Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.405
Πόντοι
786
βαζω και γω το δικο μου σκατο πλαι στου γιγαντα κοσνικ και επαυξανω εχοντας παρει και duphalac..... :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

μονο μπρουνο που εχει και τις πιο μουναρες σερβιτορες
ο μπρουνο και ο μικελ δεν ήταν συνεταιράκια;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και κανουν και μακραν τον καλυτερο καφε της πολης

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
προφανώς αναφέρει τέτοιους όρους αλλά δεν είναι μαλάκας αυτός που συνέταξε το συμφωνητικό ... κάτι θα ήξερε και από νομικά όσο χασοδίκης και να ήταν..

Τώρα αυτό μην το δένεις και κόμπο.

Μπορεί το συμφωνητικό να είχε συνταχθεί για διοικητικά στελέχη και μετά να βαρέθηκε να φτιάξει άλλο για τις υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων. Σου λέει καλό είναι για όλους.

Αλλά είναι τελείως παράλογο αν κάποιος πλύνει ποτήρια στο Mikel για μία εβδομάδα μετά να του απαγορεύει για ένα ολόκληρο χρόνο να πάει να τυλίξει σουβλάκια.

Εγώ έχω όμως μία απορία επί της ουσίας:
Τι δουλειά έχει ο Mikel με το συμφωνητικό;
Μεταξύ του εργαζομένου και του franchisee δεν είναι;
(εξαιρούνται τα ιδιόκτητα).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τώρα αυτό μην το δένεις και κόμπο.

Μπορεί το συμφωνητικό να είχε συνταχθεί για διοικητικά στελέχη και μετά να βαρέθηκε να φτιάξει άλλο για τις υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων. Σου λέει καλό είναι για όλους.

Αλλά είναι τελείως παράλογο αν κάποιος πλύνει ποτήρια στο Mikel για μία εβδομάδα μετά να του απαγορεύει για ένα ολόκληρο χρόνο να πάει να τυλίξει σουβλάκια.

Εγώ έχω όμως μία απορία επί της ουσίας:
Τι δουλειά έχει ο Mikel με το συμφωνητικό;
Μεταξύ του εργαζομένου και του franchisee δεν είναι;
(εξαιρούνται τα ιδιόκτητα).

γενικό για όλους είναι ρε σαύρα.. .σιγά μην το ενεργοποιήσει κανένας για τα γκαρσόνια.. ένας τύπος συμφωνητικού για όλους...

κατά πάσαν πιθανότητα στο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει ο Μικέλ να είναι και αυτό.. πάρε και την σύμβαση για το προσωπικό να μην μπλέκεις με δικηγόρους..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν το ενεργοποιήσει όμως ο τυπάκος θα τρέχει και δεν θα φτάνει...

αλήθεια πως και κανένας δεν πήγε την σύμβαση στην επιθεώρηση εργασίας ?? κανενας δυσαρεστημένος, απολυμένος ρε παιδάκι μου ??

ή μήπως την πήγε και του είπανε βγάλε τον σκασμό ισχύει ??

αλλιώς θα είχε κινηθεί μια χαρά η επιθεώρηση εργασίας ...
η επιθεωρηση εργασιας εχει ρολο διαιτητη στις συμβασεις που υπογραφεις εσυ και ο εργοδοτης;
εχει λογο αμα σε αναγκαζει να κανεις υπερωριες χωρις να πληρωνεσαι,αμα δεν σου δινει τα ρεπο σου κλπ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
η επιθεωρηση εργασιας εχει ρολο διαιτητη στις συμβασεις που υπογραφεις εσυ και ο εργοδοτης;
εχει λογο αμα σε αναγκαζει να κανεις υπερωριες χωρις να πληρωνεσαι,αμα δεν σου δινει τα ρεπο σου κλπ

Συγκεκριμενα η επιθεωρηση εργασιας σε αυτη την χωρα ειναι για τα πανηγύρια  :2funny: :2funny: 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
από αφορισμούς και διαπιστώσεις εκ του μακρόθεν είσαστε όλοι μπρούκληδες... ρωτάω πήγε κανένας ??και αν όχι γιατί ?? δεν μπορεί όλο και κάποιος δυσαρεστημένος θα υπάρχει κάποιος απολυμένος ρε παιδάκι μου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
από αφορισμούς και διαπιστώσεις εκ του μακρόθεν είσαστε όλοι μπρούκληδες... ρωτάω πήγε κανένας ??και αν όχι γιατί ?? δεν μπορεί όλο και κάποιος δυσαρεστημένος θα υπάρχει κάποιος απολυμένος ρε παιδάκι μου...
δεν υπαρχει κανενας απολυμενος ρε μαν....τι θες τωρα;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν η επιθεωρηση εργασιας στην Ελλαδα σημερα τασοταν 100% με τα δικαια του εργαζομενου θα ειχαν κλεισει και οι λιγες μικρομεσαιες επιχειρησεις που εχουν μεινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom