Επισκέπτης
διαλεξε τι θες να εισαι ελευθερος η ασφαλης;ποιος σου ειπε εσενα οτι η μετριοπαθεια δεν ειναι ιδεολογια και ιδεολογια ειναι μονο το κανε και συ μια επανασταση μπορεις
διαλεξε τι θες να εισαι ελευθερος η ασφαλης;ποιος σου ειπε εσενα οτι η μετριοπαθεια δεν ειναι ιδεολογια και ιδεολογια ειναι μονο το κανε και συ μια επανασταση μπορεις
ΚΚΕ και Χ.Α. τουλάχιστον πιστεύουν σε κάτι,όχι μόνο στο χρήμα όπως τα ποτάμια,οι Τζήμεροι,οι Σαμαράδες και λοιποί...
διαλεξε τι θες να εισαι ελευθερος η ασφαλης;
Και τί σημαίνει το ΑΦΜ δηλαδή; Όποιος έχει ΑΦΜ είναι απαραίτητα και καλός; Δεν παίζει ρόλο από πού κονομάει;Το ΚΚΕ είναι κόμμα μισθοφόρων. Άπαντα τα μέλη της κομματικής γραφειοκρατίας μισθοδοτούνται από το κόμμα. Πρόκειται για επαναστάτες πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης που στην πλειοψηφία τους είναι ανεπάγγελτοι.
Το τι κάνει η Χ.Α. δεν το γνωρίζω. Η αίσθηση μου είναι ότι κάμποσοι από τους προβεβλημένους αστέρες τις έχουν σχέσεις με τον υπόκοσμο ή βγάζουν λεφτά από την προνομιακή σχέση τους με τα σώματα ασφαλείας (μαγαζάτορες ειδών αυτοάμυνας, γυμναστηριούχοι κτλ).
Ο τζήμερος και ο Θεοδωράκης έχουν επαγγελματικό ΑΦΜ τουλάχιστον ... που δεν σχετίζεται με συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα.
ελευθερος ραγιας δεν υπαρχει. Οσο σε ταιζουν νταβατζιδες πουτανα θα σε λενεαρχισανε παλι τα τσιτατα ... εσενα ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαι και τα δυο?
ΥΓ ουτε στηριζω τον θεοδωρακη ουτε παιζει να τον ψηφισω, απλα σας δινω μια βερσιον πιο ρεαλιτιστικη απο το η εισαι ΧΑ η εισαι Αναρχικος/Μαρξιστης κλπ που παιζει στο σαιτ. Δεν ειναι ετσι ο πραγματικος κοσμος
ελευθερος ραγιας δεν υπαρχει. Οσο σε ταιζουν νταβατζιδες πουτανα θα σε λενε
διαλεξε τι θες να εισαι ελευθερος η ασφαλης;
Το ΚΚΕ είναι κόμμα μισθοφόρων. Άπαντα τα μέλη της κομματικής γραφειοκρατίας μισθοδοτούνται από το κόμμα. Πρόκειται για επαναστάτες πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης που στην πλειοψηφία τους είναι ανεπάγγελτοι.
το πρωτο τυπεΤι προτιμάς να έχεις την ελευθερία να φωνάζεις "πεινάω" ή να έχεις γεμάτη την κοιλιά σου και κλειστό το στόμα σου?
τοτε γιατι αισθάνεσαι εξαρτώμενος;δε ξερω ποιος σε ταιζει εσενα και νοιωθεις πουτανα, εγω παντως ταιζω τον εαυτο μου.
τοτε γιατι αισθάνεσαι εξαρτώμενος;
δεν διαπραγματευεται η ελεθερια ρε τυπε. Τι παει να πει ελευθερος με δανεια και μνημονια; Μονο εσεις τα ξερετε αυτά τα κολπα...εγω αισθανομαι εξαρτωμενος? Εμαθα και κατι στο μπου, καλα πηγε και σημερα η μερα
ανάλογα συμβαίνουν σε όλα τα κόμματα που έχουν επαγγελματικό μηχανισμό. ;)
το πρωτο τυπε
δεν διαπραγματευεται η ελεθερια ρε τυπε. Τι παει να πει ελευθερος με δανεια και μνημονια; Μονο εσεις τα ξερετε αυτά τα κολπα...
μάλιστα... είναι κατασκεύασμα από ποιον ρε αδερφέ; Και από τους δύο; (αφού λες πως θα είναι δεκανίκι και των δυο)Η θέση μου είναι πως το ποτάμι είναι ένα κατασκεύασμα για τον πούτσο μπας και αποκεντρώσει λίγο τα πράγματα από το δίπολο Νδ-Σύριζα που έχει δημιουργηθεί και μπει στην βουλή ως σανίδα προστασίας για να υπάρξει συγκυβέρνηση με όποιον έρθει πρώτος.
Από εκεί και πέρα ψηφίστε ό,τι στον πούτσο θέλετε,δεν με απασχολεί...
Οι επιλογές εκτός παρόντος συστήματος είναι ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βάση ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας.μάλιστα... είναι κατασκεύασμα από ποιον ρε αδερφέ; Και από τους δύο; (αφού λες πως θα είναι δεκανίκι και των δυο)
Οπότε, αφού και αυτό είναι ένα κατασκεύασμα από τους δύο πόλους (που προφανώς συνεργάζονται), πάμε πάλι στο αρχικό ερώτημα:
δώσε μου μια επιλογή που δεν ανήκει σε αυτό το σύστημα
Περιμένω τι θα μου πεις, αλλά ας μην προδικάσω
Εντελώς συμπτωματικά έχουμε άλλον ένα τζημερομανή που βλέπει το φως το αληθινό στο πρόσωπο του Θεοδωράκη φέτος...μάλιστα... είναι κατασκεύασμα από ποιον ρε αδερφέ; Και από τους δύο; (αφού λες πως θα είναι δεκανίκι και των δυο)
Οπότε, αφού και αυτό είναι ένα κατασκεύασμα από τους δύο πόλους (που προφανώς συνεργάζονται), πάμε πάλι στο αρχικό ερώτημα:
δώσε μου μια επιλογή που δεν ανήκει σε αυτό το σύστημα
Περιμένω τι θα μου πεις, αλλά ας μην προδικάσω