ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Γραφεις ωραια ρε μπαγασα...
Γουσταρω να σε διαβαζω... κ ριχνω πολυ γελιο...
Στο θεμα μας τωρα...
Βαλε κ ενα αλο σεναριο στο μυαλο σου...
Μπορει ο κολλητουλης σου.. να το εχει γυρισει το θεμα... να το πηγαινει το γραμμα... να την τριζει την οπισθεν... με πιανεις..ε??!!!
Αφου οπως λες.. εχει γαμησει αρκετα μουνια στην ζωη του...
και μπορει αφου εχει το ελευθερο απο την γυναικα ..κ μεσα στον γαμο του να γαμησε αλα τοσα....
Ε...καποια στιγμη να βαρεθικε ο ανθρωπος...!!!
Το πιστευω αυτο γενικα.. οτι ισχυει... οπως κ πολλοι διασημοι το 'γυρνανε'..
για τον ιδιο λογο... Βλεπεις ωραιους.. πετυχυμενους..φραγκατους ανδρες... που μπορει να γαμησουν οποια θελουν... κ ειναι gay!!!
Γιατι...?? Γαμησαν κ αυτοι αρκετες... κανανε κ παρτουζες... κ αλα τετοια ωραια.. ε.. καποια στιγμη.. τα βαριεσαι!!!
Και γιατι παντα ο άνθρωπος θελει αυτο που δεν εχει...!!!
Επισης εχω κ παραδειγμα γνωστου μου.. που το φυσαει κ αυτος το χρημα... κ εχω 'δει' τι ωραια.. κ πολλα γκομενακια πηδαει κ αυτος... Ε..επειδη εχει πολυ σπεσιαλ.. κ ιδαιτερο αμαξι... τον εχουν πετυχει συγγρου..βραδυ.. να 'ψωνιζει'.......
οχι βεβαια για να γαμησει....!!!
Α!
Και επειδη ειστε τσακαλοπαρεα...κ γαμαγατε αβρετα καποτε... εννοειται οτι δεν θα στο πει...
Γουσταρω να σε διαβαζω... κ ριχνω πολυ γελιο...
Στο θεμα μας τωρα...
Βαλε κ ενα αλο σεναριο στο μυαλο σου...
Μπορει ο κολλητουλης σου.. να το εχει γυρισει το θεμα... να το πηγαινει το γραμμα... να την τριζει την οπισθεν... με πιανεις..ε??!!!
Αφου οπως λες.. εχει γαμησει αρκετα μουνια στην ζωη του...
και μπορει αφου εχει το ελευθερο απο την γυναικα ..κ μεσα στον γαμο του να γαμησε αλα τοσα....
Ε...καποια στιγμη να βαρεθικε ο ανθρωπος...!!!
Το πιστευω αυτο γενικα.. οτι ισχυει... οπως κ πολλοι διασημοι το 'γυρνανε'..
για τον ιδιο λογο... Βλεπεις ωραιους.. πετυχυμενους..φραγκατους ανδρες... που μπορει να γαμησουν οποια θελουν... κ ειναι gay!!!
Γιατι...?? Γαμησαν κ αυτοι αρκετες... κανανε κ παρτουζες... κ αλα τετοια ωραια.. ε.. καποια στιγμη.. τα βαριεσαι!!!
Και γιατι παντα ο άνθρωπος θελει αυτο που δεν εχει...!!!
Επισης εχω κ παραδειγμα γνωστου μου.. που το φυσαει κ αυτος το χρημα... κ εχω 'δει' τι ωραια.. κ πολλα γκομενακια πηδαει κ αυτος... Ε..επειδη εχει πολυ σπεσιαλ.. κ ιδαιτερο αμαξι... τον εχουν πετυχει συγγρου..βραδυ.. να 'ψωνιζει'.......
οχι βεβαια για να γαμησει....!!!
Α!
Και επειδη ειστε τσακαλοπαρεα...κ γαμαγατε αβρετα καποτε... εννοειται οτι δεν θα στο πει...