petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αν βεβαια ημουνα κολλητος με κανεναν Μοντ και του κλαιγομουνα σε pm, το θεμα θα ειχε ληξει και ο υβριστης θα ηταν σπιτι του. Κανω λαθος;
Έχει μεγάλο γέλιο το σκηνικό. Κάνω κάθε πέντε λεπτά refresh και έχει από 10 καινούρια post. Μια χαρά είναι για να περάσει η ώρα στο γραφείο σήμερα που βαριέμαι...
Sin μην προσπαθείς να μου γυρίσεις αυτά που σου είπα. Πολύ αργά...
Και μην νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι σε ποιόν αναφέρεσαι.
Πρώτον γιατί βγαίνεις και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3469.msg60386#msg60386]ψεύτης[/url],
Δεύτερον γιατί ο hrys δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο μόνος του...
Ουτε η δικη σου μανα με ενδιαφερει η γυναικα, κατα την εκφραση σου.
Και αν λες οτι στην εβρισα, τι ακριβως ειπα γι αυτην; Γιατι κανενας δεν μπαινει στον κοπο να μας πει επιτελους;
Ο φιλος σου ο fkmenace με αποκαλεσε καριολη. Αυτο ειναι συμφωνο με τους κανονες του σαϊτ η οχι;
bourdelototo:
Ποιος θα μπαναριστει πρωτος το επομενο χρονικο διαστημα:
petrospelekanos...1,20
fk...500
sin...500
logical...5000
sx...no bets please
Επίσης Petros έχω να σου πω ότι να "καρφώνεις" τον fkmenace δεν συνάδει με την ιδεολογία σου. Εσύ δεν είσαι αυτός που καταδικάζει τους ρουφιάνους, ασφαλίτες και δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους;
Έχει καταντήσει βαρετό το να απαιτείς να γίνει ban σε κάποιον επειδή σε αποκάλεσε καριόλη. OK σε είπε τι να κάνουμε τώρα να βάλουμε τα κλάματα;
Καποιος αλλος εβαλε τα κλαματα, επειδη νομισε οτι κατι ειπα για τη μανα του. Και αφου κλαψουρισε στους μοντς, με μπαναρανε. Εφόσον λοιπον μου το κανανε εμενα, να το κανουν σε ολους αν ειναι δικαιοι! Διαφωνεις;
Αδέλφια συμπολεμιστές!!! Μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις μεταξύ μας θα έλεγα να ηρεμήσουμε λίγο τα πνεύματα. Δεν ωφελεί πουθενά αυτή η ανούσια διαμάχη απ' όλες τις πλευρές. Κυριολεκτικά σαν μικρά παιδιά κάνουμε με αυτές τις ανόητες αντιπαραθέσεις!!!
Ειρήνη και ας θάψουμε το τσεκούρι του πολέμου.
Για ποιόν μιλάς ω κακορίζικο πτηνό;
Καποιος αλλος εβαλε τα κλαματα, επειδη νομισε οτι κατι ειπα για τη μανα του. Και αφου κλαψουρισε στους μοντς, με μπαναρανε. Εφόσον λοιπον μου το κανανε εμενα, να το κανουν σε ολους αν ειναι δικαιοι! Διαφωνεις;
Για ποιόν μιλάς ω κακορίζικο πτηνό;
sexsitgr θα ήταν προτιμότερο να κρατήσεις τους χαρακτηρισμούς που απευθύνεις σε μένα για τον εαυτό σου και τους φίλους σου.
.....