κοιταξε παπαρακι,τι τυπος ειμαι εγω δεν εχεις πως να το κρινεις
αν θες να κανεις τον πονηρο δεν σε παιρνει,πηγαινε να κολησεις καμμια αφισα μπας κ σε διορισουν με 155ε-μηνα με τετραωρο,,,
επισης να διαβαζεις πριν πεταχτεις σαν χαζο παπαγαλακι τι ειχα γραψει στην συγκεκριμενη συζητηση
οσον αφορα τον αλλο φουκαρα που δεν εχει παει περα απο το χωριο του,
αφου ενδιαφερεται για το τι κανω εδω,η δουλεια μου εχει σχεση με αναλωσιμα εξοπλισμο κ μηχανηηματα σε κεντρα αποκαταστασης κινητικων προβληματων,,εξ ου κ χρειαζεται πτυχιο-α και εχτρα καταρτηση ;)
και μεταφραζεται σε 48000 το χρονο-μεσο μισθο για εδω δηλαδη- κ καποια μπονους τα γνωστα τηλεφωνα αμαξι κ το καλυτερο
φρη ταξιδια σε διαφορα μερη,απο ουκρανια,εως ροσφατα εως καναρια...
σαν λατζερης δεν σου δινουν αδεια εργασιας ,εκτος αν εχεις ζητησει πολιτ ασυλο η εισαι με πνεματικο χαντικαπ-ισως εχεις ελπιδα τωρα ου το σκεφτομαι_...
@@@ λακης33
μαγκα μ απογοητευσες κι εσυ,τωρα που διαβασα τα προχτεσινα ποστ
δηλ ζητας ινφο κ λινκ στα βρισκω,συ δινω κ 5 πληροφοριες αντικειμενικες για ελβετια ,που δεν θα τ ακουσεις απο κανεναν εδω μεσα ,αλλα κ γενικα,
,και μετα ερχεσαι να σιγονταρεις τον οποο αφραγκο βλαχοκομλεξικο φουκαρα στις μαλ,,ιες του,,, >
φαουλ,,,,,
οσον αφορα το ποταμι κι ολο αυτο το συρφετο,αν καταφερετε να κανετε ΚΑΙ αυτον το χλεχλε πολιτ δυναμε,,,ε τι να πω,,,αξιοι της μοιρας σας-μας.. :S :S :S