stud studiator
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για διαβάστε...υπάρχουν και τέτοια strip clubs!!!
p.s. θωπεύσεις = χουφτώματα
Πού γινονται αυτα???Για διαβάστε...υπάρχουν και τέτοια strip clubs!!!
Σοδομα και Γόμορα!!φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ!!!!!Κοίτα να δείς πόσα συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο και δεν τα ξέρουμε... :o
Ισως γιατι να δουλεψεις σε τετοια μαγαζι θελεις βιβλιαριο υγειας-αδεια εργασιας και ασφαλεια...Πιστευεις οτι το προσωπικο τα ειχε ολα αυτα??Ο μπάτσος πάντως δέχτηκε για επαγγελματικούς λόγους.
Το προσωπικό γιατί την πλήρωσε πάντως ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
μερικές κοπέλες δε θα είχαν άδεια παραμονής, τα γκαρσόνια δε θα είχαν βιβλιάριο, και φυσικά ο υπεύθυνος.Κανένας από τους 11 δεν είχε?
Έτσι όπως το θέτει τους συνέλαβαν για το specialaki...
Θελουν τα γκαρσονια βιβλιαριο υγειας??μερικές κοπέλες δε θα είχαν άδεια παραμονής, τα γκαρσόνια δε θα είχαν βιβλιάριο, και φυσικά ο υπεύθυνος.
Εχω τυχει σε σκηνικο σαν πελατης και μονο που δεν με πηραν και εμενα μαζι οι μπατσοι...μερικές κοπέλες δε θα είχαν άδεια παραμονής, τα γκαρσόνια δε θα είχαν βιβλιάριο, και φυσικά ο υπεύθυνος.
στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,αν δεν κάνω λάθος.αλλά έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι σερβιτόροι εργάζονται παράνομα(δεν τους κολλάνε ένσημα).Θελουν τα γκαρσονια βιβλιαριο υγειας??
γιατι απο την στιγμη που η κατηγορια ειναι για πορνεια αυτοι ''συμμετεχουν'' στην διευκολυνση παροχης αυτων των υπηρεσιων....απο την στιγμη που βοηθουν στη λειτουργια του μαγαζιου...Ο μπάτσος πάντως δέχτηκε για επαγγελματικούς λόγους.
Το προσωπικό γιατί την πλήρωσε πάντως ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
εχει δικιο...μεροκαματο του τρομου ειναι...βεβαια ολοι ξερουνε τα ρισκα του να δουλευεις εκει...Αντί λοιπόν να συλλάβουν το αφεντικό που σίγουρα δεν ήταν στο μαγαζί που εκμεταλλεύεται το προσωπικό του μαγαζιού με νυχτοκάματο του τρόμου και χωρίς τα αυτονόητα….
Μαζέψανε το προσωπικό και τις κορασίδες που είναι
σε διατεταγμένη υπηρεσία (εντολές από το αφεντικό για το είδος και το εύρος των υπηρεσιών)γιατί έπαιξε ένα πούτσο.
Τους καριόλιδες τους μπάτσους και τα αφεντικά τους πολιτικούς που παίζουν τον πούτσο τους σε βάρος μας πότε θα τους μαζέψουν?
Ποτέ εκτός αν αποφασίσουμε να τους πνίξουμε στα φλόκια τους καριόλιδες
Άντε γιατί τα έχω πάρει με την υποκρισία
ακριβώς. και η μη κατοχή βιβλιαρίου υγείας ανανεωμένου είναι αδικημα αυτόφωρογια να εργαστείς ακόμα και σε ένα απλό καφέ πρέπει να έχεις βιβλιάριο και να έχεις κάνει ορισμένες εξετάσεις.
ακριβώς. και η μη κατοχή βιβλιαρίου υγείας ανανεωμένου είναι αδικημα αυτόφωρο