Νέα

Το πιπίνι Άννα Διαμαντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexygreekblog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αφου τα ξερεις ολα ρε γατονι τι ψαχνεσαι  :grin:

στην αννιτα πανια εχει θεμα αν πρεπει να ξυριζεται παντου ο αντρας 1 ωρα το συζητανε σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στην εκπομπη

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αυτή ακριβώς είναι και η απορία μου!
Βλέπω κάποιους και κάποιες να λένε ότι αν είσαι ξεκωλάκι, μη περιμένεις να σε δει κανένας άντρας σοβαρά
Κι απ'την άλλη βλέπω Ιωάννα Λίλη και Μαστροκώστα χρόνια τώρα καλοπαντρεμένες και μανούλες
τη Μουστάκα την έχει ο Χολίδης στα ώπα ώπα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε επιχειρηματία αφου πρώτα πήρε όλη την ελληνική σόου μπιζ
και πόσα άλλα παραδείγματα
Εσείς που είστε και του χώρου πώς το εξηγείτε αυτό?
Είναι υποτίθεται καπάτσες και έξυπνες γυναίκες ή αρκεί το ότι είναι μουνάρες?  :think:
πες κανα hot κουτσομπολιο ακομα ρε..! :(

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παρε και πες σκεφτομαι να τριμαρω την κωλοτρυπιδα μου :grin:

πηρε μια σαπια τηλεφωνο κ λεει πηγε να γαμηθει με εναν κ σιχαθηκε κ εφυγε γτ αυτος ηταν τοσο καλα ξυρισμενος που γυαλιζε παντου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
εκτός κι αν θέλουν απλά ένα ωραίο μουνί να το κυκλοφορούν, να φαίνεται και προς τα έξω πως έχουν και έναν χαρούμενο και σταθερό γάμο έτσι για το κοινωνικό στάτους και πηδάνε κι αυτοί ό,τι άλλο βρούνε

:hi:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.593
Πόντοι
3.506
Αυτή ακριβώς είναι και η απορία μου!
Βλέπω κάποιους και κάποιες να λένε ότι αν είσαι ξεκωλάκι, μη περιμένεις να σε δει κανένας άντρας σοβαρά
Κι απ'την άλλη βλέπω Ιωάννα Λίλη και Μαστροκώστα χρόνια τώρα καλοπαντρεμένες και μανούλες
τη Μουστάκα την έχει ο Χολίδης στα ώπα ώπα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε επιχειρηματία αφου πρώτα πήρε όλη την ελληνική σόου μπιζ
και πόσα άλλα παραδείγματα
Εσείς που είστε και του χώρου πώς το εξηγείτε αυτό?
Είναι υποτίθεται καπάτσες και έξυπνες γυναίκες ή αρκεί το ότι είναι μουνάρες?  :think:

Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι μουναρες...
Εαν ομως λειπει το στοιχειωδες μυαλο και νομιζουν,οτι αυτο(να ειναι μουναρες),θα διαρκεσει για παντα,καποια στιγμη περναει η μπογια τους και μενουν στον  ασσο.
Κατα συνεπεια, μουναρες μεν αλλα και λιγη εξυπναδα και καπατσοσυνη μεχρι εκει που χρειαζεται, για να εκμεταλλευτουν τις ευκαιριες οταν πρεπει και οταν μπορουν..

Επισκέπτης
και γενικα ολες οι γυναικες μου δινοντε ολοκληρωτικα απο ολες τις τρυπες τις γαμαω ολες αν καποια πει οχι εφυγε κατι δε παει καλα αδερφε ;)

Επισκέπτης
έχω δωθεί ολοκληρωτικά σε άντρα που ούτε λεφτά να κάνει επισκευή στο μηχανάκι του δεν είχε
ωραίος, αλλά τώρα τελευταία έχει κάνει κοιλιά και καράφλα
και έχει και τρίχες στη πλάτη
και πες εμένα οκ
αλλά ρίχνει και κάτι γκόμενες όχι απλά ωραίες , αλλά που το φυσάνε κιόλας...

:thumbsup:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
έχω δωθεί ολοκληρωτικά σε άντρα που ούτε λεφτά να κάνει επισκευή στο μηχανάκι του δεν είχε
ωραίος, αλλά τώρα τελευταία έχει κάνει κοιλιά και καράφλα
και έχει και τρίχες στη πλάτη
και πες εμένα οκ
αλλά ρίχνει και κάτι γκόμενες όχι απλά ωραίες , αλλά που το φυσάνε κιόλας...

του εδωσες κωλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom