Επισκέπτης
μαζντα 6
χαιρω πολυ, ανακαλυψε και η μαριαννα τους νωντοτυπουςέχω δωθεί ολοκληρωτικά σε άντρα που ούτε λεφτά να κάνει επισκευή στο μηχανάκι του δεν είχε
ωραίος, αλλά τώρα τελευταία έχει κάνει κοιλιά και καράφλα
και έχει και τρίχες στη πλάτη
και πες εμένα οκ
αλλά ρίχνει και κάτι γκόμενες όχι απλά ωραίες , αλλά που το φυσάνε κιόλας...
χαιρω πολυ, ανακαλυψε και η μαριαννα τους νωντοτυπους
νωντοτύπος είναι το ζιγκολό?
νωντοτυπος ειναι αυτος που θελουν οι γυναικες δωστου κωλο γρηγορα γιατι θα τον χασεις...τονουσου.... ;)νωντοτύπος είναι το ζιγκολό?
νωντοτυπος ειναι αυτος που θελουν οι γυναικες δωστου κωλο γρηγορα γιατι θα τον χασεις...τονουσου.... ;)
Αυτα ειναι τα απολυτα προνομια των γυναικων σε αυτη την ζωη........
Ευκολο χρημα - τσαμπα σεξ - ολα πληρωμενα -
Καλη ζωη ευκολα και γρηγορα απο το μηδεν και σε πολυ νεαρη ηλικια.....
Γι'αυτες ειναι η ζωη.....
αυτός που τον θέλουν οι γυναίκες δεν θα μείνει ποτέ με μία
και απ'τα αφτιά να με πάρει
αυτός που τον θέλουν οι γυναίκες το πιθανότερο να μην κάτσει σε καμία και να ψάχνει την ξεχωριστή γιατί έχει βαρεθεί τα συνηθισμένα
και ένα τιπ για να μην πιάνεσαι κότσος, ποτέ κανένας πραγματικός γαμάουα τύπος δεν πρόκειται να σου κάτσει εύκολα μικρή ;)
αυτός που τον θέλουν οι γυναίκες το πιθανότερο να μην κάτσει σε καμία και να ψάχνει την ξεχωριστή γιατί έχει βαρεθεί τα συνηθισμένα
και ένα τιπ για να μην πιάνεσαι κότσος, ποτέ κανένας πραγματικός γαμάουα τύπος δεν πρόκειται να σου κάτσει εύκολα μικρή ;)
τι βλακείες λες?
1. το ότι έχει βαρεθεί τα συνηθισμένα δε σημαίνει ότι θα μείνει και αγάμητος μέχρι να βρει τη ξεχωριστή. πολλά παραμύθια διαβάζεις.
2. το κόλπο "υποτίμησε τη γκόμενα για να πέσει η αυτοπεποίθηση της και έτσι να είναι πιο εύκολο "θύμα" " δε πιάνει σ'εμένα.
εχω βρει ποια νοητικη διαταραχη εχεις
etsi οι πραγματικα ωραιοι ανθρωποι αντρες γυναικες κ εμφανισιακα κ χαρακτηρας μυαλο ειναι παντοτε μονοι τους απο πολυ μικρη ηλικεια
δεν ειναι τυχαιο που στα σχολεια ολα τα ξεκολια ειναι μπαζακια κ χοντρες το κανουν απο ανασφαλεια κ κομπλεξ
με το μεγεθος που εχουν τα δικα σου αυτια, του εχεις κλεισει το οπτικο πεδιο και δε βλεπει καμια αλληαυτός που τον θέλουν οι γυναίκες δεν θα μείνει ποτέ με μία
και απ'τα αφτιά να με πάρει
με το μεγεθος που εχουν τα δικα σου αυτια, του εχεις κλεισει το οπτικο πεδιο και δε βλεπει καμια αλλη
2. το κόλπο "υποτίμησε τη γκόμενα για να πέσει η αυτοπεποίθηση της και έτσι να είναι πιο εύκολο "θύμα" " δε πιάνει σ'εμένα.
Narcisistic Personality Disorder?
αυτο ειναι η ψυχικη διαταραχη
η μαριαννα επειδη ηταν χοντρη κ μπαζο μικρη τωρα της βγαινει κομπλεξ να προβαλεται κ να ειναι το επικεντρο της προσοχης γιαυτο γραφει κ εδω μεσα κ γιαυτο δειχνει τις τρυπες της σε φωτογραφιες
αλλα πρεπει να εχει κ νοητικη διαταραχη να χανει λιγο αυτιστικα στοιχεια κ τετοια
με το μεγεθος που εχουν τα δικα σου αυτια, του εχεις κλεισει το οπτικο πεδιο και δε βλεπει καμια αλλη