για να πάρεις στο χέρι και να φύγεις. Αν κάτσεις, σε χρεώνει μισό ευρώ περισσότερο, πράγμα που δεν το έκανε στην αρχή.

Και όπως είπανε κι άλλοι, έχει με 1-1,5 ευρώ κυριλέ καφέ, με νεράκι δώρο. Ή κουλούρι δώρο, όπως στα Μελί Μελί.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
2 ευρώ στο πόδι 8 στο τραπέζι...
αντε να τελειωνουμε
ακουνε μαλ,,ιες στην τηλεοραση κ τις υοθετουνε,,περιμενουν να πιουν στην ρωμη σε μιλανο κ βενετια  ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟΙ καφε  με 1,5ε... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Χάλασε τον καφέ του. Δεν είναι όπως ήτανε. Δεν δίνει πια κέηκ δώρο, όταν κάνεις κατανάλωση για να πάρεις στο χέρι και να φύγεις. Αν κάτσεις, σε χρεώνει μισό ευρώ περισσότερο, πράγμα που δεν το έκανε στην αρχή.

Και όπως είπανε κι άλλοι, έχει με 1-1,5 ευρώ κυριλέ καφέ, με νεράκι δώρο. Ή κουλούρι δώρο, όπως στα Μελί Μελί.
παιδια 1,5ε κ καλος καφες με νερο κουλουρι κλπ δεν υπαρχει
καποιος καφες με ολα αυτα υπαρχει

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Και εγώ με 1.30€...πίνω 2ο εσπρεσάκι.... :rockon:
τυπε ο κολλητος μου ανοιξε μαγαζι συγγρου φιξ, καφε hausbrandt και νερακι αυρα (το πιο ακριβο μετα το ιολη) 1,5ε
επισης στη βεικου παιρνω φρεντο εσπρεσσο λαβατσα με 0,90ε

σοβαρα τωρα, ποιος να με πεισει για το οτι ο καφες του στοιχιζει πανω απο 1ευρω?
μια σακουλα του κιλου κανει 20 ευρα κ αυτοι για 15 γραμμαρια καφε και λιγο παγο σου ζητανε 3-4 ευρω..

πλεον ψαχνω μηχανη εσπρεσσο για το σπιτι, θα δουμε..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
παιδια 1,5ε κ καλος καφες με νερο κουλουρι κλπ δεν υπαρχει
καποιος καφες με ολα αυτα υπαρχει
ρε δικε μου σταματα την κλαψα, καταλαβαμε οτι εχεις μαγαζι και θες να δικιολογησεις την κλεψια σου, φτανει πια

οποιος ειναι επαγγελματιας και ζει απο αυτο, τοτε πουλαει οσο πιο καλα και φτηνα γινεται
οποιος ειναι τυχοδιωκτης πουλαει οσο πιο μαπα κ ακριβα γινεται και μετα το κλεινει κ ανοιγει κατι αλλο

λες και τωρα θα σας μαθουμε..

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
τυπε ο κολλητος μου ανοιξε μαγαζι συγγρου φιξ, καφε hausbrandt και νερακι αυρα (το πιο ακριβο μετα το ιολη) 1,5ε

σοβαρα τωρα, ποιος να με πεισει για το οτι ο καφες του στοιχιζει πανω απο 1ευρω?
μια σακουλα του κιλου κανει 20 ευρα κ αυτοι για 15 γραμμαρια καφε και λιγο παγο σου ζητανε 3-4 ευρω..

Τύπε τι τη θες την εξειδικευμένη μηχανή ; Πάρε μια τάσιμο με 50 ευρώ... Μια χαρά καφέ κάνει και σου έρχεται γύρω στα 30 λεπτά ο εσπρέσο. Δεν αξίζει για μένα να πληρώσεις κάτι πιο ακριβό (εκτός και αν καταλαβαίνεις διαφορά, εγώ δε καταλαβαίνω κάτι)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ναι φίλε,κανονικά...αν είσαι λίγο έξυπνος και δουλεύεις...όλα γίνονται... ;)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τύπε τι τη θες την εξειδικευμένη μηχανή ; Πάρε μια τάσιμο με 50 ευρώ... Μια χαρά καφέ κάνει και σου έρχεται γύρω στα 30 λεπτά ο εσπρέσο. Δεν αξίζει για μένα να πληρώσεις κάτι πιο ακριβό (εκτός και αν καταλαβαίνεις διαφορά, εγώ δε καταλαβαίνω κάτι)
εχω δοκιμασει αυτους τους καφεδες, αλλα θελω κατι καλο, αλλιως μενω και στον ελληνικο :P

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε μάγκες μπορείτε να ξεχωρίσετε τον καλό εσπρεσσο όταν είναι με παγάκια στο ίδιο ποτήρι;
εκτός αν είναι καφέ σκόνη, νομίζω πως ο πάγος αλλάζει πολύ την αναλογία και οι περισσότεροι καφέδες μοιάζουν...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε μάγκες μπορείτε να ξεχωρίσετε τον καλό εσπρεσσο όταν είναι με παγάκια στο ίδιο ποτήρι;
εκτός αν είναι καφέ σκόνη, νομίζω πως ο πάγος αλλάζει πολύ την αναλογία και οι περισσότεροι καφέδες μοιάζουν...
ο κακος εσπρεσσο σε πειραζει σε στομαχι, νευρα, κλπ κλπ

οι καφεδες μοιαζουν, αλλα αν δοκιμασεις και ειναι χαλια, γιατι να ξαναπιεις απο εκει?
πιο μεγαλο ρολο παιζει η καθαριοτητα του μυλου, μηχανης, κλπ, απο κει και περα ακομα και μετρια ποιοτητα καφε να βαλουν κ αν ξερει ο καφετζης, τοτε θα σου βγαλει ενα ωραιο καφεδακι.

στην ελλαδα του φραπε ομως ολοι παιρνουν κατι για να πιουν και να κανουν τσιγαρο, πως να καταλαβεις καφε αμα εχεις χασει τη γευση εξαιτιας του τσιγαρου? ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
χάλια εσπρεσσο πάντως σε σημείο να μην μπορώ να πιω δεν μου έχει τύχει...

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
ο κακος εσπρεσσο σε πειραζει σε στομαχι, νευρα, κλπ κλπ

Ναι, έ; ΠΟΛΥ ενδιαφέρον αυτό... Τελευταία, όσες φορές πήρα εσπρέσο από τα Plaisir, κατέληξα με φριχτούς στομαχόπονους, παλινδρομήσεις, ξινίλες, και δυσκολία να κοιμηθώ. Πράγμα που με ανάγκασε να αγοράσω εσπρέσο από το μάρκετ και να τον χτυπάω με το σέηκερ σαν φραπέ, μετά το οποίο δεν ξαναείχα πρόβλημα!

Αλήθεια, μιας και αναφέρθηκε παραπάνω, ΠΟΥ να βρω μηχανή με 50 ευρώ εκεί γύρω τιμή; Σε ποιο μαγαζί με συσκευές να πάω; Θά 'χει τώρα στις γιορτές καμμιά προσφορά;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
βαλε εναν ιλλυ εσπρεσο κρυο κ διπλα ενα γιακομπς πχ
η μερα με τη νυχτα,,,,κ στο ματι κ στην γευση
με τα γαλατα κ λοιπα μειωνετε η διαφορα ,αλλα παλι ειναι εμφανης

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν μπορω να το πιστεψω, ειδικα οταν εχω πιει χαλια φραπε, χαλια ελληνικο (βραστο), μεχρι και χαλια γαλλικο (καμμενος, για ωρες στην καφετιερα)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ναι, έ; ΠΟΛΥ ενδιαφέρον αυτό... Τελευταία, όσες φορές πήρα εσπρέσο από τα Plaisir, κατέληξα με φριχτούς στομαχόπονους, παλινδρομήσεις, ξινίλες, και δυσκολία να κοιμηθώ. Πράγμα που με ανάγκασε να αγοράσω εσπρέσο από το μάρκετ και να τον χτυπάω με το σέηκερ σαν φραπέ, μετά το οποίο δεν ξαναείχα πρόβλημα!
εμενα με πειραζει ολυ ο γιακομπς,,
γενικα οι κακοι επσρεσο εχουν πολλα χημικα κι εμας τους μπαρμπαδες μας ενοχλουν.. :grin: :grin: :grin:
στα εικοσι πιναμε 5 φραπε την μερα κ ουτε στομαχι ουτε τιποτα,, :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μηπως εννοεις χαλια καπουτσινο?η μηπως βαζεις πολυ ζαχαρησπρεσακι ζεστο σκετο πυ πινω εγω,κανει μπαμ η διαφορα κ πολλα ειναι μαπα,,, :S :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μηπως εννοεις χαλια καπουτσινο?η μηπως βαζεις πολυ ζαχαρησπρεσακι ζεστο σκετο πυ πινω εγω,κανει μπαμ η διαφορα κ πολλα ειναι μαπα,,, :S :S

όχι εσπρεσσο εννοώ και έχω σχεδόν μηδενίσει την ζάχαρη...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Αλήθεια, μιας και αναφέρθηκε παραπάνω, ΠΟΥ να βρω μηχανή με 50 ευρώ εκεί γύρω τιμή; Σε ποιο μαγαζί με συσκευές να πάω; Θά 'χει τώρα στις γιορτές καμμιά προσφορά;
καταλαβαινεις οτι αυτο που αγορασες δεν ειναι εσπρεσσο, αλλα φραπες με αλλη γευση?

σκεψου, ομως, οτι ακομα κ αυτο ειναι καλυτερο απο αυτο που σου δινει το ζαχαροπλαστειο..

ο καλος εσπρεσσο ειναι βαλσαμο, ακομα και για το στομαχι
ο καλος εσπρεσσο ειναι μονο απο κοκκους arabica, που εχουν λιγοτερη καφεινη
συνηθως ομως βαζουν και λιγο robusta, για να κανει καλυτερο καιμακι

η πιο φτηνη, αξιοπρεπης καφετιερα εσπρεσσο που εχω εντοπισει ειναι αυτη

αλλα πρεπει να ασχοληθεις λιγο.. και τι εννοω να ασχοληθεις?
να δοκιμασεις εναν καφε που σου ταιριαζει σε καποια καφετερια, να δεις πως τον φτιαχνει ο καφετζης κ εσυ να προσπαθησεις να κανεις τα ιδια. Αυτο ειναι το πιο απλο που μπορω να σκεφτω.

Αλλιως παρε μια νεσπρεσσο που σου βγαζει καθε φορα ενα καφεδακι ανω του μετριου

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
καταλαβαινεις οτι αυτο που αγορασες δεν ειναι εσπρεσσο, αλλα φραπες με αλλη γευση?

σκεψου, ομως, οτι ακομα κ αυτο ειναι καλυτερο απο αυτο που σου δινει το ζαχαροπλαστειο..

ο καλος εσπρεσσο ειναι βαλσαμο, ακομα και για το στομαχι
ο καλος εσπρεσσο ειναι μονο απο κοκκους arabica, που εχουν λιγοτερη καφεινη
συνηθως ομως βαζουν και λιγο robusta, για να κανει καλυτερο καιμακι

η πιο φτηνη, αξιοπρεπης καφετιερα εσπρεσσο που εχω εντοπισει ειναι αυτη

αλλα πρεπει να ασχοληθεις λιγο.. και τι εννοω να ασχοληθεις?
να δοκιμασεις εναν καφε που σου ταιριαζει σε καποια καφετερια, να δεις πως τον φτιαχνει ο καφετζης κ εσυ να προσπαθησεις να κανεις τα ιδια. Αυτο ειναι το πιο απλο που μπορω να σκεφτω.

Αλλιως παρε μια νεσπρεσσο που σου βγαζει καθε φορα ενα καφεδακι ανω του μετριου

Ευχαριστώ για την απάντηση, μαν! Ναι, ξέρω πάνω κάτω τί είναι ο εσπρέσσο, και είναι ο αγαπημένος μου καφές, ιδιαίτερα κρύος. Χτυπημένος με πάγο, σε κάνει και λιώνεις... Καφενέ είχα το καψιμί στο στρατό, αλλά το μηχάνημα εκεί ήταν με φιλτράκια, μόνο καφές της προκοπής δεν ήταν. Ξέρω πως να φτιάχνω τέτοιο καφέ, και εδώ και καιρό ήθελα μικρή οικιακή μηχανή αξιοπρεπή, γιατί και οι επισκέψεις ζητάνε (ο φραπές δεν έχει την πέραση που είχε, κι ο ελληνικός προτιμάται συνήθως από παπούδια). Τώρα έχω την άνεση να αγοράσω...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για την απάντηση, μαν! Ναι, ξέρω πάνω κάτω τί είναι ο εσπρέσσο, και είναι ο αγαπημένος μου καφές, ιδιαίτερα κρύος. Χτυπημένος με πάγο, σε κάνει και λιώνεις... Καφενέ είχα το καψιμί στο στρατό, αλλά το μηχάνημα εκεί ήταν με φιλτράκια, μόνο καφές της προκοπής δεν ήταν. Ξέρω πως να φτιάχνω τέτοιο καφέ, και εδώ και καιρό ήθελα μικρή οικιακή μηχανή αξιοπρεπή, γιατί και οι επισκέψεις ζητάνε (ο φραπές δεν έχει την πέραση που είχε, κι ο ελληνικός προτιμάται συνήθως από παπούδια). Τώρα έχω την άνεση να αγοράσω...
μονο για εσπρεσο τα σταρμακς εχουν καπια μηχανη στα 70ε με 25ε δωρο καφεδες,,
πολυ καλη προσφορα στα 100ε νομιζω μια μηχανη της ιλλυ με 25ε παλι δωρο εσπρεσο σε καψουλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom