τους αλβανους σαν και εσενα που εχουν αποψη
πες μου οτι πας σε μικελ να σκισω τα λουι βουιτον λοφερς του ματζεστικ
τους αλβανους σαν και εσενα που εχουν αποψη
σίγουρα δεν είναι παράνομο,
μπορεί να κριθεί όμως καταχρηστικό,
εάν είναι υπερβολική η ποινική ρήτρα ή το χρονικό διάστημα που καταλαμβάνει ή αν αφορά εργασία τρίτων προσώπων,
παρεμπιπτόντως ο Κυριακάκης από σερβιτόρος ξεκίνησε,
άρα ξέρει από κλέψιμο (ταμείο)του κλέψαντος (από μη έκδοση αλπ)
πες μου οτι πας σε μικελ να σκισω τα λουι βουιτον λοφερς του ματζεστικ
μπορει να κανει βιοτεχνια ομως...ξεκίνα λοιπόν εσύ να κάνεις κάποια παραγωγική δουλειά ... να πουλάς πχ γυναικεία ενδύματα
ας προσφύγουν στα δικαστήρια...
και βέβαια ξέρει δεν είναι μαλάκας ο άνθρωπος..
μπορει να κανει βιοτεχνια ομως...
φυσικα...οποιος ειναι απλος σερβιτορος στο μικελ μπορει να δουλεψει οπουδηποτε και οποτεδηποτε θελει...Ολα για εκφοβισμο ειναι.
Ας πανε χωρις φοβο να δουλεψουν σε επισιτιστικη επιχειρηση ξανα και κανεις δεν προκειται να ασχοληθει και να το ψαξει και τα παραδειγματα ειναι πολλα.
μην χολοσκας.δουλευω.αντε να τον δώ...
φυσικα...οποιος ειναι απλος σερβιτορος στο μικελ μπορει να δουλεψει οπουδηποτε και οποτεδηποτε θελει...
μην χολοσκας.δουλευω.
φυσικα...οποιος ειναι απλος σερβιτορος στο μικελ μπορει να δουλεψει οπουδηποτε και οποτεδηποτε θελει...
αμα εισαι μπαριστας;φυσικα...οποιος ειναι απλος σερβιτορος στο μικελ μπορει να δουλεψει οπουδηποτε και οποτεδηποτε θελει...
τραβα τα αρχιδια σου και αλλο...ποιον δουλεύεις ??
αν δεν θελει να ταλαιπωρηθει δικαστικα ειναι αλλο θεμα...καλά... ας έχει υπογράψει σύμβαση που να το απαγορεύει και να τον δώ... και όταν τον τρέχει ο φραντσαιζας στα δικαστήρια θα κλάνει μέντες και θα παρακαλάει..
καλά... ας έχει υπογράψει σύμβαση που να το απαγορεύει και να τον δώ... και όταν τον τρέχει ο φραντσαιζας στα δικαστήρια θα κλάνει μέντες και θα παρακαλάει..
βαζω και γω το δικο μου σκατο πλαι στου γιγαντα κοσνικ και επαυξανω εχοντας παρει και duphalac.....χέζω μικέλ και τα κωλομάγαζά του που πουλάνε το απόλυτο τίποτα χέζω όσους τα επισκέπτονται επειδή είναι μόδα και χέζω την πρόβεια νοοτροπία τους χέζω όσους αποδίδουν τα εύσημα στον μικέλ για την επιτυχία του να πουλάει αέρα σε καιροσκόπους μικροεπιχειρηματίες τους τελευταίους τους ξαναχέζω γιατί αποθεώνουν τον μικέλ λες και άνοιξε αυτοκινητοβιομηχανία στην χώρα ενώ πρόκειται για απλές σκατένιες ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
βαζω και γω το δικο μου σκατο πλαι στου γιγαντα κοσνικ και επαυξανω εχοντας παρει και duphalac.....
μονο μπρουνο που εχει και τις πιο μουναρες σερβιτορες
οχι τυπε.....αλλονμαν τον μπρούνο που έκαψαν τις προάλλες λες ή άλλον