You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Λέγε τώρα που δούλευες; Θα σε ξεφτυλίσω. Οργανισμοί στη Γενευή υπάρχουν 2............Διπλωμάτης δεν είσαι.....θα πέσει γέλιο....Έλα ξεκίνα.
αει σύρε και γαμίσου ρε τσόλι που θα σου δώσω και ραπόρτο .. αει σιχτιρι μουνόπανο...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Mην τον ζοριζεις τον μπαρμπα και ειναι σε ηλικια ευαισθητη
δεν έχω αναγκη παίκτη μου ... κάτι παλληκαράκια και μαγκάκια σαν τον ιερομαλάκα και του λόγου σου θέλω στην καθησιά μου τρία τέσσερα ...
αει από δω μην σε φτύσω και σκουριάσεις τενεκέ...
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Έλα λέγε ρε δούλευες στο CERN?? Έλα λέγε. Μολόγα Κάνε το λάθος......
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
δεν έχω αναγκη παίκτη μου ... κάτι παλληκαράκια και μαγκάκια σαν τον ιερομαλάκα και του λόγου σου θέλω στην καθησιά μου τρία τέσσερα ...
τρια η τεσσερα
εχει σημασια αυτο
πρεπει να ξερει ο μπουμπουκος ποσα κουτια βιαγκρα πρεπει να σου δωσει
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Έλα λέγε ρε δούλευες στο CERN?? Έλα λέγε. Μολόγα Κάνε το λάθος......
γιατί θέλεις να με προσλάβεις...?? δεν αντέχεις τα μιστά μου φτωχομπινέ... είμαι ακριβός ... αει σύρε και γαμίσου που θα σου δώκω και αναφορά..
οι φίλοι και οι γνωστοί ακόμη και κάποιοι οχτροί από δώ μέσα ξέρουν πολύ καλά που δούλευα και που δουλεύω...
σε τσόλια γατοξεράσματα δεν δίνω αναφορά..
αει από δω μην σε φτύσω και σκουριάσεις τενεκέ...
Προσεχε μην μας παθεις τιποτα Αίσωπε, και μας λειψουν τα παραμυθια σου
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
τρια η τεσσερα
εχει σημασια αυτο
πρεπει να ξερει ο μπουμπουκος ποσα κουτια βιαγκρα πρεπει να σου δωσει
δεν γαμάω αντρικούς κώλους παίκτη μου... αυτά στα πασοκάκια της παρέας σου...
παλληκαράκια σαν και του λόγου σου τα βαράω δεν τα γαμάω...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
αει σύρε και γαμίσου ρε τσόλι που θα σου δώσω και ραπόρτο .. αει σιχτιρι μουνόπανο...
Πες του ότι δουλεύεις στον Ερυθρό Σταυρό.
Ή στην ITU.
Άλλωστε ο ηλίθιος βλαξ νομίζει ότι υπάρχουν μόνον 2 διεθνείς οργανισμοί στην Γενεύη:
Λέγε τώρα που δούλευες; Θα σε ξεφτυλίσω. Οργανισμοί στη Γενευή υπάρχουν 2............Διπλωμάτης δεν είσαι.....θα πέσει γέλιο....Έλα ξεκίνα.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Λέγε ρε γαμημένε. Περιέγραψε μου τον χώρο....είναι μικρή πόλη η Γενεύη.... που έμενες; που δούλευες; Που συχνάζει η Ελληνική κοινότητα. Πόσοι είμαστε;
Από που είναι οι περισσότεροι; Μακεδονία; Ηπειρο; Που; Θα σε γαμήσω μουνόπανο. Ψεύτη τελειωμένε. Πάνε να πουλάς και εσυ cd πλασιέ στο Λονδίνο καραμήτρο μου θες και Ελβετία τενεκιέ ξεγάνωτε.
Από που είναι οι περισσότεροι; Μακεδονία; Ηπειρο; Που; Θα σε γαμήσω μουνόπανο. Ψεύτη τελειωμένε. Πάνε να πουλάς και εσυ cd πλασιέ στο Λονδίνο καραμήτρο μου θες και Ελβετία τενεκιέ ξεγάνωτε.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πες του ότι δουλεύεις στον Ερυθρό Σταυρό.
Ή στην ITU.
Άλλωστε ο ηλίθιος βλαξ νομίζει ότι υπάρχουν μόνον 2 διεθνείς οργανισμοί στην Γενεύη:
Μωρή γαμημένη και παρατημένη ΠΑΣΟΚα το τσουτσέκι από πάνω έμενε υποτίθεται στην ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
Επομένως αναδιατυπώνω. Υπάρχει _ΕΝΑΣ_ οργανισμός που συνάδει με την περιγραφή.......
Το κατάλυμα από το '81 που ήταν υποτίθεται ο ψεύτης είναι ίδιο. Ας μας το περιγράψει...........
Επισκέπτης
Λέγε ρε γαμημένε. Περιέγραψε μου τον χώρο....είναι μικρή πόλη η Γενεύη.... που έμενες; που δούλευες; Που συχνάζει η Ελληνική κοινότητα. Πόσοι είμαστε;
Ωχ ... ωχ ....
Άλλος ένας ξεβρακώθηκε και έγινε σώβρακο.
Και χωρίς να χρειαστούν φωτογραφίες στην περίπτωσή του ...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
στο cern τυπε ηταν να δουλεψει και ο μπολντηςΈλα λέγε ρε δούλευες στο CERN?? Έλα λέγε. Μολόγα Κάνε το λάθος......
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναί τύπε το ξέρω. Αλλά του κάνανε πρόταση τα Gene Kelly για ηγετικό στέλεχος και αποφάσισε τελικά να πάει εκεί
Επισκέπτης
στο cern τυπε ηταν να δουλεψει και ο μπολντης
Αλλά ο βουλευτής του χωριού του,
τον έβαλε καραβανά στο λιμενικό .....
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Τι λέει ο Θεοδωράκης σε μεγάλη συνέντευξή του
Το Ποτάμι: Συγγνώμη, λάθος η αφισοκόλληση στα Χανιά
20/03/201410:0633
Με άρθρο στην ιστοσελίδα του κόμματος, συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη παραδέχονται πως ήταν ένδειξη «παλαιοκομματισμού» η αφισοκόλληση
χαχαχαχα μονος του το παραδεχεται
παει το νεος
Το Ποτάμι: Συγγνώμη, λάθος η αφισοκόλληση στα Χανιά
20/03/201410:0633
Με άρθρο στην ιστοσελίδα του κόμματος, συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη παραδέχονται πως ήταν ένδειξη «παλαιοκομματισμού» η αφισοκόλληση
χαχαχαχα μονος του το παραδεχεται
παει το νεος
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Το ανθελληνικό “Ποτάμι” υπέρ της προδοσίας της Κύπρου
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/preview/18533/potam-theodorak9__article.jpg[/img[/URL]]
Το τηλεκόμμα του Θεοδωράκη δημοσίευσε ένα κείμενο με τον τίτλο «Μια δυνατή Ελλάδα σε μια δυνατή Ευρώπη». Στην συγκεκριμένη έκθεση ιδεών καταγράφονται οι θέσεις των «Ποταμιωτών» για διάφορα ζητήματα μέγιστης σημασίας.
Στο... επαναστατικό μανιφέστο, λοιπών, των δημοσκόπων και των καναλαρχών αφιερώνονται δύο παράγραφοι όπου συνοπτικά αναλύεται το όραμα του "Πρωταγωνιστή" για το μέλλον της ιδιαίτερης μου Πατρίδας, της Κύπρου.
Η έκθεση του «Ποταμιού» ξεκινά προσβάλλοντας τους Κύπριους και γενικότερα τον Ελληνισμό αφού δηλώνει πως οι Ελληνοκύπριοι είναι έτοιμοι για ένα ιστορικό συμβιβασμό. Η παιδεία μου και αγωγή μου, μου επιβάλλουν να είμαι κόσμιος αλλά ας γνωρίζει ο αποτυχημένος εστιάτορας πως ο όρος Ελληνοκύπριος είναι τουλάχιστον ατυχέστατος και στερείται οποιασδήποτε λογικής.
Έλλην Κύπριος είναι το σωστό, όλα τα άλλα ονόματα είναι κατασκευάσματα των Εγγλέζων και εξυπηρετούν τους Τούρκους. Ας μας πει ο κύριος αυτός για τι θέλει ακριβώς να συμβιβαστούμε; Για τους 200.000 πρόσφυγες; Για τους 1619 αγνοούμενους; Για τους χιλιάδες νεκρούς; Για τις γυναίκες που βίασαν οι βάρβαροι; Ή για τα χώματα μας που μίαναν με την παρουσία τους οι ορδές των αττίλων; Δικαίωμα σε συμβιβασμό δεν έχει κανένας, πόσο μάλλον ένας δημοσιογράφος με κρίση ηλικίας.
«Το Ποτάμι στηρίζει τη διαπραγματευτική προσπάθεια των ηγετών της Κύπρου». Με αυτές τις λέξεις ο Θεοδωράκης εξισώνει τον Πρόεδρο ενός διεθνώς αναγνωρισμένου Κράτους με τον εγκάθετο της Τουρκία, Αττιλάρχη Ντερβίς Έρογλου. Σαφέστατα ο άνθρωπος ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή ζήλεψε τα παχυλά μεροκάματα της USAID και της UNOPS που πήραν οι Κύπριοι συνάδελφοι του το 2004.
Θέλοντας να εκμεταλλευτεί να πατριωτικά αντανακλαστικά του Λαού μας ο Θεοδωράκης γράφει πως είναι εναντίον σχεδίων λύσης που θα έρθουν από το εξωτερικό, αλλά στην επόμενη παράγραφο σημειώνει πως μια ενδεχόμενη απόρριψη σχεδίου λύσης θα παγιώσει την κατοχή. Δηλαδή οι ίδιες αρλούμπες που έλεγε και ο Νίκος Ανα(ν)στασιάδης προ του δημοψηφίσματος του 2004.
Το "Ποτάμι" είναι ένα κόμμα το οποίο στηρίζει, σαφέστατα, τις επιταγές των ξένων. Ότι προσπαθούν να επιβάλουν οι Αγγλοσάξονες και Τούρκοι στην Κύπρο ευαγγελίζεται και ο Θεοδωράκης. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/preview/18533/potam-theodorak9__article.jpg[/img[/URL]]
Το τηλεκόμμα του Θεοδωράκη δημοσίευσε ένα κείμενο με τον τίτλο «Μια δυνατή Ελλάδα σε μια δυνατή Ευρώπη». Στην συγκεκριμένη έκθεση ιδεών καταγράφονται οι θέσεις των «Ποταμιωτών» για διάφορα ζητήματα μέγιστης σημασίας.
Στο... επαναστατικό μανιφέστο, λοιπών, των δημοσκόπων και των καναλαρχών αφιερώνονται δύο παράγραφοι όπου συνοπτικά αναλύεται το όραμα του "Πρωταγωνιστή" για το μέλλον της ιδιαίτερης μου Πατρίδας, της Κύπρου.
Η έκθεση του «Ποταμιού» ξεκινά προσβάλλοντας τους Κύπριους και γενικότερα τον Ελληνισμό αφού δηλώνει πως οι Ελληνοκύπριοι είναι έτοιμοι για ένα ιστορικό συμβιβασμό. Η παιδεία μου και αγωγή μου, μου επιβάλλουν να είμαι κόσμιος αλλά ας γνωρίζει ο αποτυχημένος εστιάτορας πως ο όρος Ελληνοκύπριος είναι τουλάχιστον ατυχέστατος και στερείται οποιασδήποτε λογικής.
Έλλην Κύπριος είναι το σωστό, όλα τα άλλα ονόματα είναι κατασκευάσματα των Εγγλέζων και εξυπηρετούν τους Τούρκους. Ας μας πει ο κύριος αυτός για τι θέλει ακριβώς να συμβιβαστούμε; Για τους 200.000 πρόσφυγες; Για τους 1619 αγνοούμενους; Για τους χιλιάδες νεκρούς; Για τις γυναίκες που βίασαν οι βάρβαροι; Ή για τα χώματα μας που μίαναν με την παρουσία τους οι ορδές των αττίλων; Δικαίωμα σε συμβιβασμό δεν έχει κανένας, πόσο μάλλον ένας δημοσιογράφος με κρίση ηλικίας.
«Το Ποτάμι στηρίζει τη διαπραγματευτική προσπάθεια των ηγετών της Κύπρου». Με αυτές τις λέξεις ο Θεοδωράκης εξισώνει τον Πρόεδρο ενός διεθνώς αναγνωρισμένου Κράτους με τον εγκάθετο της Τουρκία, Αττιλάρχη Ντερβίς Έρογλου. Σαφέστατα ο άνθρωπος ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή ζήλεψε τα παχυλά μεροκάματα της USAID και της UNOPS που πήραν οι Κύπριοι συνάδελφοι του το 2004.
Θέλοντας να εκμεταλλευτεί να πατριωτικά αντανακλαστικά του Λαού μας ο Θεοδωράκης γράφει πως είναι εναντίον σχεδίων λύσης που θα έρθουν από το εξωτερικό, αλλά στην επόμενη παράγραφο σημειώνει πως μια ενδεχόμενη απόρριψη σχεδίου λύσης θα παγιώσει την κατοχή. Δηλαδή οι ίδιες αρλούμπες που έλεγε και ο Νίκος Ανα(ν)στασιάδης προ του δημοψηφίσματος του 2004.
Το "Ποτάμι" είναι ένα κόμμα το οποίο στηρίζει, σαφέστατα, τις επιταγές των ξένων. Ότι προσπαθούν να επιβάλουν οι Αγγλοσάξονες και Τούρκοι στην Κύπρο ευαγγελίζεται και ο Θεοδωράκης. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το εβγαλαν πρωτο κομμα οι δημοσκοπισεις ή ακομα?