Νέα

Tο site φθίνει; (έχοντας περάσει τα 1 εκ post όμως!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pixis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους παρακατω Μods ειναι ο πιο αντιπαθης και πρεπει να φυγει;

• chevalier fidel

Ψήφοι: 17 25,0%
  • solitonios

Ψήφοι: 5 7,4%
  • sonyp 900

Ψήφοι: 6 8,8%
  • tipos

Ψήφοι: 8 11,8%
  • andreoug

Ψήφοι: 9 13,2%
  • stavros51

Ψήφοι: 7 10,3%
  • duracell

Ψήφοι: 7 10,3%
  • pitsilistis

Ψήφοι: 11 16,2%
  • zero tolerance

Ψήφοι: 11 16,2%
  • Κανένας, την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν...

Ψήφοι: 17 25,0%
  • Ολοι, για να γίνει κυριολεκτικά το forum μπουρδέλο!

Ψήφοι: 22 32,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπα........αλλοι ειναι οι λογοι δημιουργιας και του φορουμ και των αναλογων θρεντ αλλα δεν ειναι επι της παρουσης.........αλλωστε ειναι γνωστο οτι ολα τα αγορακια και ολα τα κοριτσακια κλαιγονται γιατι "μα που πηγαν ολοι οι αντρες" και "μα που πηγαν ολα τα θηλυκα".....σε ολη αυτη τη μιρλα εχω νομιζω καθε δικαιωμα να απανταω οσο πιο χιουμοριστικα και αναλαφρα μπορω γιατι δεν την λαμβανω και πολυ σοβαρα υποψην μου......για μενα το συγκεκριμενο φορουμ δεν εχει και μεγαλες διαφορες απο τον "αιωνιο" αντιπαλο κοσμοφορουμ.....ασε που εχουν αρχισει να συζητανε και τα ιδια θεματα τελευταιως (βλ. αποτριχωσεις )

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μπα........αλλοι ειναι οι λογοι δημιουργιας και του φορουμ και των αναλογων θρεντ αλλα δεν ειναι επι της παρουσης.........αλλωστε ειναι γνωστο οτι ολα τα αγορακια και ολα τα κοριτσακια κλαιγονται γιατι "μα που πηγαν ολοι οι αντρες" και "μα που πηγαν ολα τα θηλυκα".....σε ολη αυτη τη μιρλα εχω νομιζω καθε δικαιωμα να απανταω οσο πιο χιουμοριστικα και αναλαφρα μπορω γιατι δεν την λαμβανω και πολυ σοβαρα υποψην μου......[size=10pt]για μενα το συγκεκριμενο φορουμ δεν εχει και μεγαλες διαφορες απο τον "αιωνιο" αντιπαλο κοσμοφορουμ.....ασε που εχουν αρχισει να συζητανε και τα ιδια θεματα τελευταιως (βλ. αποτριχωσεις )[/size]

αγαπητη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: μουνιτσα, πες μου μονο οτι ΔΕΝ μας κανεις πλακα.....!!!!!!!!
ή πες μας οτι εγραψες αυτο το ποστ εκ παραδρομης......!!!!!!!!  :P :P :P :P
πώς ειναι δυνατον το bourdela.com να εχει την οιαδηποτε σχεση με το κοσμοφορουμ ?????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εδω συχναζουν παληκαρια (μην κρινετε εξ ιδιων τα κοριτσια) που στο μηνα ή στο διμηνο πηδανε ισα με 50 φορες, για παραδειγμα, κι αυτες τις φορες, πηδανε διαφορετικο μουνι..
ενω στο κοσμοτέτοιο συχναζουν κοπελες που ''τον εχουν δει'' 50 φορες, ολες κι ολες στη ζωη τους.... (και βεβαια εννοειται πως κι εδω τετοιες συχναζουν και αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα τους, η αγαμία) για διαφορους συμπλεγματικους λογους που δεν ειναι της παρουσης !!!!!!!!!!!!  ;) ;)
και εν τελει, γιατι δεν μπαινεις στο κοσμοτέτοιο και μπαινεις στο bourdela.com ???????? αφου ΔΕΝ εχει και μεγαλες διαφορες......!!!!!!!!!! (η μονη διαφορα ειναι τα παπαρια και τα μουνια)  :P :P :P :P
πως την πατησες και ολισθησες ετσι τεκνον μου ?????????????????  :o :o :o :o

ευλόγησον..

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ήρεμααα! Δεν χρειάζεται να ξεφωνιζόμαστε μεταξύ μας. ʼλλωστε όλοι εδώ ήμαστε για το χαβαλέ του πράγματος. Νά λέμε και καμιά μαλ... για να περνάει η ώρα που λέει και το γνωστό ανέκδοτο, αλλά και για να πέρνουμε πληροφορίες για να μην κλαίμε τα λεφτά μας, που τα βγάζουμε και δύσκολα. Τώρα όσο αφορά τα αστέρια, αν και δε με συμφέρει, αφου είμαι από τους νέους του site, πρέπει να υπάρχουν. Ο λόγος είναι απλός. Για να αποφύγουμε τους "αλεξιπτωτιστές", οι οποίοι μπαίνουν, ζητούν και παίρνουν πληροφορίες για τη συγκέντρωση των οποίων κάποιοι ξόδεψαν χρόνο και χρήμα και μετά "μην τον είδατε". Δεν δίνουν με τη σειρά τους νέες πληροφορίες από τις εμπειρίες που απόκτησαν εν τω μεταξύ για να υπάρχει διαρκής ανατροφοδότηση και ροή πληροφοριών. ʼλλωστε σήμερα το πιο ακριβό και πολύτιμο αγαθό είναι η σωστή και έγκυρη πληροφορία. Γιατί από πλήθος πληροφοριών έχουμε. Ποιότητα και εγκυρότητα είναι το ζητούμενο. Αυτά.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
καποιος στραβοκοιμηθηκε.. στραβοξυπνησε.. στραβο-κατι τελος παντων

αντε καλα ισιωματα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε, αφήστε το site, φθίνει-ξεφθίνει, και πιάστε τις συλλογές, "θεϊκοί πάτοι" κλπ... :dancing:

Επισκέπτης
καλα δεν παιζεστε.... εδω που παραπονιομαστε οτι το σαιτ φθινει εδω κανετε 2 σελιδες κουβεντουλα.... ρε παιδια γιατι δεν τα λετε στο τσατ.... και τελος βλεπουμε τον φλες, ατομο με 14 μηνυματα ανα μερα που κατα κυριο λογο μιλανε για αλλα πραγματα απο την θεματολογια του σαιτ να μας παρακινει να βγαλουμε "υλικο στο σαιτ" φιλε υπαρχουν απειρα σαιτ με αυτο το περιεγχομενο και εγω μπαινω εκει, δεν ειναι αναγκη να ζητας απο εδω...... μετα η κυρια μουνιτσα 9 μηνυματα ανα ημερα ΟΛΑ ασχετα με αγοραιο ερωτα... να λεει στον ravenm πως δεν θα την γαμησει... 1ον εσενα σου καθεται ο raven?? 2ον τι σχεση εχει με το θρετ???? εχτες πιστευω η μπαιτ (νομιζω) καταλαβε την εξηγηση που της εδωσα οτι το σαιτ ειναι εργαλειο για μερικους και ειπε πως τα δικα μας θρετ δεν τα γαμαει,, γιατι δεν καταλαβενεται ολοι αυτο......

Δεν καταλαβαινω τη λογικη το να ξεχωριζουν οι νεοι απο τους παλιους σε ενα site.
Οπως και τη λογικη της προσφορας σε ενα site.
Εφοσον ολοι ειναι ανωνυμοι και εχουν τα ιδια δικαιωματα προς τι η ταση της κατηγοριοποιησης?
Επισης το να πεις καποιες εμπειριες σου στο χωρο αυτο χωρις να σε υποχρεωνει κανεις κιολας δε θεωρειται προσφορα.
Ο καθενας μπορει καθε μερα να γυρνοβολαει στα μπουρδελα και να γραφει γιαυτα αυτο τι παει να πει?
Οτι χαιρει εκτιμησης σεβασμου λογω προσφορας στο site?
Mαλλον καμμενος ειναι που δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα ειναι για μενα.
Ενα απλο site ειναι παιδια,καποιοι δε το καταλαβαινουν δυστυχως..
Καποιοι παιρνουν πολυ σοβαρα τα ανωνυμα nick που βλεπουν και το ψευτικο περιβαλλον στο ιντερνετ.
Ολα ειναι για το χαβαλε και μονο μη τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις.
φιλε ναι ειμαστε μαλακες που γυρναμε ολη μερα στα μπουρδελα και για εμας σε αυτο το φορουμ οποιος χασομερης γυρναει φυλης και μαζευει info ειναι πολυτιμος.... και ειναι σεβαστος γιατι αυτο ειναι το σαιτ λεγετε bourdela.com ...... οκ?????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε Achro να σου πω μια γιατι αρχισα να φορτωνω τωρα? εσενα σε βαλαμε δερβεναγα μηπως? ασχολεισου εσυ με τα θεματα που ειναι για μπουρδελα και ξεφορτωσου μας στην τελικη.....δεν γραφω σε κανενα θρεντ που να αφορα πουτανες...εφοσον εσενα αυτο σε ενδιαφερει στο φορουμ ασχολεισου με αυτο και ασε τα φθινει και δε φθινει.....απο τη μια κλαιγεσαι και εχεις φιλοσοφικες ανησυχιες για το αν αξιζουν τα λεφτα που δινεις στα μπουρδελα και απο την αλλη κανεις και υποδειξεις επειδη γραφουμε και καμια μλκια να περναει η ωρα.......οταν ο ρεηβεν γραφει δις για την ωρα που θα παντρευτω και θα με γαμησει νομιζω οτι εχω ΚΑΘΕ δικαιωμα να απαντησω οπως θελω και να κανω οσο χαβαλε νομιζω βρισκεις??οσο σχεση εχει η δικια του απαντηση εχει με το θρεντ αλλο τοσο εχει και η δικια μου....δεν βγαζω τα θρεντ μονη μου εκτος πορειας ουτε συζηταω μονη  μου στον αερα......εχω συνεργους τους οποιους μαλλον παραβλεπεις....και στην τελικη δεν ειναι η δουλεια σου να ασχολεισαι με αυτο το θεμα γιατι σε θρεντ με πουτανες δεν γραφω παρα μονο σε ασχετα τα οποια οπως δηλωνεις δεν σε ενδιαφερουν.......

ΟΤΑΝ ανοιξω κανα θρεντ για το πως να κανετε πεντικιουρ και γαλλικο μανικιουρ ελα να μου την πεις......μεχρι τοτε δουλεια σου.....

ζορζ να μπω  στον κοπο να σου απαντησω? νομιζω οτι ειναι ευνοητο πως αναμεσα σε παπαρια και μουνια επιλεγω τα πρωτα για ποικιλους λογους καταρχας.......θεμα ταιριασματος ειναι οσο να το πεις.....με τους αντρες ανεκαθεν τα πηγαινα καλυτερα.......τωρα εσυ παλευεις να με πεισεις οτι δεν εχει σχεση με το κοσμοφορουμ επειδη εδω μεσα καποιοι μπορει να πηδανε 50 φορες το μηνα επι πληρωμη???? στις αντιστοιχες γκομενες του κοσμοφορουμ αν δινοταν αυτη η επιλογη πιστεψε με ακριβως το ιδιο θα κανανε οποτε μιλας με μη πραγματικα δεδομενα.....δεν υπαρχει μπουρδελο για γυναικες (και κοινωνικα απενεχοποιημενο) οποτε μιλαμε για ανισους ορους.....αν κρινω βεβαια απο τη θεματολογια του κοσμοφορουμ μαλλον δεν ειναι αγαμητες γιατι ολο σεξουαλικες αποριες εχουν.....πως το γλυφουν πως το πιανουν πως το κουνανε πως το βαζουν.....κατα ταλλα η θεματολογια απο δω δε διαφερει.....τι κανουμε οταν τελειωσουμε να πηδαμε, αργω να τελειωσω, ποσο τον εχετε.....και απο κει τα κοριτσακια εχουν κοινα θεματα συζητησης....ποσο παει το μπραζιλιαν ποσο παει το λεηζερ....τα ιδια και απο εδω πως να τον κουρεψουμε, οχι ειστε αδερφες, οχι δεν ειμαστε.....οι φιλοσοφικες ανησυχιες επισης πανε και ερχονται....οι μλκες οι αντρες οι καριολες οι γυναικες.....δυστυχως απο κει δεν εχουν και ρωσους οι σερβους για να ασχοληθουν αλλα και οι μαυροι καλα κανουν τη δουλεια τους.....θες να σου πω και αλλα? το μονο που δε νομιζω να υπαρχει απο κει ειναι το που υπηρετησατε.....

και εσυ προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν ειναι αντρικο κοσμοφορουμ?????????????????? (δεν το βρισκω κακο....απλα αστεια ολη αυτην την κοντρα....)

την ευλογια σας πατερ....

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρε Achro να σου πω μια γιατι αρχισα να φορτωνω τωρα? εσενα σε βαλαμε δερβεναγα μηπως? ασχολεισου εσυ με τα θεματα που ειναι για μπουρδελα και ξεφορτωσου μας στην τελικη.....δεν γραφω σε κανενα θρεντ που να αφορα πουτανες...εφοσον εσενα αυτο σε ενδιαφερει στο φορουμ ασχολεισου με αυτο και ασε τα φθινει και δε φθινει.....απο τη μια κλαιγεσαι και εχεις φιλοσοφικες ανησυχιες για το αν αξιζουν τα λεφτα που δινεις στα μπουρδελα και απο την αλλη κανεις και υποδειξεις επειδη γραφουμε και καμια μλκια να περναει η ωρα.......οταν ο ρεηβεν γραφει δις για την ωρα που θα παντρευτω και θα με γαμησει νομιζω οτι εχω ΚΑΘΕ δικαιωμα να απαντησω οπως θελω και να κανω οσο χαβαλε νομιζω βρισκεις??οσο σχεση εχει η δικια του απαντηση εχει με το θρεντ αλλο τοσο εχει και η δικια μου....δεν βγαζω τα θρεντ μονη μου εκτος πορειας ουτε συζηταω μονη  μου στον αερα......εχω συνεργους τους οποιους μαλλον παραβλεπεις....και στην τελικη δεν ειναι η δουλεια σου να ασχολεισαι με αυτο το θεμα γιατι σε θρεντ με πουτανες δεν γραφω παρα μονο σε ασχετα τα οποια οπως δηλωνεις δεν σε ενδιαφερουν.......

ΟΤΑΝ ανοιξω κανα θρεντ για το πως να κανετε πεντικιουρ και γαλλικο μανικιουρ ελα να μου την πεις......μεχρι τοτε δουλεια σου.....

ζορζ να μπω  στον κοπο να σου απαντησω? νομιζω οτι ειναι ευνοητο πως αναμεσα σε παπαρια και μουνια επιλεγω τα πρωτα για ποικιλους λογους καταρχας.......θεμα ταιριασματος ειναι οσο να το πεις.....με τους αντρες ανεκαθεν τα πηγαινα καλυτερα.......τωρα εσυ παλευεις να με πεισεις οτι δεν εχει σχεση με το κοσμοφορουμ επειδη εδω μεσα καποιοι μπορει να πηδανε 50 φορες το μηνα επι πληρωμη???? στις αντιστοιχες γκομενες του κοσμοφορουμ αν δινοταν αυτη η επιλογη πιστεψε με ακριβως το ιδιο θα κανανε οποτε μιλας με μη πραγματικα δεδομενα.....δεν υπαρχει μπουρδελο για γυναικες (και κοινωνικα απενεχοποιημενο) οποτε μιλαμε για ανισους ορους.....αν κρινω βεβαια απο τη θεματολογια του κοσμοφορουμ μαλλον δεν ειναι αγαμητες γιατι ολο σεξουαλικες αποριες εχουν.....πως το γλυφουν πως το πιανουν πως το κουνανε πως το βαζουν.....κατα ταλλα η θεματολογια απο δω δε διαφερει.....τι κανουμε οταν τελειωσουμε να πηδαμε, αργω να τελειωσω, ποσο τον εχετε.....και απο κει τα κοριτσακια εχουν κοινα θεματα συζητησης....ποσο παει το μπραζιλιαν ποσο παει το λεηζερ....τα ιδια και απο εδω πως να τον κουρεψουμε, οχι ειστε αδερφες, οχι δεν ειμαστε.....οι φιλοσοφικες ανησυχιες επισης πανε και ερχονται....οι μλκες οι αντρες οι καριολες οι γυναικες.....δυστυχως απο κει δεν εχουν και ρωσους οι σερβους για να ασχοληθουν αλλα και οι μαυροι καλα κανουν τη δουλεια τους.....θες να σου πω και αλλα? το μονο που δε νομιζω να υπαρχει απο κει ειναι το που υπηρετησατε.....

και εσυ προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν ειναι αντρικο κοσμοφορουμ?????????????????? (δεν το βρισκω κακο....απλα αστεια ολη αυτην την κοντρα....)

την ευλογια σας πατερ....
Δεν ξερω αν επεσε το ματι σου στον τιτλο του θρεντ. Αν οχι, λεγεται το site φθινει... Αυτα που γραφεις εχουν καμμια σχεση? Αν οχι γιατι να πιανεις τοσο χορο...Επισης το site εχει τιτλο bourdela.com, oxo cosmopolitan.com.
Αλλα δεν φταις εσυ, αλλα τα λιγουρια που ειδαν το"mounitsa" και ασχολουνται μαζι σου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ξερω αν πηρε το ματι σου τις τελευταιες σελιδες αλλα ολο το ονομα μου αναφερεται οποτε υποθετω οτι ιιιιισως εχω ενα δικαιωμα να απαντησω? τι λες εσυ? το σαιτ ας εχει ο,τι τιτλο εχει δε με απασχολει καθολου.......οποιος ασχολειται μαζι μου θα λαμβανει τις αναλογες απαντησεις.....

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ο.κ. περιμενω και τη συνεισφορα σου στις ημερησιες ενημερωσεις για μπουρδελα, μασατζιδικα και τραβελια με προσοντα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φαε μη με περιμενεις θα αργησω........

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τρια πουλακια καθονταν στην ακρη στο ποταμι.....

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν επεσε το ματι σου στον τιτλο του θρεντ. Αν οχι, λεγεται το site φθινει... Αυτα που γραφεις εχουν καμμια σχεση? Αν οχι γιατι να πιανεις τοσο χορο...Επισης το site εχει τιτλο bourdela.com, oxo cosmopolitan.com.
Αλλα δεν φταις εσυ, αλλα τα λιγουρια που ειδαν το"mounitsa" και ασχολουνται μαζι σου
+1
και εσυ προκαλεις κοπελια!!!!!!!!! δεν αναφερεται το ονομα σου χωρις λογο.... επεισης για ενα σαιτ που για εμενα σημαινει πολλα και για εσενα τιποτα δεν θα μου λες τι σε ενδιαφερει..... τουλαχιστον χαιρομαι (πραγματικα) που μετα απο 1815 ποστ εγραψες 1 που δεν ηταν μια γραμμη..... μπραβο!!!!!!!! και το στιλακι αυτο να το χρησιμοποιεις στον ηρωα που σε ανεχεται και ειναι μαζι σου, οχι σε εμενα..... αν βεβαια υπαρχει τετοιος ηρωας!!!

απαντα οτι θες αλλα δεν σου κανω την χαρη να ασχοληθω μαζι σου......

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
cool σύντροφοι... cool  :sunglasses:

κι (εμείς) τα στραβάδια, κάπου πρέπει να ρωτήσουμε για να μάθουμε...άλλωστε αν η γνώση δεν μοιραζότανε, ακόμα με τις πέτρες θα προσπαθούσαμε να κάνουμε δουλειά...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και πολυ καλα θα κανεις....... συνηθως οσο πεφτει η εκτιμηση μου για τον συνομιλητη μου πεφτει και το ποσοστο φαιας ουσιας που χρησιμοποιω....εισαι στις 3 γραμμες....καλα πας....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
To έχουν παραξηλώσει τα κομπλεξικά , αγάμητα, σταφιδιασμένα τρίμπαζα που μπαίνουν εδώ και αφού πλέον το έχουν ξεχυλώσει και γεμίσει πληγές από το δαχτύλιασμα, δε μπορούν άλλο και μην έχοντας πως αλλιώς να τη βγάλουν, βρίσκουν καλή ιδέα να μπουν εδώ να μας σπάσουν κι εμάς λίγο τα @@.

Ζηλεύουν τρομερά που εμείς γαμάμε - και πιτσιλάμε χεχε- συνεχώς και με ποικιλία ενώ αυτές έχουν σαλτάρει από την αγαμία! Τι να λέμε τώρα!

Και δε φτάνει εδώ που μπαίνουν και τρολάρουν μας τη λένε και από πάνω!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ακου  τρίμπαζα .. χα χα χαα  να που μαθαίνουμε και νεες λεξεις.    :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom