dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
σόρρι αλλά για άλλη μια φορά δεν είμαι εγώ που ασχολήθηκα μαζί μου
na k h epivaiaosh ths diagnoshs moy
σόρρι αλλά για άλλη μια φορά δεν είμαι εγώ που ασχολήθηκα μαζί μου
na k h epivaiaosh ths diagnoshs moy
o nwntas ine filos sou?α καλά...θα είχες πλήρη αποτυχία αν το έκανες επάγγελμα
α καλά...θα είχες πλήρη αποτυχία αν το έκανες επάγγελμα
Αυτα ειναι τα απολυτα προνομια των γυναικων σε αυτη την ζωη........
Ευκολο χρημα - τσαμπα σεξ - ολα πληρωμενα -
Καλη ζωη ευκολα και γρηγορα απο το μηδεν και σε πολυ νεαρη ηλικια.....
Γι'αυτες ειναι η ζωη.....
του εδωσες κωλο?
Τίποτα δεν κάνουν λάθος οι γονείς, το πολύ να είναι κενά τυπάκια, αλλά αυτό δεν λέει ότι δεν έχουνε σκεφτεί και αποφασίσει απο πάρτη τους οι μοντέλες στην ψύχρα.
Παλιά η βίζιτα ήταν στίγμα, τώρα έχει πολύ βιτρίνα. Μήπως ξέρουν η νοιάζονται μέσα στη μαστούρα της κονόμας, της κόκας, και της προβολής;
... Στη μουνάρα τους όλα. Κάψιμο γκλαμουριάς είναι. Στην αρχή μικρό σημάδι κιόλας, σχεδόν απαρατήρητο. Μια ειδική προσφορά του καπιταλισμού στις ποθητές.
Το τυρι το είδανε, την φάκα δεν είδανε. Για κάθε μία βολεμένη 1000 πεταμένες. Σαν οντισιόν είναι η πουτανιά.
Νομίζω ότι στον παρόντα ιστότοπο η μετ' επιμονής επιχειρηματολογία κατά την πορνείας είναι μάλλον άστοχη, αν δεν επιφέρει και διοικητικές ποινές.
Μια ειδική προσφορά είπαμε. Αυτή είναι η μαγεία του μάρκετιν. Βιάζονται απο μόνες τους. Δεν είναι επιχειρηματολογία κατά, είναι η στεγνή πραγματικότητα.
Δεν μιλησα για πορνεια αλλα για τις γυναικες.......
Ομως πορνεια και γυναικες ειναι ενα σωμα,ειναι η φυση τους.
Οι πορνες αυτες που εννοεις βγαζουν ψιχουλα σε σχεση με μια κρυφοπορνη που θα παντρευτει τον εφοπλιστη η τον εκατομμυριουχο-δισεκατομμυριουχο......
Επειδή με μπερδεύεις κάπως για κάντο μου σαφές!
Αν ήσουν εσύ γυναίκα και αποφάσιζες να γίνεις πουτάνα (εκτός αν είσαι εναντίον της πορνείας γενικώς, οπότε να το δηλώσεις να μην επιχειρηματολογούμε τζάμπα!) θα προτιμούσες να μένεις σε σουίτεε παντάστερων και να χτυπάς 1.500άρια την ώρα ή να δουλεύεις στα υπόγεια του μεταξουργείου και να σε πηδάνε οι (συνήθως άπλυτοι) Πάκηδες με δέκα ευρώ από τα οποία θα παίρνεις τα πέντε;
Δεν είμαι κατα της πορνείας, χρειάζεται. Αυτό που περιγράφεις είναι η διαστρωμάτωση της. Η διαφορά πορείας ενός ωραίου τσουρκακίου της Φωκαίας και ολίγων διασήμων πιπινίων είναι μόνο σε πια πλευρά του φεγγαριού γεννηθήκανε. Καμία σχεση με εμφάνιση, ίδιες είναι. Προτιμώ την λαϊκή τσούρκα. Οι τυχερες γκλάμουρ συναδέλφισσες της νομίζουν προς το παρών οτι είναι υπερ-γκόμενες και αυτο ειναι τόσο κουραστικό όσο και η Μύκονος. Εξάλλου η λαϊκή γυναίκα δεν θα έχει τόσες σπασαρχίδικες υλικές αναπηρίες και φαντασιώσεις όταν περάσει η μπογιά της όσο η στάρλετ.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Αλήθεια να βάλουμε μια ψηφοφορία "Πόσοι θέλετε να πηδήσετε την Άννα Διαμαντοπούλου και πόσοι την Άννα από Φώκαιας;", να δούμε πόσοι έχουν την ίδια άποψη μ' εσένα;
Άσε με την κυρίαρχη ιδεολογία, έχει και που δεν γουστάρουν απλά δεν μπορείς να το φανταστείς, είναι θέμα αστικής μόνωσης.
ειναι θεμα καβλωσις ψωλις
ειναι θεμα καβλωσις ψωλις