Επισκέπτης
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια χοντρουλα
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια χοντρουλα
αφου τα ξερεις ολα ρε γατονι τι ψαχνεσαι
αφου τα ξερεις
στην αννιτα πανια εχει θεμα αν πρεπει να ξυριζεται παντου ο αντρας 1 ωρα το συζητανε σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στην εκπομπη
πες κανα hot κουτσομπολιο ακομα ρε..!Αυτή ακριβώς είναι και η απορία μου!
Βλέπω κάποιους και κάποιες να λένε ότι αν είσαι ξεκωλάκι, μη περιμένεις να σε δει κανένας άντρας σοβαρά
Κι απ'την άλλη βλέπω Ιωάννα Λίλη και Μαστροκώστα χρόνια τώρα καλοπαντρεμένες και μανούλες
τη Μουστάκα την έχει ο Χολίδης στα ώπα ώπα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε επιχειρηματία αφου πρώτα πήρε όλη την ελληνική σόου μπιζ
και πόσα άλλα παραδείγματα
Εσείς που είστε και του χώρου πώς το εξηγείτε αυτό?
Είναι υποτίθεται καπάτσες και έξυπνες γυναίκες ή αρκεί το ότι είναι μουνάρες?
παρε και πες σκεφτομαι να τριμαρω την κωλοτρυπιδα μου
εκτός κι αν θέλουν απλά ένα ωραίο μουνί να το κυκλοφορούν, να φαίνεται και προς τα έξω πως έχουν και έναν χαρούμενο και σταθερό γάμο έτσι για το κοινωνικό στάτους και πηδάνε κι αυτοί ό,τι άλλο βρούνε
πηρε μια σαπια τηλεφωνο κ λεει πηγε να γαμηθει με εναν κ σιχαθηκε κ εφυγε γτ αυτος ηταν τοσο καλα ξυρισμενος που γυαλιζε παντου
βρωμιαρα θα τανε που ντραπηκε που ο αλος ηταν πιο καθαρος
τα αρχιδια μου τα εχω αξυριστα καιρο τωρα αλλα ειναι καταξανθες οι τριχες μου εκει
Αυτή ακριβώς είναι και η απορία μου!
Βλέπω κάποιους και κάποιες να λένε ότι αν είσαι ξεκωλάκι, μη περιμένεις να σε δει κανένας άντρας σοβαρά
Κι απ'την άλλη βλέπω Ιωάννα Λίλη και Μαστροκώστα χρόνια τώρα καλοπαντρεμένες και μανούλες
τη Μουστάκα την έχει ο Χολίδης στα ώπα ώπα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε επιχειρηματία αφου πρώτα πήρε όλη την ελληνική σόου μπιζ
και πόσα άλλα παραδείγματα
Εσείς που είστε και του χώρου πώς το εξηγείτε αυτό?
Είναι υποτίθεται καπάτσες και έξυπνες γυναίκες ή αρκεί το ότι είναι μουνάρες?
dopamina
file tha pareis kolo apopse
και γενικα ολες οι γυναικες μου δινοντε ολοκληρωτικα απο ολες τις τρυπες τις γαμαω ολες αν καποια πει οχι εφυγε κατι δε παει καλα αδερφε ;)
τι αμαξι εχεις
έχω δωθεί ολοκληρωτικά σε άντρα που ούτε λεφτά να κάνει επισκευή στο μηχανάκι του δεν είχε
ωραίος, αλλά τώρα τελευταία έχει κάνει κοιλιά και καράφλα
και έχει και τρίχες στη πλάτη
και πες εμένα οκ
αλλά ρίχνει και κάτι γκόμενες όχι απλά ωραίες , αλλά που το φυσάνε κιόλας...
έχω δωθεί ολοκληρωτικά σε άντρα που ούτε λεφτά να κάνει επισκευή στο μηχανάκι του δεν είχε
ωραίος, αλλά τώρα τελευταία έχει κάνει κοιλιά και καράφλα
και έχει και τρίχες στη πλάτη
και πες εμένα οκ
αλλά ρίχνει και κάτι γκόμενες όχι απλά ωραίες , αλλά που το φυσάνε κιόλας...