You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το success story του καφέ Mikel..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν σου κάνει η τεχνογνωσία, δεν σου κάνουν οι προμηθευτές γιατί ξέρεις την αγορά, δεν σου κάνει πως γίνεται το ψήσιμο του καφέ δεν σου κάνει ο τζίρος δεν σου κάνουν οι αποδείξεις...
αει παίξε παραπέρα..
αυτοί είναι οι όροι που βάζει για να δουλέψεις.. αν θέλεις.. αν δεν θέλεις στην παρακάτω πόρτα..
στο κάτω κάτω της γραφής δεν ζήτησε ουτε να του γαμίσει την γυναίκα ούτε την αδελφή... όρους εργασιακούς έθεσε.. όποιος γουστάρει πάει και δουλευει... οποιος δεν γουστάρει πάει αλλού...
όταν το υπέγραφε δεν το διάβασε ??
είσαι πνεύμα αντιλογίας...
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μονο σε οτι εχει να κανει με υποστηριξη δικαιωματων του εργαζομενου, μειοψηφιας, κλπ, τον ξερετε τωρα. Δεν ειναι πνευμα αντιλογιας γενικα...είσαι πνεύμα αντιλογίας...
vasospele777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
βαριεμαι να διαβασω 10 πισω σελιδες με ανοητους τσακωμους
απλα θα πω αυτο που ξερω,οποιος παρει το φρανσαιζ της εταιρειας ειναι τελειωμενος
τα φρανσαιζ φη ειναι 7,5% ειναι του τζιρου,δηλ τα μισα η και ολα τα κερδη στην ουσια,,,,
κ με τ αλλα μισα η με το τιποτα πρεπει να καλυψεις πρωτα 300χιλ μεχρι να βαλεις το πρωτο ευρω στην τσεπη σου
φεξε μου κ φλυστρησα φαση δηλ...
απλα θα πω αυτο που ξερω,οποιος παρει το φρανσαιζ της εταιρειας ειναι τελειωμενος
τα φρανσαιζ φη ειναι 7,5% ειναι του τζιρου,δηλ τα μισα η και ολα τα κερδη στην ουσια,,,,
κ με τ αλλα μισα η με το τιποτα πρεπει να καλυψεις πρωτα 300χιλ μεχρι να βαλεις το πρωτο ευρω στην τσεπη σου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Τη φώτο γιατί την έβγαλες απ' την παράθεση, αναστατώθηκες;
αφου μιλαω με σενα τον γιγαντα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
βαριεμαι να διαβασω 10 πισω σελιδες με ανοητους τσακωμους
τα φρανσαιζ φη ειναι 7,5% ει του τζιρου,δηλ τα μισα η και ολα τα κερδη στην ουσια,,,,
με ποσο μεικτο κερδος δουλευουν αυτοι ρε τυπε ?
vasospele777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με λιγοτερο απο τους αλλους γιατι ολα τ αγοραζουν απο την μαμαμ εταιρεια..ισως 15 % αν εχουν λιγη δουλεια η 20% αν εχουν πολυ,,με ποσο μεικτο κερδος δουλευουν αυτοι ρε τυπε ?
για ξεπλυμα ενδυκνειται μονο...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
με λιγοτερο απο τους αλλους γιατι ολα τ αγοραζουν απο την μαμαμ εταιρεια..ισως 15 % αν εχουν λιγη δουλεια η 20% αν εχουν πολυ,,
για ξεπλυμα ενδυκνειται μονο...
ειχα ακουσει οτι ειναι παραπανω , δεν σε αμφισβητω γιατι δεν γνωριζω , ενας γνωστος ηθελε να ανοιξει 3 μαζεμενα και του ειχαν πει οχι , αν δεν μου ελεγε παπατζες μου ειχε μιλησει για κατι κοντα στο 30% μεικτο ..
αφου μιλαω με σενα τον γιγαντα
Τύπε, έξω θα έκανες παρέα με τον Λιοντάρη;
Να πηγαίνατε μαζί για καφέ στην Al buon, για φαγητό στο Καστελόριζο και για ποτό στο galaxy του Χίλτον;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τύπε, έξω θα έκανες παρέα με τον Λιοντάρη;
Να πηγαίνατε μαζί για καφέ στην Al buon, για φαγητό στο Καστελόριζο και για ποτό στο galaxy του Χίλτον;
Σου φαίνομαι για shemale; πώς να κάνει παρέα μαζί μου;
vasospele777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι ετσι λενε ,αλλα υπολιγιζουν οτι θα πουλας πχ στον βολο 3000 καφεδες την μεραειχα ακουσει οτι ειναι παραπανω , δεν σε αμφισβητω γιατι δεν γνωριζω , ενας γνωστος ηθελε να ανοιξει 3 μαζεμενα και του ειχαν πει οχι , αν δεν μου ελεγε παπατζες μου ειχε μιλησει για κατι κοντα στο 30% μεικτο ..
εαν γινετε αυτο συνεχεια φτανει το 30,εαν δεν γινετε κ πουλας 1000 πας στο 15,λογω εξωφρενικων παγειων
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Με τα sturbacks τι παιζει? Ειναι καποια σε αρκετες περιοχες που μαζευουν καθε μερα λαο.ναι ετσι λενε ,αλλα υπολιγιζουν οτι θα πουλας πχ στον βολο 3000 καφεδες την μερα
εαν γινετε αυτο συνεχεια φτανει το 30,εαν δεν γινετε κ πουλας 1000 πας στο 15,λογω εξωφρενικων παγειων
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο καφές του είναι της πλάκας... Κόκκοι,συνταγές,μπαρίστες,εκπαίδευση και τα αρχίδια μας κουνιούνται
Να κλέψεις αυτή τη μαλακία να την κάνεις τι??? Μου φαίνεται το κάνει για να δημιουργεί θόρυβο και διαφήμιση παρά για την ουσία που δεν υφίσταται.
Γουστάρω τον καφετζή και το γκαρσονάκι της γειτονιάς μου που λέμε και μία καλημέρα και μας σκάει και ένα χαμόγελο
Να κλέψεις αυτή τη μαλακία να την κάνεις τι??? Μου φαίνεται το κάνει για να δημιουργεί θόρυβο και διαφήμιση παρά για την ουσία που δεν υφίσταται.
Γουστάρω τον καφετζή και το γκαρσονάκι της γειτονιάς μου που λέμε και μία καλημέρα και μας σκάει και ένα χαμόγελο
Ο καφές του είναι της πλάκας... Κόκκοι,συνταγές,μπαρίστες,εκπαίδευση και τα αρχίδια μας κουνιούνται
ναι ρε τυπε αλλα του πεις θελω φρεντοτσινο με παπαγια και εξτρα γουιπ παιζει να σου σκασει και καμια κλωτσια το γκαρσονι της γειτονιας σου
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Να βάζεις και ένα όριο σε αυτό το "ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ". Αυτό που θα πω το διαχωρίζω από τα "μικελ" αλλά με τη λογική σου μπορεί να φτάσουμε στο σημείο να θεωρούμε ευεργέτη τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών που δίνει δουλειά σε τόσα βαποράκια-πρεζάκια. Θα πεις και σ'αυτη τη περίπτωση "ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ";Εγω προφανως δεν μιλησα για τετειους ανεργους. Τωρα ομως πιο ειναι το ποιντ σου? Οτι υπαρχουν βολεμενοι λαμογια και ευνοημενοι? Αυτο ειναι δεδωμενο.Παντα στην ιστορια του ανθρωπου υπηρχαν και θα υπαρχουν τετεια ατομα. Τι να κανουμε τωρα ομως ολοι εμεις που πρεπει να δουλεψουμε για να ζησουμε? Στην τελικη οποιος εχει τα μεσα και τα @@ να φτασει στη θεση των ατομων που ανεφερες απλα το κανει. Μην κανεις το λαθος του μεσου ασχετου Ελληνα να νομιζεις οτι ολοι αυτοι οι διευθηντες και οι μεγαλοκαρεκλαδες ειναι αχρηστοι.Κανεις δεν φτανει τοσο ψηλα οντας ηλιθιος και αχρηστος.Λαμογια ναι.Αχρηστοι οχι.Μονο στην πολιτικη μπορεις να εξελιχθεις οτανς ανικανος.Αλλα αν το σκευτεις καλα αναλογικα ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ειναι λαμογια ο καθενας στον βαθμο που τον περνει.Απλως ο ενας βγαζει εκατομοιρια παιζντας με επιτοκια και ο αλλος βγαζει 100ρικα με το να μη σου κοβει αποδειξη.Και οι 2 λαγομια ειναι.Ομως ο φτωχος λαος εχει αχτι τον μεγαλοκαρεκλα επειδη τον φθονει για την ζωη που κανει.
Μαγκιά έχει εκεινος που θα καταφέρει να τα πιάσει τα φράγκα απολύτως νόμιμα και φορολογημένα όχι από λαμογιές. Ξαναλέω ότι απαντώ μόνο στη λογική σου, δεν λέω ότι τα μικελ ειναι λαμογιά.
Επίσης μη θεωρείς ότι η επιτυχία σε τέτοιους κλάδους λύνει το πρόβλημα της ανεργίας. Δεν ειναι παραγωγικοι τομεις αλλά απλά ανακυκλωνουν την αγορά. Μπορεί να ανοιξαν τοσα πολλά μικελ αλλά επισης έχουν κλεισει και πολλά φλοκαφέ. Δεν λέω να μην ανοιξει κατάστημα μικελ για να μην κλεισει ένα αντίστοιχο φλοκαφέ, όποιος ειναι καλύτερος ας μείνει ανοιχτός, το ότι δεν προστίθονται θέσεις εργασίας χάρη στα μικελ ή όποιο άλλο μικελ δημιουργηθεί εννοώ. Το καταναλωτικό κοινό πάνω κάτω ειναι το ίδιο που απλά θα μετακομίσει.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δηλαδή θα θεωρούσες επισης "λογικό" τον πιτσιρικά που πάει δίπλα σε ένα μάστορα π.χ. υδραυλικό που δεν ξέρει τι ειναι γαλλικό τι γερμανικό κλειδί, να μείνει αιώνιος χαμάλης του ή να ένα χρόνο άνεργος και μετά να κάνει δική του δουλειά ; :oδεν σου κάνει η τεχνογνωσία, δεν σου κάνουν οι προμηθευτές γιατί ξέρεις την αγορά, δεν σου κάνει πως γίνεται το ψήσιμο του καφέ δεν σου κάνει ο τζίρος δεν σου κάνουν οι αποδείξεις...
αει παίξε παραπέρα..
αυτοί είναι οι όροι που βάζει για να δουλέψεις.. αν θέλεις.. αν δεν θέλεις στην παρακάτω πόρτα..
στο κάτω κάτω της γραφής δεν ζήτησε ουτε να του γαμίσει την γυναίκα ούτε την αδελφή... όρους εργασιακούς έθεσε.. όποιος γουστάρει πάει και δουλευει... οποιος δεν γουστάρει πάει αλλού...
όταν το υπέγραφε δεν το διάβασε ??
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Σου φαίνομαι για shemale; πώς να κάνει παρέα μαζί μου;
για shemale δεν ξερω , αλλα για μαλακας μια χαρα φαινεσαι
coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αν το ενεργοποιήσει όμως ο τυπάκος θα τρέχει και δεν θα φτάνει...
αλήθεια πως και κανένας δεν πήγε την σύμβαση στην επιθεώρηση εργασίας ?? κανενας δυσαρεστημένος, απολυμένος ρε παιδάκι μου ??
ή μήπως την πήγε και του είπανε βγάλε τον σκασμό ισχύει ??
αλλιώς θα είχε κινηθεί μια χαρά η επιθεώρηση εργασίας ...
Σε κάποιες περιπτώσεις το έγγραφο δεν βγαίνει από το χώρο της επιχείρησης.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.473
- Πόντοι
- 2.356
Σε κάποιες περιπτώσεις το έγγραφο δεν βγαίνει από το χώρο της επιχείρησης.
Η αλήθεια είναι ότι έχουν κατατρομοκρατήσει τον κόσμο. Οι περισσότεροι πλέον δεν λειτουργούν ως σύνολο αλλά εντελώς ως μονάδες. "Σώζων εαυτόν σωθήτω". Κανείς δεν θα μπει στη διαδικασία να καταγγείλει ή να πει κάτι. Όσοι το κάνουν βρίσκονται εκ του ασφαλούς πάντα. Δεν τους ψέγω, απλώς το αναφέρω. Αν κανείς είναι άνεργος και έχει ανάγκη για χρήματα προκειμένου να έχει αξιοπρέπεια και να μπορεί να ζήσει, αναγκαστικά θα τον πατήσουν. Πολύ κρίμα. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι αυτό κάνουμε. Αυτός που θα πατήσει μπορεί να λέγεται όπως θέλει. Σήμερα είναι ο Φούφουτος αύριο θα είναι ο Μούφουτος.