[size=24pt]χαίρομαι[/size] όταν επιβεβαιώνονται οι απόψεις μου περί κοινωνικής καθυστέρησης όσων σιχαίνομαι...
Φτάνει, το καταλάβαμε
[size=24pt]χαίρομαι[/size] όταν επιβεβαιώνονται οι απόψεις μου περί κοινωνικής καθυστέρησης όσων σιχαίνομαι...
Είναι κοινωνική πρόοδος δηλαδή η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κάτι φυσιολογικό ε;
Τότε γιατί δεν μπορούν και να αναπαραχθούν;
Το ΚΚΕ πάντως με τα όποια λάθη του είναι αυτό:
Ο Σύριζα είναι αυτός:
www.koolnews.gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/syriza-kai-dhmar-sthrizoun-to-athens-gay-pride-parade/]ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ στηρίζουν το Athens Gay Pride Parade[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/06/athens-gay-pride-parade-570.jpg[/img[/URL]]
Άντε να δούμε και το ποτάμι...
[/quote]
για να καταλάβω λοιπόν...
το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μαχητικά κόμματα που εκφράζουνε τον αγώνα του λαού.
και η θέση σου είναι πως πρέπει να ψηφίσουμε ...ΚΚΕ; Απλά για να καταλάβουμε τι προσπαθείς να μας πείσεις τόσην ώρα
Χεσμένους τους έχω τους μητροπολίτες.ρώτα το βλακχοκ... θα τα βρείτε και γενικότερα...
ααα και κανα μητροπολίτη... που λένε ότι σεξ κάνεις μόνο για να κάνεις παιδιά...
Χεσμένους τους έχω τους μητροπολίτες.
Κοίτα εγώ να δείξω απόλυτη ανοχή στους ομοφυλόφιλους,αλλά μην έρχονται να μας πουν ότι είναι και συνηθισμένο χωρίς προβληματική,να λένε έχω πρόβλημα,αποδεχτείτε με όπως είμαι.
Ούτε παιδιά,ούτε σκυλιά,ούτε γάμοι μεταξύ τους για να νιώσουν ίδιοι με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο...Δεν θα δεχθεί η κοινωνία την κάθε διαστροφή,να δεχτούμε μετά και τους παιδόφιλους και ζωόφιλους αν είναι...
Η θέση μου είναι πως το ποτάμι είναι ένα κατασκεύασμα για τον πούτσο μπας και αποκεντρώσει λίγο τα πράγματα από το δίπολο Νδ-Σύριζα που έχει δημιουργηθεί και μπει στην βουλή ως σανίδα προστασίας για να υπάρξει συγκυβέρνηση με όποιον έρθει πρώτος.για να καταλάβω λοιπόν...
το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μαχητικά κόμματα που εκφράζουνε τον αγώνα του λαού.
και η θέση σου είναι πως πρέπει να ψηφίσουμε ...ΚΚΕ; Απλά για να καταλάβουμε τι προσπαθείς να μας πείσεις τόσην ώρα
Η θέση μου είναι πως το ποτάμι είναι ένα κατασκεύασμα για τον πούτσο μπας και αποκεντρώσει λίγο τα πράγματα από το δίπολο Νδ-Σύριζα που έχει δημιουργηθεί και μπει στην βουλή ως σανίδα προστασίας για να υπάρξει συγκυβέρνηση με όποιον έρθει πρώτος.
Από εκεί και πέρα ψηφίστε ό,τι στον πούτσο θέλετε,δεν με απασχολεί...
Δεν προτείνω,δεν με απασχολεί να προτείνω,το θέμα είναι:''"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη ''Ποιά είναι η εναλλακτική που προτείνεις?
πώς μου αρέσει το βάπτισμα κατά το δοκούν του καθενόςπολιτική ήταν η διαφορά του Μπ.
είπα κάτι άλλο?
απλώς εσύ αδυνατείς να διακρίνεις τους όρους...
Δεν προτείνω,δεν με απασχολεί να προτείνω,το θέμα είναι:''"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη ''
Μπήκα και είπα την γνώμη μου γι'αυτό.
Συγκινήθηκα τώρα...Τότε καλύτερα περίμενε να δείς τι θα κάνουν εκείνοι που πήραν το ρίσκο να αφήσουν την εξασφαλισμένη δουλειά τους για να ασχοληθούν με το σκατόλακο της ελλαδίτικης πολιτικής, προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα.
για να καταλάβω λοιπόν...
Η θέση μου είναι πως το ποτάμι είναι ένα κατασκεύασμα για τον πούτσο μπας και αποκεντρώσει λίγο τα πράγματα από το δίπολο Νδ-Σύριζα που έχει δημιουργηθεί και μπει στην βουλή ως σανίδα προστασίας για να υπάρξει συγκυβέρνηση με όποιον έρθει πρώτος.
Από εκεί και πέρα ψηφίστε ό,τι στον πούτσο θέλετε,δεν με απασχολεί...
πώς μου αρέσει το βάπτισμα κατά το δοκούν του καθενός
πολιτική η διαφωνία, μάλιστα.
είναι λοιπόν όλοι τους ιδεολόγοι και απλά διαφωνούνε στον τρόπο έκφρασης και στην πολιτική γραμμή.
είδες που διαφωνούμε και δεν το αντιλαμβάνεσαι; Για μένα η πολιτική γραμμή εκφράζεται από τα προσωπικά συμφέροντα που επικρατούν στον κάθε κομματικό συνδυασμό.
Οπότε όταν τα συμφέροντα δεν συμβαδίζουνε, παρατηρούνται κόντρες και αποχωρήσεις. Δεν είναι τυχαίο που όλοι φεύγουνε αλλά όλοι εδώ είναι. Που μαλλώνουνε, χωρίζουνε και μετά τα ξαναβρίσκουνε. Που διαφωνούνε ιδεολογικά αλλά πολιτικά τα βρίσκουνε.
Που όλοι είναι πουτάνες. Ξεκινάνε από τέρμα δεξιά και φτάνουνε τέρμα αριστερά.
ΚΚΕ και Χ.Α. τουλάχιστον πιστεύουν σε κάτι,όχι μόνο στο χρήμα όπως τα ποτάμια,οι Τζήμεροι,οι Σαμαράδες και λοιποί...ΚΝΑΤ εν δράσει ...
Το κέντρο μας κατέστεψε και η απουσία ιδεολογίας.κατασκευασμα ξε-κατασκευασμα ο κοσμος δεν ειναι ειτε μαρξιστης ειτε φασιστης. Η πλειοψηφια του κοσμου ειναι καπου στο κεντρο πολιτικα, αλλοι με λιγο πιο φιλελευθερες αποψεις, αλλοι με λιγο πιο προοδευτικες. Και απο τη στιγμη που το ΠΑΣΟΚ σα κομμα και σαν ονομα ειναι νεκρο αυτη τη κρισιμη μαζα ανθρωπων των καπως ποιο προοδευτικων κεντρωων καποιος πρεπει να τους μαντρωσει, γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα ειναι πολυ αριστεροτερα του κεντρου, ε εκει παιζει το ποταμι κι οι 48 κι οι ελιες κι οι ξερωγω ποιοι. Σε δευτερη φαση σε χ χρονια ολοι αυτοι θα ενωθουν, αλλα μεχρι τοτε καπου πρεπει να πανε. Το καλο ειναι ειναι τουλαχιστον στα χαρτια βλεπεις κεντρο-αριστερα που δε κοιταει να πατησει/πουλησει αλλη μια εκδοσχη τεραστιου κρατους, κατικοπαγους οικονομιας κοκ.
σωστος ο caprosΤο κέντρο μας κατέστεψε και η απουσία ιδεολογίας.
Αν δεν το καταλάβατε συνεχίστε και αλλάξτε απλά τις ταμπέλες...
Το κέντρο μας κατέστεψε και η απουσία ιδεολογίας.
Αν δεν το καταλάβατε συνεχίστε και αλλάξτε απλά τις ταμπέλες...