Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
χωρις να παρω το ρισκο σε καποιο ''ανωνυμο΄΄ καφε
μας τα χαλασες εδω,,,,το καλο φαι δεν ειναι σε φαστ φουντ
να το πουμε κι αλλιως ενα εσπρεσο ιλυ ζεστο η φρεντο,,,,ειναι παντα καλυτερο απο του μικελ,,,νομιζω.. ;)
σεβομαι την προσπαθεια των αλυσιδων,,,αλλα,,απο την αλλη,,αλυσιδα ειναι κ το "χημειο" κοφι αιλαντ,,,,πχ,, ;)  :helpplea:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.239
Πόντοι
2.606
δεν καταλαβα πως το εννοουσες,ουτε ομως αυτα ειναι φραγκοδιφραγκα γτ αν αγοραζεις ενα καφε της προκοπης 20 ευρω το κιλο και βαζεις 18-19 γραμ σε καθε καφε και πουλας 1,50 δεν εχεις και πολυ κερδος οπως νομιζει ο κοσμος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρχηγε με τοσο καφε στον καφε θα πιστολιαζει ο ενας τον αλλο στους δρομους μετα απο καμια βδομαδα ,απο τα νευρα...τσιτα ολοι θα κυκλοφοραμε!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μας τα χαλασες εδω,,,,το καλο φαι δεν ειναι σε φαστ φουντ
να το πουμε κι αλλιως ενα εσπρεσο ιλυ ζεστο η φρεντο,,,,ειναι παντα καλυτερο απο του μικελ,,,νομιζω.. ;)
σεβομαι την προσπαθεια των αλυσιδων,,,αλλα,,απο την αλλη,,αλυσιδα ειναι κ το "χημειο" κοφι αιλαντ,,,,πχ,, ;)  :helpplea:
εχω πιει κατι εσπρεσσο... καραβισιους.... πετρελαια.... γιατι το παιδια δεν ξεραν εχω δει να βαζει εσπρεσο στην φραπιερα και να τον δινει!!!!
η εχω δει μηχανες που ειχαν να συντηρηθουνε απο.... ποτε, εκει πεφτει ελεγχος με προγραμμα υποχρεωτικο,
ομως ξερω και μαγαζια που κανουν εκπληκτικο καφε καλυτερο και απο τις αλυσιδες, ομως εκει πληρωνεις 3,50 - 4,00
μικελ 3.50 σαλονι 2 πακετο today 1.00
οποτε εγω σαν αγνωστος σε ξενη περιοχη θα προτιμουσα ο καφες να ειναι τουλαχιστον στην γευση οικιος γιατι αν ειδικα ο πρωτος καφες της ημερας ειναι μαπα
γαμησε τα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εχω πιει κατι εσπρεσσο... καραβισιους.... πετρελαια.... γιατι το παιδια δεν ξεραν εχω δει να βαζει εσπρεσο στην φραπιερα και να τον δινει!!!!
η εχω δει μηχανες που ειχαν να συντηρηθουνε απο.... ποτε, εκει πεφτει ελεγχος με προγραμμα υποχρεωτικο,
ομως ξερω και μαγαζια που κανουν εκπληκτικο καφε καλυτερο και απο τις αλυσιδες, ομως εκει πληρωνεις 3,50 - 4,00
μικελ 3.50 σαλονι 2 πακετο today 1.00
οποτε εγω σαν αγνωστος σε ξενη περιοχη θα προτιμουσα ο καφες να ειναι τουλαχιστον στην γευση οικιος γιατι αν ειδικα ο πρωτος καφες της ημερας ειναι μαπα
γαμησε τα
τυπε που μενεις και πληρωνεις 3,50-4 τον καλο καφε? μηπως μενεις μεσα στον πυργο του αιφελ ή μεσα στην ακροπολη?

εγω πινω καφε attibassi, hausbrant με 1,5 ευρω σε μηχανες αστερια και νερακι αυρα μαζι

τι με νοιαζει εμενα αν η μηχανη ειναι καινουρια και κανει 5 μυρια, υπαρχουν και μηχανες με 1000, ειδικα πιο παλιες που αν εχει γινει καλο σερβις ο καφες τους ειναι απιστευτος.
αντιθετα, σε κατι κοφι αιλαντ εχω πιει τους χειροτερους καφεδες

κριμα, γιατι πηγα κ εγω μολις πρωτοανοιξαν και σε 3 μηνες σου σερβιρανε καφε χειροτερο κ απ' τα εβερεστ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

ωρε μπραβο εξελιξη ο Νεο-Ελληνας στον καφε...τον εχει αναγαγει σε επιστημη...  :S

κ να φαναστειτε οι παπουδες μας πινανε Ελληνικο καφεδακι απο μπρικι μπακιρενιο... ;)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τυπε που μενεις και πληρωνεις 3,50-4 τον καλο καφε? μηπως μενεις μεσα στον πυργο του αιφελ ή μεσα στην ακροπολη?

εγω πινω καφε attibassi, hausbrant με 1,5 ευρω σε μηχανες αστερια και νερακι αυρα μαζι

τι με νοιαζει εμενα αν η μηχανη ειναι καινουρια και κανει 5 μυρια, υπαρχουν και μηχανες με 1000, ειδικα πιο παλιες που αν εχει γινει καλο σερβις ο καφες τους ειναι απιστευτος.
αντιθετα, σε κατι κοφι αιλαντ εχω πιει τους χειροτερους καφεδες

κριμα, γιατι πηγα κ εγω μολις πρωτοανοιξαν και σε 3 μηνες σου σερβιρανε καφε χειροτερο κ απ' τα εβερεστ
αριστοτελους 3,50-4,50 ευοσμο 3-4 καλαμαρια 3,5-4 αμπελοκηποι 3,5-4 πυργο του ΟΤΕ ο πιο ακριβος της χωρας 8!!!!
στις happy hour ολοι ειναι στο 2ευρω

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αριστοτελους 3,50-4,50 ευοσμο 3-4 καλαμαρια 3,5-4 αμπελοκηποι 3,5-4 πυργο του ΟΤΕ ο πιο ακριβος της χωρας 8!!!!
Στα χόντος στην γεωργικής σχολής πόσο έχει?  :grin:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
:sunglasses:

Συνημμένα

• food-station-restaurant.jpg
    food-station-restaurant.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 26

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μονο illy αλλα original

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ο mikelodeon illy έχει και μη μπερδεύεσε επειδή ο illy ήταν απο τους πρώτους εσπρεσσο στην Ελλάδα οτι είναι και ο καλύτερος.  ;)
ο ιλλυ ειναι  ο τοπ εμπορικος καφες,,δεν συζητιετε αυτο,,πες μας εναν πιο καλο,,

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ωρε μπραβο εξελιξη ο Νεο-Ελληνας στον καφε...τον εχει αναγαγει σε επιστημη...  :S

κ να φαναστειτε οι παπουδες μας πινανε Ελληνικο καφεδακι απο μπρικι μπακιρενιο... ;)
τυπε επισης οι παππουδες πηγαιναν και με τα ποδια στο σχολειο 10-20χλμ μακρυα
δε φανταζομαι να εχεις αυτοκινητο ή μηχανακι ε?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ωρε μπραβο εξελιξη ο Νεο-Ελληνας στον καφε...τον εχει αναγαγει σε επιστημη...  :S

και προκοψανε κι αυτοι,,οπως κι εμεις... :grin: :grin: :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εγω παντως σε ρωμη, μιλανο, βενετια, φλωρεντια τον πληρωνα 0,80ευρω
μαλλον ο πυργος του οτε εχει μεγαλυτερη αξια απο το κολοσσαιο και τα καναλια της βενετιας..

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο ιλλυ ειναι  ο τοπ εμπορικος καφες,,δεν συζητιετε αυτο,,πες μας εναν πιο καλο,,
hausbrant που είναι και εμπορικός δεν σου αναφέρω τον costadoro επειδή δύσκολα θα τον βρείς,επίσης και ο vergnano είναι καλός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom