jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
να δοκιμασεις και kudu εσυ που κινεισαι στα βπ ;)πολυ καλος καφες ο attibassi κορυφαιος
να δοκιμασεις και kudu εσυ που κινεισαι στα βπ ;)πολυ καλος καφες ο attibassi κορυφαιος
το φανταζομουνα οτι καποιος θα την πεταγε...τυπε επισης οι παππουδες πηγαιναν και με τα ποδια στο σχολειο 10-20χλμ μακρυα
δε φανταζομαι να εχεις αυτοκινητο ή μηχανακι ε?
μην λετε μαλ,,ιεςεγω παντως σε ρωμη, μιλανο, βενετια, φλωρεντια τον πληρωνα 0,80ευρω
μαλλον ο πυργος του οτε εχει μεγαλυτερη αξια απο το κολοσσαιο και τα καναλια της βενετιας..
δεν εχεις πιει την καλη ποιοτητα κ απο καλη μηχανη, γι' αυτο το λεςχαουζμπραντ ειναι β κλαση ,,μην κουβεντιαζουμε μαλ..ιες
ρε φιλε πλακα μας κανεις?μην λετε μαλ,,ιες
βενετια σερβιρισμενος πχ ημουνα προ μηνος εχει 12ε
μεσα στο μπαρ το ιδιο μαγαζι 2,,καπουτσινο λεω
ρωμη ,καφε γκρεκο ερσι σερβιρισμενος 8ε,,μπαρ 2.20
ενω το μπρικι και ο τουρκικος/αραβικος εσενα σου εκανε παραδοση παππουδων..το φανταζομουνα οτι καποιος θα την πεταγε...
ακυρος συνειρμος.
ειχες κ στο χωριο σου εσπρεσο?ενω το μπρικι και ο τουρκικος/αραβικος εσενα σου εκανε παραδοση παππουδων..
φιλε στο χωριο μου ουτε ρευμα ειχα, ουτε νερο.ειχες κ στο χωριο σου εσπρεσο?
μην το κουραζουμε,,οι μηχανες οι ρυθμισεις ο κοφτης κλπ εχειδεν εχεις πιει την καλη ποιοτητα κ απο καλη μηχανη, γι' αυτο το λες
ελαχιστοι βαζουν τον καλο καφε..
ναιφιλε στο χωριο μου ουτε ρευμα ειχα, ουτε νερο.
μηπως να μην εβαζα και τηλεοραση/τηλεφωνο? να μην εκανα μπανιο?
δηλαδη για σενα ο ιλλυ ειναι ο καλυτερος?μην το κουραζουμε,,οι μηχανες οι ρυθμισεις ο κοφτης κλπ εχει
μεγαλη σημασα βεβαια
αλλα
ο ιλλυ ειναι αλλη κλαση
πλησιαζει ο λαβατζα κι ο μοττα,,ντανεζι μις ροουζ,κ καποιοι αλλοι απο κοντα
χαουζμπραντ μποντι κλπ ειναι αλλη κλαση
ναι,,αν κ σε εσπρεσο ζεστο σοκαλατιζει λιγο,,,,δηλαδη για σενα ο ιλλυ ειναι ο καλυτερος?
αυτον δεν τον ξερω,,τι προελευση ειναι??Για μένα νο1 illy με διαφορά κ μετά ipanema!!!κ μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι!!!
σε κρυο ρε φιλε και νεσκαφε να βαλεις απαιχτος γινεταιναι,,αν κ σε εσπρεσο ζεστο σοκαλατιζει λιγο,,,,
σε κρυο απαιχτος
Ούτε εγώ τον ήξερα μέχρι που τον έφερε ένα σαντουιτσάδικο στη δουλειά κ μου άρεσε αρκετά!!!Νομίζω Βραζιλιάνικος είναι!!!!αυτον δεν τον ξερω,,τι προελευση ειναι??
ο ιλυ εχει φοβερο νοου χαου κι υποδομες παραγωγης κ ποικιλιες
γι αυτο πουλα κ 20% πανω τιμη απο τους ανταγωνιστες κ δεν μασαει παγκοσμια
εγω επιχηρηματικα τον εβριζα,αλλα σαν πελατης ειμαι φανατικος ειδικα ελλαδα με τα κρυα ροφηματα
ρε φιλε πλακα μας κανεις?
εγω εχω παει 3 φορες ιταλια κ αυτες τις τιμες ουτε τις ακουσα πουθενα
λες ο ιταλος να πληρωνει 12 ευρω τον καφε και να πινει 4-5 την ημερα?